Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

subota, 16. prosinca 2017.

💥NEW IN 19# - Benefit, Mac, Laura Mercier, Morphe, Tarte, Stila, Maybelline, Bourjois, Wet n Wild...



Hello dragi moji,

Kad sam vidjela koliko je vremena prošlo od zadnjeg new in-a stvarno sam pod hitno morala krenuti na posao jer se skupilo masu novih proizvoda. Od 9.mj. ja nisam ništa objavila, shame on me, a znam da vi to najviše volite čitati.😊 Neću previše duljiti nego se odmah bacamo na posao. O proizvodu čiju sam recenziju već pisala linkati ću vam u ovom postu jer bi post bio predugačak da opisujem svoje dojmove za svaki proizvod, pa stoga krenimo...

NEW IN PROSINAC



U Bipi sam prvo uzela samo jednu nijansu nanovijih  WET N WILD  MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK u nijansi 924 Rebel Rose. Kad sam ih isprobala shvatila sam im je tekstura za naše drogerijske ruževe među boljima koje sam imala prilike isprobati te sam nakon par dana opet uzela i to ovaj put dvije nijanse. Riječ je o nijansama 922 Coral Corruption koja je nešto vodenastije teksture i dosta izgleda suho na usnama tako da ju ne bih preporučila dok je nijansa
930 Missy and Fierce savršena crvenksta boja koja zaista jako dugo izdrži na usnama. Za navedene dvije nijanse imate moje tople preporuke.

Kad je izašla nova Catrice kolekcija odmah su mi za oko zapeli CATRICE LE Soleil D'été SUN STRIPPING BRONZER i DUO HIGHLIGHTER  (kojeg sam zaboravila poslikati xD). Imala sam u planu pisati recenziju ali kako je vrijeme odmicalo a ovo su limitirani proizvodi koji se više neće pojavljivati na našim policama, odustala sam od recenzije. Ah, što reći, nekad stvarno ništa ne stignem. Sad je đaba da ih hvalim jer prošao je voz😅
Btw oba proizvoda su me ugodno iznenadila. Bravo za Catrice.



ARTDECO CAMOUFLAGE CREAM nijansa 3 je ponovljena kupnja jer je kamuflaža odlične prekrivne moći (preporučam). Zgrabila sam ju u Douglas parfumeriji ali sam skroz falila nijansu tako da mi trenutno samo stoji u ladici. Inače svijetla u parfumeriji su totalno jadna i nema šanse da dobro procijeniš odgovarajuću nijansu pudera, u mom slučaju kamuflaže.😐 Drugi puta ću izaći na danje svjetlo sa  swatchom na ruci i procijeniti dali mi nijansa odgovara ili ne.

Dugo sam slušala kako hvale JANE IREDALE PURE PRESSED BASE MINERAL FOUNDATION SPF 20  te sam nakon dugo razmišljanja (jer mu cijena nešto veća) odlučila mu dati priliku i uzela si jedan refil u nijansi Radiant. Već sam dotakla pan i to vam sve govori.
Puno bolje za svakodnevno korištenje od običnih pudera jer zahvaljujući sastojcima mineralnih pudera vaša koža slobodno diše. Ovakav tip pudera nema veliko prekrivanje ali uz malo korektora možete prekriti sve nepravilnosti na licu. Tko voli lagano i prirodno neka si nabavi mineralni puder. Ja sam kupila svoj refil u Derma Care onnline trgovini.


Totalna sam luđakinja za kupnjom olovki za usta jer ih nenormalno trošim tako da sam čim su se pojavili na našim policama uzela čak 5 nijansai novih ESSENCE SOFT CONTOURING LIPLINER u nijansama 10 Miss you much, 03 Deeply intoxicated, 11 Sucker, 07 Lost in love, i duplić nijansa 08 Big proposal. Mekane ali ne i premekane, pigmetirane. Od mene imate preporuke a koštaju samo 10-tak kunica.


Jedan proizvod koji me razočarao (klik na post) a tako sam mu se veselila zbog predivne pinki nude nijanse a riječ je o MAX FACTORX RUŽU nijansa 833 Rosewood. Nije problem tekstura ruža, dapače, ruž je jako kremast i ugodan na usnama ali mi se dešava da nakon nekoliko sati nošenja ove nijanse moje usne poprime neki narančasti ton što mi nikako ne odgovara. Nosila sam ga u više navrata i uvijek ista priča. Šteta jer je ruž i sama nijansa predivna. Očito na mojim usnama ne funkcionira.😔

Jedan od onih impluzivnih kupnji bio je BOURJOIS RADIANCE REVEAL KOREKTOR nijansa 01 Ivory s kojim na kraju nisam bila zadovoljna te je završio u postu razočaranih proizvoda (klik na post). Htjela sam pronaći zamjenu za Aura Corecct me korektor jer nam sada više nije dostupan u drogerijama a na Pink pandi je vječito rasprodan (mislim na Fair nijansu) no nije mu niti malo sličan. On je lagan kao i corett me ali je nijansa previše žuta što meni ne odgovara.

Ruževi koji su me osvojili sa svojom postojanošću i morala sam upotpuniti svoju kolekciju njima su
MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK LIPSTICK u nijansama 10 Dreamer, 15 Lover, 25 Heroine, 30 Romantic. Recenzija ovdje. Pažljivo pročitajte post i slušajte moje savjete jer nisu sve nijanse jednako dobre kvalitete.

U Bipi sam po sniženoj cijeni kupila set kistova. Riječ je o NOELLE SET KISTOVA od 10kom, u mom slučaju 9 kom kistova jer je jedan dobio noge (netko ga je ukrao, zato sam set dobila po jeftinijoj cijeni). Ovih dana objavim post. Ukratko kistovi su vrlo dobri i toplo vam preporučam da ih isprobate.

NOELLE KISTOVI ZA LICE

AURA CORRECT ME CONCEALER u nijansi 304 Fair je moj omiljeni korektor i to svi znaju. Čim su ih dobili na Pink pandi uzela sam 3 komada iste nijanse jer ih nenormalno trošim.

Kad se kod nas pojavio novi brend pod imenom Benefit bila sam strašno sretna jer ću napokon sve moći vidjeti u živo. Koliko sam bila sretna toliko i malkice razočarana jer su nam nenormalno nabili cijene svih proizvoda. Posjetom u Douglas uzela sam čisto da isprobam jedan set a radi se o setu za obrve sa 3 full size proizvoda i jednim travel size. Riječ je o  BENEFIT BIGGER & BOLDER BROWS u kojem se nalazi Ka-Brow pomada, Ready set brow (maskara za obrve - travel size),
High Brow pencil i Shaping stencils.
Cijena seta je oko 300kn i zaista mislim da je preskup za ono što se nudi. Od cijelog seta samo 2 proizvoda koristim svakodnevno dok ostali samo skupljaju prašinu. Ka brow pomada je izvrsna, i puno je tvrđe teksture od ABH pomade te se vrlo lako uz laganu ruku mogu dobiti prirodnije obrve što mi se itekako svidjelo jer ne želim svaki dan imati instagram obrve. Svakako preporučam ta 2 proizvoda.

BENEFIT BIGGER & BOLDER BROWS SET - nijansa 5

Osim seta za obrve uzela sam za probu njihov hvaljeni primer, točnije PORE PROFESIONAL ali u travel size verziji po cijeni od oko 100kn. Primer mi se sviđa no nije najbolji na svijetu. I dalje mi je najdraži Clarins Smooth Perfecting primer (recenzija).  Ipak mislim da je precijenjen i dosta skup a ne opravdava svoju visoku cijenu. Nemojte me krivo shvatiti, on radi svoj posao ali postoje puno bolji high end primeri koji su cjenovno jednaki a 100 puta bolji.

