Stranice

Pages

srijeda, 23. veljače 2022.

Proizvodi koji su obilježili prošlu godinu 2.dio

 

Pozdrav, 

Kako sam obećala danas vam donosim drugi dio posta (klik na prvi dio) o mojim favoritima koje sam koristila cijelu prošlu godinu a isto tako ubacila sam svoje favorite koje sam nedavno otkrila jer želim s vama podijeliti ono što je vrijedno spomena.

Osim što su ovo moji favoriti koje obožavam mogu vam poslužiti kao ideja kao poklon za valentinovo s kojim možete obradovati svoju dragu osobu. 

favoriti

Bobi Brown Vitamin Enriched face base je krema koja odlično funkcionira kao primer koji je namijenjen za sve tipove kože. Iako imam kožu sklonu nepravilnostima ova krema mi ne stvara nered i tonirani serum kao i svaki puder savršeno sjedne na kožu. 
Po mom mišljenju jedan je od boljih primera za kožu koji ne sadrži brdo silikona. On ne popuni pore ali predivno hidratizira kožu tako da svaki puder izgleda dobro na koži. Ako ste suhonosac ili ste dehidrirana obožavati ćete ovu kremu. 

L'oreal True Match tonirani serum je nedavni novitet i meni je sjeo na prvu. Iako je izbor nijansi koma ja sam uspjela naći onu koja mi odgovara. Nijansa Light medium mrvicu je tamnija od mog tena ali ako serum povučem i po vratu ta razlika je neprimjetna. Puder je vrlo tekuć te ga je najbolje nanositi rukama što više tapkajućim pokretima. Njegov finish je prirodan i polu mat. 
Vrlo brzo se suši na licu stoga trebate dosta brzo raditi sa njim. Ne ističe pore niti fine linije. Ako ste više dehidrirana potrebno je prije njega dobro pripremiti kožu pa neće biti većih problema. 
Ono što mene najviše oduševljava je što mu je postojanost jako dobra, sve dok ne skinem šminku te se s njim minimalno zasjajim tijekom dana. 
Kupila sam već drugu bočicu i bome ne stajem s korištenjem. 

Missha Sun gel spf50 je po mom mišljenju najbolji spf na tržištu. Savršena tekstura zaštitne kreme s visokom zaštitom. Savršen je za sve tipove kože a pogotovo onu masniju. 
Ne čepi pore i ne ostavlja nikakav bijeli trag na koži. Upija se jako brzo i kroz dan sebum izbija minimalno. 

Maybelline Sky High maskara je maskara koju iznova kupujem. Predivno razdvoji trepavice, baš onako kako želim te im daje volumen. Maskara mi najbolje funkcionira prvih mjesec dana. Nakon toga već mi postaje manje draža jer previše slijepi trepavice. Ali meni je svejedno jedna od boljih, jer mi se uopće ne preslikava i trepke su jako lijepe uz ovu maskaru. 
Ardeco kamuflažu koristim već nekoliko godina i to je proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti šminkanje. Svaku malu nepravilnost ona s lakoćom prekrije. Gusta tekstura i visoko prekrivanje, sve što mi treba. Uz Loreal tonirani serum koji ima laganije prekrivanje gdje mi koža izgleda prirodno za svaku veću nepravilnost u pomoć mi uskače Ardeco kamuflaža.

Puno pozdrava do idućeg čitanja




***suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar