Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 17. studenoga 2021.

Black Friday na Notinu - moje preporuke

Pozdrav, 

Pošto nam se bliži Black Friday na Notinu koji traje do nedelje 28.11. odlučila sam se napisati par riječi o proizvodima koji su obilježili pozitivno iskustvo u mom putovanju skin carea te sam odlučila podijeliti s vama i par proizvoda dekorativne kozmetike koju konstantno kupujem iznova. Pa možemo lagano krenuti.
preporuke za crni petak

By Terry Hyaluronic Hydra powder je definitivno moj najbolji setting powder koji sam ikada probala. Ako ste dugo uz mene i moje bloganje znate da sam isprobala masu skupih i jeftinih pudera i znate da već znam kako oni funkcioniraju. Terry je napravio odličan posao i po mom mišljenju napravio je puder koji vašu kožu ostavlja besprijekornom. Daaa, puder blura svaku poru, svaku liniju na vašem licu. 
Ostavlja velvet finish i ne izgleda cakey na koži. Što se tiče prosijavanja na t zonu za to mu ne skidam kapu. On ne matira i ne drži sebum tako da nemojte to od njega očekivati. 
On hidratizira kožu te ju blura ostavljajući predivan satin finish. 
Savjet kod korištenja je da četkicu prije nanosa dobro otresete jer u protivnom možete biti na fleke. Kod njega vrijedi, što manje to bolje izgleda. Kad skužite kako funkcionira sigurna sam da ćete biti zaljubljeni. 
Ja sam definitivno zaljubljena i sigurna sam da sam pronašla number one setting powder. Probaj i zahvali kasnije 😁
Još jedan By Terry proizvod a to je Velvet Rouge lipstick. Koliko puta ponovite kupnju jednog ruža?? Ja dosta često pogotovo ako mi se tekstura i nijansa svide. Ovo je matt velvet finish koji uopće ne isušuje usne a postojanost je fenomenalna. 
Zaista odlična formula na koju ne naiđem tako često. 

Maybelline High Sky maskara je kod nekog totalni fejl a kod nekog uključujući i mene je najbolja maskara ikad. Ja ju već po četvrti put kupujem i ne mislim stati. Od nje dobijem sve ono što želim. Odlično mi razdvaja trepke, daje joj volumen i meni najvažnije ne preslikava mi se uopće a lako se skida s očiju uljem ili balzamom. Najbolja mi je prvih mjesec dana od otvaranja a poslije krene biti malo čudna, ali opet ne toliko loša da ju više ne koristim. 

Ponovljena kupovina mi je ovog balzama za skidanje šminke. 
Radi se o Heimish All Clean Balmu za skidanje šminke u prvoj fazi čišćenja lica. Pakiranje je wow. Ima zaštitni poklopac te se dobije špatulica za nanošenje. Tekstura balzama je san koji je mene najviše oduševio. Tako mekano i baršunasto pod prstima da mi je užitak skidati šminku. Predivno se emulzira i skine apsolutno sve pa i onu težu šminku. Također ispire se lako te ne stvara nered na licu. 
Definitivno najbolji balzam. Velike preporuke od mene. 

Iunik Centella Calming gel je krema gelaste teksture suptilnog mirisa koji ima savršene sastojke. Hidratizira i umiruje kožu te joj daje zdravi izgled. 
Mogu je koristiti svi, pogotovo oni koji koriste retinoide jer ima sva umirujuća svojstva koja jedna cica krema treba imati. 

Još jedan balzam za čišćenje koji me oduševio i koji vam preporučam je
Q+A Grapefruit cleansing balm
Tekstura je nešto što me najviše oduševilo. Vrlo lagano klizi po licu ostavljajući baršunasti osjećaj pod prstima. Također se odlično emulzira i skida svu nečistoću. 

Ono što često preporučam osobama koje ne žele koristiti hijaluron neka posegnu za
Iunik Beta Glucan serumom. Divno hidratizira kožu te ju ne morate zaključati kremom. Za masniji tip kože funkcionirati će samostalno dok suha koža tražit će još neku okluzivnu kremicu. 
Minimalistički sastav odličnog beta glucana. Isprobajte

Da post ne bude predug izabrala sam proizvode koje sam nedavno koristila a ovdje možete pročitati preporuke favorita koje sam objavila ljetos.

Nadam se da vam se post svidio i da ćete pronaći svoje nove favorite. 

Do idućeg čitanja šaljem puno 💋💋. 




*suradnički post 

Nema komentara :

Objavi komentar