Nakon dugo dugoooo godina naručila sam si nešto iz Avon kataloga čisto da isprobam proizvode i da vidim koliko su napredovali u kvaliteti. Uzela sam AVON KABUKI KIST koji je postao jedan od mojih omiljenih kistova. Koristim ga za setiranje lica s puderom a ponekad znam njime nanijeti bronzer. Kist odlično obavlja svoj posao te ga od srca preporučam.
Htjela sam isprobati  Mark liniju te sam si uzela AVON MARK BLUSH nijansa Desert Rose koji me isto oduševio. Iako u sebi sadrži sitne šljokice to na licu nije tolio primjetno. Vrlo je pigmetiran tako ta savjetujem laganu ruku. Svakako ću si drugom prilikom uzeti još jednu nijansu.

Dm me ugodno iznenadio svojim paketićem u kojem su se nalazili novi proizvodi njihovog novog brenda *TREND IT UP. U paketu su se nalazili lak za nokte, maskara i matt ruž nijansa 410.
Nakon velikog oduševljenja s kvalitetom matt ruža prvom posjetom u DM drogeriju uzela sam si još jednu nijansu, točnije najsvjetlija nijansa 400. Obožavam tu teksturu.

TREND IT UP

Nitko sretniji od mene kad se JACLYN HILL X MORPHE PALETA pojavila u prodaji na Beauty bay-u. Odmah sam skupila novce (majka mi dala uranjeni rođendanski poklon, pa hvala ti majko moja) i pribilježila se na listu za paletu. Malo sam ludovala pri kupnji (ako me pratite na fejsu onda znate što sam sve prošla da bih dobila ovu paletu😜) no na kraju se isplatio sav trud, svi moji živci, i velika glavobolja.😅 Kad je paleta stigla još više sam se zaljubila jer je 100 puta ljepša u živo.
Recenzija je već na blogu klik na link.

Slučajnim posjetom u DM sam ih vidjela i naravno uzela posljednja 2 kista, točnije ESSENCE CONTOURING BRUSH i STROBING BRUSH. I mogu reći da nije ni čudo što ih svi hvale. Kistovi su izvrsni. Više koristim Strobing kist za setiranje okooločnog područja ili sa njime nanosim hajlajt na jagodične kosti. Contouring kist mi je manje upotrebljiv ne zato što nije dobar već što nemam potrebe za takvim oblikom kista.

JACLYN HILL X MORPHE PALETA

Od drage Ivane (Tour the beauty) uzela sam NABLA  SHADE&GLOW CONTURING REFIL nijansa Cameo koji je mrvicu presvijetao za mene no dobro će mi doći za šminkanje klijentica koje su svijetlijeg podtona te sam uzela  BLOSSOM BLUSH u nijansi Harper s kojim isto nisam baš oduševljena jer mi ne odgovara nijansa. Ali kad ga miješam s nekom drugom nijansom sviđa mi se glow koji Nabla rumenilo daje mojim obrazima tako da ga često koristim.

ARDELL TREPAVICE stil 120 Demi kupujem po tko zna koji put. Za mene najbolje trepke ako želite nešto prirodnije na dnevnoj bazi. Uz trepke uzela sam DUO STRIPLASH ADHESIVE ljepilo za trepavice koje isto iznova kupujem.

Posjetom centru grada navratila sam do Golden rose trgovine i uzela si još 3 nijanse najboljih tekućih ruževa, riječ je o GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK u nijansama 24, 13 i 01. Sad je kolekcija puno veća i još uvijek ne stajem sa skupljanjem jer moram ih skupiti sve.😅😉

Šogorica mi je za ročas kupila It Style paletu koju ja već posjedujem tako da sam išla u njihov dućan zamjeniti paletu i uzela njihova 2 kista It Style KIST ZA BLENDANJE I DVOSTRANI KIST s kojima nisam baš oduševljena jer su dosta skupa (jedan kist dođe više od 100kn) i jako su gruba.
Oni odrade svoj posao ali mene strašno grebu, pogotovo na donjoj liniji oka pri blendanju. Ne bih vam preporučila da ulažete u njihove kistove.

