Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 7. svibnja 2021.

Top 5 proljetnih nijansi ruževa


Pozdrav drage moje,

Ako me pratite dugo onda već znate da ja nisam baš nude girl za ruževe već da volim bright nijanse😀. 
U bright nijanse mislim na crvenkaste i roskaste tonove. Razlog tome je što na mom neutralnom podtonu najviše laskaju takve nijanse. Nekako probude moj izgled lica. Iako znam nositi nude nijanse (post ovdje) te crvenkasto roskaste su moj must have.
Za danas sam se odlučila otkriti vam svoje najdraže ruževe za usne i nijanse koje nosim svakodnevno jer mi odgovaraju formulom i laskaju mom podtonu, pa krenimo. 

proljetni ruzevi


Moji najdraži ruževi za usne

Prvi na redu je
By Terry Velvet Rouge liquid lipstick u nijansi N°6 Gypsy Rose koja je roskasto bright nijansa.
Ovo je prvi put da se susrećem s Terry proizvodima za usne i bome oduševljena sam formulom. 
To doslovno savršeno klizi po usnama i kad se osuši to ne mrda s usana. Ne mrvi se, ne zateže, ne isušuje, lako nadogradiv te preživi i veće obroke. Definitivno moram nabaviti još koju nijansu jer su savršeni. Zaista vrijede tih novaca.

Drugi koji obožavam i često ih nosim za večernji izlazak jer znam da sam s njima mirna skoro pa cijelu noć lumpovanja jesu Maybelline Super Stay ink u nijansi 30. Već sam pisala o njima i puno ih hvalila pa ostavljam 
link na post. Jedan od najčitanijih postova na mom blogu je upravo taj tak da bacite oko.
Još uvijek su za mene najtrajniji ruževi koje sam ikad probala. 

Još jedni odlični drogerijski mat ruževi koji su me oborili teksturom jesu
L'oreal Signature ruževi u nijansi 
114 I Represent crvenkasto roskasta nijansa koju najviše volim. Druga nijansa je bright baby pink pod oznakom 106 I Speak Up koju također jako volim i nosim.
Ovo mi je jedna od najugodnijih formula ruževa jer doslovno kad ih apliciraš kao da mažeš po usnama vodu koliko je tekstura prozračna i lagana. Kad se osuše oni ne mrdaju i ne isušuju mi usne. Nisu trajni kao Super Stay inkovi no nisu ni daleko iza njih. 

I zadnji je jedan običan ruž koji još malo pa ću potrošiti i koji je jako sličan Signature ružu u nijansi 114 a to je odličan Huda Beauty mat ruž u nijansi Bachelorette.
On nije tako trajan kao tekuća formula no za jedan običan ruž mat finisha ovo je savršenstvo. 
Jako lijepo se nanosi i ostavlja mat finish koji je ugodan na usnama. Tek nakon cca 5 sati od nanošenja mora se prepraviti i to najbolje nanovo nanijeti jer sam primijetila da se ne nadograđuje savršeno. Definitivno kupujem još nijansi.

A sada malo slikica s swatchevima. Nijanse su vrlo slične no nisu iste. To znamo samo mi koji smo beauty ovisnici o šminki😂😉. 

swatch

swatch proljetnih ruzeva
** BY Terry Velvet Rouge nijansa GypsY Rose
** Maybelline Super Stay ink nijansa 30 Romantic
** Loreal Signature nijansa 114 I Represent
** Loreal Signature nijansa 106 I Speak Up
** Huda Beauty matt ruž nijansa Bachelorette

Treća slika su swatchevi slikani nakon 10minuta, tj. kad su se ruževi već malo posušili na ruci.
Redoslijed ruževa i nijansi je jednak kao i na ostalim slikama.

ruzevi za usne

I to je to. Ovo su zaista moje top nijanse ruževa za svako godišnje doba, pogotovo za ljeto koje skoro pa svakodnevno nosim. Svaki volim na svoj način i svaki bi ponovo kupila i zauvijek imala u kolekciji.
Već znate da volim što prirodniji look ali na usnama mi mora biti ovako sočna i žestoka nijansa. Tak izgledam sređeno a u biti na sređivanju sam izgubila minimalno vremena. To su vam tajne beauty frika😅😉.

Imamo li kojeg favorita, pišite u komentaru

Do idućeg posta šaljem punooo  💋💋💋💋




***suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar