Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 5. prosinca 2017.

RECENZIJA - Farmasi Love YourSelf eyeshadow palette



Pozdrav dragi moji,

Za današnji post odlučila sam se na jedan svojoj novitet koji sam nedavno si naručila te za kojeg nisam imala neka velika očekivanja 😕😉. Danas vam pišem o najmanjoj trio paleti koju posjedujem a riječ je o FARMASI LOVE YOURSELF EYESHADOW PALETI u nijansi Love YourSelf.
Li
Da skratim uvod, možemo odmah krenuti na opisivanje i kao uvijek na kraju vas očekuju moja razmišljanja o proizvodu koji recenziram, pa hajdemo....

FARMASI LOVE YOURSELF EYESHADOW PALETTE





OPIS PAKIRANJA
Paleta je izrađena od čvrstog kartona te se zatvara pomoću magnetiziranog mehanizma.
Unutar paletice nalazi se jedno malo ogledalce te uz 3 nijanse sjenila dobivate jedan mali dvostrani,spužvasti aplikator koji kod mene uvijek završi u smeću jer takve četkice ne preferiram za korištenje.😏




U katalogu su paletice trenutno dostupne u 4 nijanse od kojih je jedan Love YourSelf o kojoj danas pišem. To je paletica (ona je tako mala da ju stalno nazivam "paleticom"😃) u kojoj prevladavaju nijanse toplog podtona.
U ponudi se nalaze još Ultimate Smokey gdje su nam nijanse hladno - sivog podtona, zatim Warm Nude nijansa u kojoj prevladavaju neutralne nijanse za svaki dan ( ovo mi je iduća za kupnju😉) te posljednja u nizu jest nijansa palete Vice Brown u kojoj prevladavaju neutralne smeđe nijanse od koje je jedna shimmer završnice. Super 👍





U katalogu palete su trenutačno po cijeni od 42 kn.
Gramaža iznosi 6 gr, a rok trajanja je 12mj od otvaranja palete.

Kako sam već navela u paleti se nalaze 3 nijanse toplog podtona koje su matt završnice.
Prva nijansa s lijeva je narančastog podtona koja je idealna kao prva tranzicijska nijansa, slijedeća (druga po redu) je nešto drugačija, odnosno crvenkastog podtona koja svaki look učini posebnim, i zadnja (treća) je nešto tamnija, odnosno srednje smeđa nijansa toplog podtona koja se koristi kao nijansa za dodavanje dubine očiju u vanjski kut oka.



SWATC FARAMSI LOVE YOURSELF PALETTE


MOJI DOJMOVI

Sve 3 nijanse su mekane na dodir, velike su pigmetacije i ono najvažnije stvarno se lako blendaju.
Niti jedna nije kredasta niti je patchy, niti bi iti jednu izdvojila kao najlošiju.

Sjenila se minimalno truse.

Isprobala sam ih nekoliko puta i niti jednom nisam imala problema prilikom nanosa i blendanja sjenila. Kvaliteta im je vrhunska.

E sad dolazimo do djela koji mi se ne sviđa😐, a to nije ništa vezano za ambalažu, niti za kvalitetu sjenila već sam malo razočarana što mi nije dovoljna samo ova paleta za jedan obični topli look.
Ja bih umjesto ove srednje smeđe nijanse ubacila neku puno tamniju smeđu nijansu da bih dobila paleticu iz snova. Tamno smeđa nijansa potrebna je (bar meni) za skoro svaki look koji radim, bio to dnevni ili večernji. Zbog tog nedostatka ja moram posegnuti za nekom drugom paletom.
Ali ne želim reći da je zbog tog razloga paleta loša. Dapače, paleta je zaista odlične kvalitete i Farmasi tim tu je napravio odličan posao. Ovo je samo moje osobno razmišljanje.

ZAKLJUČAK
Ovo je najmanja i najslađa paleta koju imam u svojoj kolekciji (to sam već rekla, ali tako je malena da moram opet to ponoviti...Xd) ...
Paleticu preporučam svima koji vole male ali slatke palete. Toliko je mala da stane u dlan, pa tako je i savršena za nosanje u torbici ili nesseru. Od mene ima big like.👍

Kao i inače u mojim postovima kad recenziram neku paletu volim prikazati kako ona izgleda na očima pa sam tako uspjela poslikati jedan look koji sam nosila za posao. Koristila sam sve 3 nijanse a za malo jaču dubinu oka dodala sam neku drugu tamniju smeđu nijansu u vanjski kut oka.





Jeste li isprobali ove paletice???

Veliki pozdrav do idućeg posta...kisssss

Nema komentara :

Objavi komentar