Ponovljena kupnja je WET N WILD PHOTO FOKUS  CONCEALER u nijansi 840 Light Ivory kojeg ja koristim za prekrivanje nepravilnosti. Njihova najsvjetlija nijansa koje imaju u ponudi kod nas za mene je pretamna za okooločno područje tako da ga za tu namjenu nisam isprobala, ali što se tiče prekrivanja on je savršen. Toplo ga preporučam.

Dobila sam e mail dali sam zainteresirana da isprobam jedan inovativni brijači aparat za žene. Pošto sam ja nešto dlakavija bilo mi je drago što su mi se javili i ponudili mi da isprobam.😇
*EVO SHAVE ŽENSKI BRIJAČI APARATIĆ. Naravno da sam ga već par puta isprobala i da vam jedino što mogu reći da ga i vi sami isprobate jer brije savršeno. Bez muke, bez porezotina, bez grebanja. Svakako isprobajte.

EVO SHAVE BRIJAČ

Od moje drage poznanice, odnosno moje veze za Ameriku, ovaj put sam naručila
LAURA MERCIER LOOSE SETTING POWDER nijansa Translucent kojeg kupujem po drugi puta. Toliko savršen da moram napisati recenziju. Ali mi fali vremena.😪
TOO FACED CHOCOLATE SOLEIL BRONZER u nijansi Medium/deep kojeg sam jedva čekala da isprobam. Nisam se razočarala. Srušio je s trona je moj Hoola bronzer i postao najboljim bronzerom kojeg sam ikada probala.
STILA GLITTER&GLOW LIQUID EYE SHADOW METTALIC nijansa Smoky storm, Diamond dust i Kitten karma su nešto veličanstveno. Predivan glow koji predivno izgleda na očima. Jako su pigmetirana, nije im potrbena posebna baza, lako se nanose, i ne preslikavaju se čak niti na mojim spuštenim kapcima. Svakako ću si nabaviti još nijansi.
TARTE SHAPE TAPE CONTOUR CONCEALER nijansa Fair beige kojeg već neko vrijeme testiram .Korektor opravdava svoj hajp ali je malo zeznut za nanošenje jer ako se pretejra može rezultirati suhoćom okooločnog područja.
Slijedeći proizvod dobila sam gratis a to je ALEXIS REN X COLOURPOP PRESSED POWDER HIGHLIGHTER&BRONZER u nijansi Topaz kojeg još nisam isprobala jer jednostavno ne stignem. Hajlajt je došao razbijen a bronzer mi se na swatch činio jako narančastim.

STILA GLITTER & GLOW METALIC EYESHADOW

Jedan divan proizvod točnije ESSENCE LE MADE TO SPARKLE HIGHLIGHTING&TRANSFORING PRISMATIC PALETA nijansa 01 Don t let anyone ever dull your sparkle o kojem sam pisala recenziju ovdje. Post je već ionako dug tako da pliz klik na link ako te zanima više o proizvodu.

Od svoje poznanice uzela sam ANASTASIA BEVERLY HILLS LIPSTICK u nijansama Strawberry i Safarine. Obožavam ABH formulu ali nijansa Safarine me tako razočarala da će dobiti svoje mjesto među razočaranima. Užasno koliko se razmaže nakon par sati i postojanost joj je vrlo vrlo loša. Druga nijansa je posve drugačija, baš ono što i očekujem od ABH ruževa. Osim ruževa uzela sam čisto da isprobam njen STICK FOUNDATION u nijansi Natural koji još nisam pošteno isprobala da vam mogu više prenijeti o njemu.

Recenziju BOURJOIS ROUGE VELVET THE LIPSTICK u nijansi 03 možete pročitati ovdje.

