Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 12. listopada 2021.

Usporedba hijaluronskih seruma
Pozdrav dragi moji, 

Kako nam je stiglo hladnije vrijeme tako nam je potrebna bolja hidratacija kože. 
Zbog toga sam se odlučila napisati par kratkih rečenica o hijaluronskim serumima koje sam isprobala u zadnje vrijeme. 
Iako u skoro pa svakom proizvodu imamo Sodium Hyaluronate, sastojak poznat kao hijaluron mnogi žele koristit i posebno serum sa ovim sastojkom. 
Ako vam koža traži više hidratacije, ako je suha i ljuskava svakako vam onda preporučam hijaluronski serum kao dodatni proizvod za hidrataciju. 
Što se tiče masne ili mješovite kože ovo vam zaista nije must have proizvod. 
Ako je koža sklona dehidraciji ili koristite aktivne sastojke hijaluron je poželjan. 
Kod njega je jedna vrlo važna stavka koju ako ne primjenjujete možete dobiti kontra efekt a naravno da to nitko ne želi. 
Zato je must have hijaluron staviti na vlažnu kožu pošpricanu tonikom ili termalnom vodom, te ga zaključiti sa kremom koja sadrži emolijanse ili okluzive, naravno kremicom za vaš tip kože. Ako se držite ovog pravila ne bih trebalo biti problema. 
Naravno uvijek postoji iznimka te postoje one kože kojima hijaluron kao sastojak neće odgovarati. 

Evo nekoliko odličnih hijaluronskih seruma koje vam preporučam. 

GREEN GIRL HYALURONIC ACID SERUM 
Hijaluronski serum intezivne hidratacije formuliran s visokomolekularnom i niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom što znači da radi u dubljim slojevima dermisa i na njenoj površini. Formula s panthenolom, aminokiselinama, ureom, niacinamidom te biljni ekstraktima koji pomažu zadržati vlagu u koži te ju umiriti. Tekstura je malkice ljepljiva no to je sasvimm normalno kod hij.seruma. Ovaj serum zaista radi svoj posao za koji namjenjen te uz to ima divne sastojke.

VICHY MINERAL 98 PROBIOTIC
Nisam ga još isprobala kako spada a ni nemam još neki potpuni dojam . Uvrstila sam ga ovdje jer nemam praznu ambalažu od orginal Mineral 89 . Puštam vam link na recenziju Mineral 89 seruma na mom instagram profilu. 
Što se tiče Mineral 89 probiotic boostera morati ćete se strpiti još neko vrijeme za konačan dojam o njemu. 


THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2%+B5
Vrlo cjenovno pristupačan hijaluron koji odrađuje svoj posao. Nema neke ekstra posebne sastojke u sebi osim dodataka panthenola koji ima zadataka umiriti kožu . Po teksturi on je najviše ljepljiv no kako sam rekla ima isti učinak kao i svi ovi ostali.

OLIVAL HIJALURON HIDRATOR 4H 
Je puno bolji po teksturi od TO seruma te ima bolji sastav no zato je i nešto skuplji. 
Uz 4 vrste hijalurona raznih molekularnih masa serum sadrži ektoin te panthenol. 
Također vam ostavljam link na instagram profil gdje sam već pisala usporedbu ova dvaju seruma. I da zumiram za kraj, svi ovi serumi s hijaluronom rade svoj posao ali sve ovisi što Vi više preferirate kod proizvoda. 
Ako patite za finom teksturom i volite dobre sastojke birajte Green girl ili Olival a ako pak volite fensi pakiranja onda je izbor Vichy. A za one kojima nije niti jedno od ovoga važno i nisu pri budgetu Ordinary će biti odličan izbor. 

Hvala na čitanju i do idućeg posta šaljem puno 💋💋💋

**suradnički post 

Nema komentara :

Objavi komentar