Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 10. rujna 2020.

L'adria proizvodi-grupna recenzija


Hello,

Ako me pratite na društvenim mrežama već ste mogli vidjeti da sam prije nekih mjesec dana pa i više u svoju skin care rutinu ubacila nove proizvode novog hrvatskog brenda L'Adria. Nisam uopće imala u planu pisati recenziju tu na blogu ali pošto svakodnevno dobivam upite o proizvodima odlučila sam sažeti svoje mišljenje o svakom proizvodu pojedinačno, tako da će ovo biti dosta dug post no ja ću se potruditi da ne bude dosadan😃 već iskren i informativan.

Kad je L'adria lansirala svoje prve proizvode nije me uopće toliko privukla jer sam odmah pomislila kako je čista kopija luksuznog La Mer brenda😐, znači ništa inovativno. Kad su određene influencerice dobile priliku testirati proizvode svi su imali samo riječi hvale. Ama baš nitko nije rekao niti jednu lošu riječ,hm,hm😲. Meni je to odmah bilo sumnjivo i znatiželja u meni je proradila😊.
Osim toga vukli su me jako dobri sastojci u L'adria proizvodima a i moja virtualna kolegica Tamara (blog Skincare akademija) čijim  preporukama izuzetno vjerujem koja je u svojim postovima pohvalila proizvode bio je dovoljan okidač da krenem u testiranje L'adria proizvoda bez nekih prevelikih očekivanja.
Isprobala sam ih sve i danas ću vam ukratko opisati svaki pojedini proizvod osim Rejuvenating ulja jer ga još nisam dovoljno isprobala da vam mogu prenijeti iskrene dojmove ali sam odlučila da ću pisati zaseban post o njemu jer ste vi to tražili. 

REGENERATIVE CREAM
- krema za lice protiv bora, crvenila i suhoće
Cijena 119,00kn - 50ml
** Preporučuju je za sve tipove kože ali ja se ne bih s time složila (kasnije vam objasnim zašto)
Krema dolazi u minimalističkom, bijelom, staklenom lončiću s poklopcem.
Tekstura kreme je bijele boje i ovako na prvu čini se dosta teška ali pod prstima se može osjetiti kako je lagane teksture. Krema je bez mirisa što je ogroman plus.
Ključni sastojci su morske alge  na kojima se L'adria najviše bazira, zatim alantoin koji je odličan za obnavljanje kože te ima umirujuće djelovanje. Zatim tu je odličan antioksidant vitamin E (tokoferol) koji štiti kožu od vanjskih utjecaja. Sastojci za hidrataciju su hijaluronska kiselina (koja je pri kraju popisa sastojka), betain, morski kolagen dok za očuvanje barijere kože zaslužan je emolijent shea maslac koji nam je prvi na vrhu popisa sastojaka i koji nažalost može biti okidač izbijanja kod masne kože sklone nepravilnostima😔. Krema sadrži Coco-Caprylate emolijens sastojak koji je alternativa silikonu.
Krema ne sadrži parfeme, mineralna i eterična ulja niti druge potencijalne iritanse.

Moji dojmovi
Prvih tjedan dana nisam bila na "ti" s kremom jer mi je bila preteška i primijetila sam izbijanja na području čeljusti. Pošto ja uvijek dajem drugu pa i treću šansu proizvodu tako sam napravila i sa ovom kremom.
Nakon što se lice oporavilo krenula sam ju opet testirati. I nažalost isti problem. Opet su krenula izbijanja😔. Krema mi sama po sebi nikako ne odgovara u ove ljetne dane i vjerujem da je emolijent shea maslac koji najviše odgovara suhoj koži, zaslužan za izbijanje gadova na mojoj mješovitoj koži sklonoj izbijanju prištića. Zbog toga ju ne bih preporučila masnoj koži ali ako nastavite čitati vidjet ćete da sam našla riješenje kako da krema funkcionira bez da imam izbijanja😉.
Preporučujem ga osobama sa normalnom i suhom kožom dok oni sa masnijom mogu ga miješati u manjoj količini sa Revitalizing serumom ili nanositi kremu kao masku do 2 tjedno.


INSTANT REVITALIZING SERUM 
- serum za intezivnu hidrataciju i popunjavanje bora
Cijena 129,00 kn 30ml
** Preporučuje se za sve tipove kože i za one koji žele bolju hidrataciju kože.
Serum dolazi u staklenoj bočici s kapaljkom koja radi izvrsno te sasvim dovoljno pokupi proizvoda za cijelo lice.
Tekstura je srednje vodensta te nema mirisa.
Ključni sastojci su morski kolagen, Betain, hijaluronska kiselina, glicerin i pentilen glikol koji su svi humektansi.
Također u serumu pri dnu sastojaka nalazi se mliječna kiselina koja spada u porodicu AHA kiselina te je puno nježnija od glikolne kiseline.
Serum ne sadrži parfem, eterična ulja niti alkohol.

Moji dojmovi
Svi već znate da sam na tretinoinu (post ovdje) što znači da mi je koža vječno dehidrirana jer nažalost to su jedne od nuspojava retina😔 no s ovim serumom meni je koža postala baš onako kako treba. Zdrava, plump te ima onaj zdravi sjaja hidratizirane kože. 
Uvijek kažem hidratizirana koža je najljepša koža. 
Serum ne koristim samostalno već ga miješam u svoje kreme. Ujutro je kombinacija Rev.serum + Belief The True Cream Aqua Bomb dok navečer serum miješam sa Regenerativnom kremom. Znači doslovno manje od zrna graška regenerativne kreme i nekoliko kapi Revitalizing seruma. Kombinacija snova. Koža je ujutro vidno nahranjena te ima elastičnost. I to je jedini način da reg.kremu potrošim do kraja i uz tu kombinaciju ja nemam izbijanja.
Serum sam toliko zavoljela da sam kupila drugu bočicu. 
Serum obavezno nanosim na vlažnu kožu😊
Preporučujem ga svima, pogotovo zreloj i dehidriranoj koži. 

CLARIFYING SERUM
- serum za nečistu kožu
Cijena 129,00kn 30ml
** Preporučuje se za mješovitu i masnu kožu sklonu nepravilnostima.
Serum dolazi u bijeloj staklenoj bočici na kapaljku koja i ovdje radi besprijekorno. Na pakiranja nemam niti jednu jedinu zamjerku.
Tekstura je prozirna te je vodenaste konzistencije.
Ključni sastojci su salicilna kiselina (BHA) u koncentraciji od 2% . Na samom vrhu popisu sastojaka je ectoin koji je ovdje zaslužan da vam salicilna ne isuši dodatno kožu, odnosno on je kao zaštita kožne barijere.
Od humektansa imamo betain, pentilen glikol te ekstrakt algi.
Serum također ne sadrži loše alkohole, mirise niti ostale potencijalne iritirajuće sastojke.

Moji dojmovi
Nakon što me oduševio Revitalizing serum naručila sam Clarifying serum. Iako u mojoj prošlosti nemam dobra iskustva s Bha kiselinama jer mi izazovu nered i jako me dehidriraju ipak sam odlučila uvesti novi eksfolijant sa salicilom pa kud puklo da puklo😁. Kod ovog seruma nije se desio taj slučaj. Naprotiv, uopće me nije dodatno isušio i nisam imala neka veća izbijanja kao fazu čišćenja. Korištenjem seruma u dane kad ne koristim tret u ovih mjesec dana primijetila sam kako mi izuzetno dobro održava pore čistima, te kad imam pms prištić serum ga sanira ekstremno brzo.
Imala sam slučaj da mi je na čelu krenuo izbijati ogroman potkožni gad i ja sam uz ovaj serum i spot kremom od cinka uspjela sanirati gada. On nikada nije sazrio i u potpunosti se povukao.
Još  jedan plus kod ovog seruma je što me uopće dodatno ne isušuje što mi inače eksfolijanti znaju raditi.
Preporučujem ga masnokošcima i ako se borite sa nepravilnostima kao i ja.

I za kraj, drago mi je što sam isprobala L'adria proizvode jer su zaista vrlo kvalitetni i rade svoj posao. Vama je samo bitno da ih prilagodite vašem tipu i stanju kože i da uvrstite u svoju rutinu. 

Dajem svoj veliki 

Broj komentara: 6 :