Nabavila sam hvaljeni OFRA HIGHLIGHTER u nijansi Rodeo Drive koji je cure moje najjači hajlajt koji sam ikada isprobala. Čak je i za mene koja volim glow too much ali ako ga nanosim laganom rukom i ispravnim kistom mogu dobiti željeni intezitet. Ako volite over the top glow onda ga obavezno čekirajte.

Bio je očito mjesec šopinga olovki za usne hahaha..Uzela sam si da isprobam novu teksturu
MAYBELLINE COLORSENSATIONAL LIP LINERA u nijansama 50 Dusty rose i 10 Nude whisper. Tekstura je vrlo mekana, lako se nanose i ne isušuju jako usne. Ja ih volim i preporučam.

Jedan lijepi paketić koji sam dobila od svoje frendice gdje se nalazio BOURJOIS LEVRES CONTOUR LIP LINER u nijansi 19 Sienne kiss,  MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL RUŽ u nijansi 732 Brazen beige, još jedan Maybellinov FIT ME MATTE+PORELESS PUDER 
(recenzija) te BELL ROYAL MAT RUŽ u nijansi 09


I još olovki, MAX FACTOR COLOUR ELIXIR LIP LINER u nijansi 06 Mauve moment koja me oduševila mekoćom i lakom aplikacijom na usne. Velike preporuke.

Tražila sam neku olovku za svoj novi GR ruž u nijansi 24 te ju pronašla u RIMMEL LASTING FINISH STAY ON LIP CONTOURING PENCIL u nijansi 47 Cappuccino.

Nedavni novitet o kojem sam pisala recenziju koju možeš pročitati ovdje je FARMASI LOVE YOURSELF PALETICA o kojoj imam samo riječi hvale. Najmanja paletica koju posjedujem doslovno me očarala svojom kvalitetom.

FARMASI LOVE YOURSELF PALETA

Već neko vrijeme rejvam o najboljim drogerijskim olovkama za obrve koje mene osobno posjećaju na Benefit Ka brow olovke a to su MAX FACTORX BROW SHAPER u nijansama 20 Brown i 30 Deep brown. Uzela sam si obe nijanse (samo su 2 u ponudi😐). Tamniju koristim po cijeloj obrvi dok svjetliju nijansu koristim samo na početku obrve. Nikad u životu nisam brže popunjavala obrve kao s ovim olovkama. Ne truse, ne pucaju. Vrlo lako možeš povući tanku liniju i napraviti fejk dlaćice. Ma svaršene su. Od srca ih preporučam.

MAC PREP + PRIME FIKSATOR kupujem već 3 put i toliko ga volim za sve namjene tako da će i dalje biti u mojoj kolekciji.

Od moje drage Andree (MakeupHolic) za ročkas sam dobila ESSENCE HELLO HAPPINESS BRUSH CLEANSING (recenzija), te krasan INSPIRE ME PLANER kojeg ću ispisati uskoro u novoj 2018 godini. U paketu se našao još jedan lip liner od Essenca o kojem sam pisala malo iznad.
Dragička hvala ti što si me se sjetila.😙

Nedavno se u našim drogerijama ponovo pojavio jako hvaljeni MAYBELLINE THE ERASER EYE CONCEALER te sam ga naravno morala isprobati😉. Nažalost bio je dostupan u samo dvije nijanse (Light i Nude) koje su nažalost obje pretamne za mene. Ostavila sam vam swatch nekoliko korektora da možete  vidjeti razlike. Isprobala sam ga na okooločnom području ali kako je nijansa previše žuta i tamna morala sam ga miksati sa puno svjetlijom nijansom, tako da mislim da neću moći napisati ispravnu recenziju.

MAYBELLINE INSTANT ANTI AGE / THE ERASER EYE CONCEALER

SWATCH KOREKTORA

I zadnji šoping su mi bile trepavice sa E BAY odnosno 2 x po 5 PARI TREPAVICA koje sam vidjela kod A Lady. Ona ih je jako hvalila i čim je spomenula da su jako slične mojim najdražim Ardelicama odmah sam si išla naručiti 2 paketa. Nisu iste ali su vrlo slične. Vrlo lako se nanose i izdrže na očima sve do kraja. Za sada sam jako zadovoljna.

