Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 9. travnja 2021.

Sastojci za posvjetljivanje PIH mrljicaSvi već znate koliko pridodajem pažnju njezi lica te se najviše baziram na anti age. 
Zbog raznih isprobavanja kozmetike, iako razumijem popis sastojaka, nekad se desi da nam proizvod napravi kaos na licu u vidu izbijanja prištića ili se pojave hormonske akne. 
Moja normalna koža s masnijom t zonom sklona je nepravilnostima i zato uvijek imam borbe s mrljicama od akni, odnosno PIH.

Što je PIH ili postinflamatorni eritem?
Crvene mrljice po koži koje nastaju kao rezultat traume krvnih žila odnosno istiskivanjem prištića.
U borbi protiv PIH mrljica najbolje se pokazala azealična i glikolna kiselina, vitamin c, ili niacinamid.

njega lica
 izvor
                    

U mom slučaju najbolja kombinacija za posvjetljivanje mrljica od akni pokazala se kombinacija nježne glikolne kiseline i vitamina c (L-Ascorbic acid). Moram napomenuti da zadnjih godinu dana koristim najjači retinoid o kojem možete više pročitati ovdje.

Ovo je rezultat kroz manje u mjesec dana te vrlo sam vrlo ponosna što sam u kratkom roku uspjela odraditi odličan posao. 

Više o proizvodima koje sam koristila imate na mom instagram profilu kao i recenzije korištenih proizvoda (link) .


Njega lica vrlo je bitna samo morate biti uporni i dati vremena koži da odradi svoje. Nekad rezultati dođu jako brzo a nekada treba i po nekoliko mjeseci. Zato nemojte nikada odustajati već budite konstantni i nedajte da vas loše iskustvo s nekim proizvodom potakne da odustanete od svega.
I nikad nemojte zaboraviti da nam uzalud je sve ako ne koristimo zaštitni faktor. Spf best friends.

Do idućeg posta šaljem puno 💋💋💋💋** suradnički postNema komentara :

Objavi komentar