Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 22. veljače 2023.

Skin care favoriti 2022.godine

Pozdrav, 
Nedavno sam pisala post o favoritima dekorativne kozmetike iz prošle godine pa ako vas zanimaju bacite oko na post , a za danas sam vam pripremila nekoliko preparativnih proizvoda koji su obilježili moju prošlu godinu. 
Znate da volim korejsku kozmetiku i zato nje ovdje ima najviše. Ah, što ću kad je to bila ljubav na prvo isprobavanje. Svakako ako još nisi, isprobaj korejske kremice jer su vrh 😁

Za početak bih počela s nedavno otkrivenim brendom koji se još uvijek nalazi u mom ormariću kao brend koji moram imati jer me zaista oduševio sa svojim proizvodima. 
Želim vam predstaviti odličan uljni čistač odnosno ulje koje apsolutno radi sve što treba a to je 
BEAUTY OF JOSEON GINSENG CLEANSING OIL. 
Savršen nježni dragulj 🥰. 
To je riječ kojim bih ga opisala. Predivna uljasta tekstura koja vrlo lako klizi po koži. Baš je nježna. Skida sav makeup i oči od njega ne peku niti se vid muti kako zna biti kod određenih uljnih proizvoda za skidanje šminke. 
Predivno se emulzira a još lakše ispire. 
Ako ne voliš ulja također ti preporučam njihov balzam točnije 
BEAUTY OF JOSEON RADIANCE CLEANSING BALM koji je mene isto oduševio jer radi sve kako treba. Osim toga tekstura mu je baršunasto mekana koja s takvom lakoćom klizi po koži da ga je užitak koristiti. 
Kad bih trebala izabrati između njih dvoje, iskreno, neznam koga bih odabrala🤷. Zaista oboje rade fantastično svoj posao. Možda jednu malu mrvicu bih prednost dala ulju jer mi količinski puno duže traje. 

Još jedan BOJ proizvod koji me ostavio bez daha, a riječ je o 
BEAUTY OF JOSEON RELIEF SUN RICE+PROBIOTICS SPF50 (BOJ) 
koji je za mene najbolji spf ikad. Savršena tekstura koja se brzo upija u kožu ostavljajući svileno baršunasti finish. Zaista koža s njim izgleda očaravajuće, naravno ako volite taj prirodni sjaj. BOJ spf dovoljno hidratizira, lijepo se ponaša ispod šminke. Ne ostavlja bijeli trag niti čepi pore. 
Još bih ga voljela testirati ljeti i ako prođe taj test onda je s moje strane N°1 SPF. 

Koda sam namjerno ubacila i recenzirala Joseon proizvode😅(al to nije slušaj, jednostavno su proizvodi divni) 
našao se još jedan njihov proizvod na mojoj listi favorita s kojim imam samo riječi hvale a to je 
BEAUTY OF JOSEON GREEN PLUM REFRESING CLEANSER
Vrlo nježan cleanser koji ostavi kožu čistom i hidratiziranom. Ne isušuje i koža ne škripi pod prstima. Ima neutralan miris i minimalno se pjeni. 
Oduševljena sam s njim. 


Ovaj proizvod sam uzela na preporuku Tamare (skincare Akademija) a riječ je o 
TONY MOLY TOWER BARRIER PROPOLIS BUILD UP SERUM za kojeg ona ima samo riječi hvale. Već sam ga dosta potrošila i mogu reći da je odličan saveznik za hidrataciju kože. Nakon njega nanesem samo spf i meni bude sasvim dovoljno. Nabustan je divnim sastojcima da ne možeš ostati ravnodušan na njega. Propolis je jedan divan antioksidant kojeg u ovom serumu čak ima 83% što je vrlo velik postotak. 
Odličan protuupalni sastojak koji pomažu u manjem izbijanju akni 

Da ne bude samo korejska kozmetika odlučila sam ubaciti jedan proizvod s kojim sam bila izuzetno zadovoljna. 
BIODERMA SEBIUM KERATO+ KREMu sam koristila na svom sinu od 14god. Koji se bori s prvim upalama i miteserima po nosu. Iskreno krema je riješila upale s bijelim vrhom kroz 2 dana dok za mitesere je trebalo nešto duže vremena, cirka mjesec dana. 
Koža mu je dobila prirodan sjaj i lice se skroz očistilo. Zaista jedan odličan proizvod koji radi a da pritom ne isuši kožu. Možete ju slobodno koristit na vašim klincima koliko je nježna i učinkovita. 
I za kraj, želim se osvrnuti da na Notinu povodom valentinova još uvijek možete kupiti poklon za valentinovo po pristupačnim cijenama. Možda možete nekog iznenaditi mojim favoritima. 
Puštam vam linkove nekoliko prijašnjih postova s proizvodima koje od srca preporučam pa možda vam i tu nešto zapne za oči 

Do idućeg posta šaljem puno 💋💋💋




** suradnički post 

Nema komentara :

Objavi komentar