Krećemo na preparativu koju ću maksimalno skratiti jer je post već ionako jako dug...xd

PREPARATIVA


NEW IN PREPARATIVA


DERMALOGICA DAILY MICROFOLIANT sam uzela na Dermalogica Fitt tretmanu koji se održavao u Farmacija ljekarni u Rijeci. Isprobala sam i onu drugu verziju Anti age koja mi se pokazala puno boljom za moju kožu. Pošto piling sadrži salicilnu kiselinu a moja koža ga ne voli svakim korištenjem dobila bih novi prištić što mi se nije svidjelo. Ali sam ga uspjela potrošti. Njega neću ponovo kupiti.

Tražila sam najobičniju hidratantnu kremu tako da sam u Mulleru uzela DECLARE NUTRIVITAL 24h CREME koja sadrži Omega CH aktivator koji aktivira funkcioniranje stanica u koži, Vitamin B5 i E koji imaju zadaću poboljšati vlažnost kože te imaju funkciju zaštite kože od slobodnih radikala.
Kremu sam još malo pa potrošila i vjerujem da ću ponoviti kupnju jer mi je odgovarala. Lice mi je bilo nahranjeno i nakon nje nisam osjećala zatezanje koje sam s vremenom počela osjećati radi uporabe kiselina.

AVON ANEW CLINICAL EVEN TEXTURE & TONE blazinice sa AHA kiselinama. Nisam ih još otvorila jer čekam da potrošim zalihe.

Nažalost meni Clarion nije odgovarao. Koristila sam ga skoro 3 mjeseca i nikako mi se lice nije smirivalo, ali nisam zbog toga htjela otpisati Jelenu i njen brend Skintegru pa sam si uzela
SKINTEGRA TRIA LIGHT koji sadrži niacinamide, zinc, panthenol te vitamine E i F.
Hvala bogu, prestankom korištenja Clariona i uvođenjem Tria Light kremice lice mi se napokon oporavilo. Triu sam potrošila i nadam se da ću uskoro pisati recenziju.

Sa Pink pande naručila sam meni potpuno nepoznati brend, odnosno uzela sam serum sa vitaminom C, točnije AMOUR NOIR VITAMIN C SERUM Vitamin C 20% koji u sebi sadrži 90% organic sastojke s kojim sam oduševljena. Nakon skoro 2 mjeseca korištenja lice mi je od njega kao bebina guza. Primjetila sam da mi ožiljci puno brže prolaze od kada koristim vitamin c. Uskoro ću ga potrošiti i baš mi je mrsko zbog toga.

Ovo je proizvod kod kojeg kad sam vidjela sastojke odmah sam ga kupila. Riječ je o odličnom
BOCASSY CLEAN & TONE TONICU s aloe verom, zelenim čajem i nevenom. Koristim ga prije Hydra B kreme i koji se savršeno uklopio u moju večernju rutinu.

Napokon smo došli do kraja. Ako čitate ovu zadnju rečenicu to znači da ste uspjeli pročitati ovaj iscrpan post o novitetima sve do kraja. Skupilo se puno proizvoda, što i sama tek vidim kada pišem post.Hahaha... Kao i uvijek napominjem da ovaj post nije napisan da bih se hvalila koliko kupujem i koliko toga imam, već je napisan iz razloga da mi vi sami napišete vašu želju, odnosno koji proizvod želite da prvo napišem recenziju.😉
Čitamo se u komenatru...kisssss

Sviđaju li vam se noviteti? Imamo li zajedničkih?

2 komentara :

  1. Opaaa..
    Evo pročitala sam sve.
    Fino si ti kupovala..
    Evo, i ja lovim Aura korektor u toj nijansi. Mislim da bi mi taj najbolje odgovarao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aura mi je zakon.. Lagan je i ne isusuje i jos je nijansa Fair pun pogodak 😉😊😘

      Izbriši