Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 11. studenoga 2021.

Proizvodi za tijelo - kreme za ruke, piling...

Pozdrav, 

Za danas sam vam pripremila malo drugačiji post pa se nadam da će vam se svejedno svidjeti.
Odlučila sam dati vam nekoliko preporuka proizvoda za tijelo koje osobno koristim već duže vremena i koje jako volim pa možemo krenuti. 

Vaseline Essential Healing kremu otkrila mi je moja kolegica s posla i time joj zahvaljujem na otkriću ovog dragulja koji je uspio spasiti perutanje mojih nogu. Nakon dugo vremena pronašla sam kremu koja divno hidratizira te ostavlja baršunasti i mekani osjećaj na koži. Miris joj je vrlo nježan i zadržava se na koži par sati. Vrlo se lako razmazuje i nije jako masna. Kroz nekoliko minuta upija se u kožu.
Moja koža na tijelu je normalna ali noge su mi nešto na sušoj strani no ova kremica je uspjela riješiti problem suhoće. 

Probala sam sve vrste Ziaja pilinga i Marshmallow piling s mirisom jagode me je najviše oduševio. Zrnca u pilingu pogođena su po mom guštu. Nisu ni previše gruba a ni previše nježna, rekla bih onako taman.
Miris koji ostavlja je božanstven a kožu ostavlja izuzetno mekanom. Ja imam osjećaj kao da sam stavila ulje na kožu. Zaista predivan proizvod koji od srca preporučam.
Vazelin je u zadnje dvije godine postao proizvod koji moram imati u svojoj ladici. On rješava sve probleme suhoće na mom tijelu. Najviše ga koristim za usne ili za ruke. 
Njega ruku i noktiju za vrijeme zimskih dana spašava vazelin i krema za ruke koju ću spomenuti odmah ispod. Vazelin možete koristiti apsolutno na svakom djelu tijela gdje primjećujete više suhoće.

Eveline Handmed+ krema za ruke koja je obogaćena ureom, uljem avokada, vitaminima A, E i F ze s pet aktivnih biljnih ekstrakta savršeno njeguje moje ruke te ih štiti od vanjskih utjecaja. Iako nisam dosljedna u korištenju krema za ruke jer nemam tu naviku, svaki put kad osjetim potrebu prvo posežem za ovom kremom. Za ruke i suhu kožicu oko noktiju ovo je spas. 
Nadam se da vam se svidio post i ako imate svoje neke favorite za tijelo možete ih podijeliti sa mnon. 

Do idućeg čitanja šaljem puno 💋💋





**suradnički post 

Nema komentara :

Objavi komentar