Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 29. travnja 2022.

Proljetni look uz tonirani spf ili cc kremu


Hello dragi moji, 

Proljeće nam je na vratima a meni je to inspiracija da vam predstavim svoj proljetni look za kojeg najviše koristim tonirani spf ili Cc kreme jer mi one daju lagani i svježi izgled kože. 

Već godinama u mojoj rutini nema pudera već mi je fokus na toniranim kremama ili toniranim spf-ovima jer s godinama počela sam preferirati natural i svjež look. 

tonirane kreme

Moja koža je sklona nepravilnostima te znam imati i pokoju aknu koju mi tonirana krema neće prekriti pa zato koristim kamuflažu koja je dovoljno guste teksture da prekrije nepravilnosti. Ostatak lica volim da je prozračan i svježeg izgleda. Korektor više ne koristim jer nemam potrebu pošto nemam podočnjake. Doslovno lagana tonirana krema, malo kamuflaže,obavezno setiram T zonu jer sam masnija na tom području te highlighter i ja sam gotova s kožom lica.

cc kreme


Ljeti najviše preferiram tonirani spf a jedan koji bi posebno izdvojila je Rilastil D-Clar medium spf50.
D-clar medium ima laganije do srednje prekrivanje te je gušće teksture. Lako se razmazuje i može se nadograđivati tijekom dana. Finish mu je dewy. 
Njega volim jer ga mogu nanijeti adekvatno u dozi od 2ml zaštitne kreme a da mi ne napravi efekt cakey fejsa. Koža lica s njim izgleda svježe i zdravo. Predivan zdravi sjaj. 
Prošlo ljeto potrošila sam nekoliko tubi a bome nastavljam i dalje jer mi daje sve ono što želim a to je zaštita od UVA i UVB zraka te zdravi svjež izgled.

Dr.Jart Cicapair Tiger Grass Color Corecting krema je novitet u mojoj rutini i već jako dugo se nalazio na mojoj wish listi da sam jedva čekala da ga se dočepam jer su hvalospjevi stizali sa svih strana. 
Tekstura kreme je gušća te se u dodiru s kožom prilagođava boji vašeg tena te neutralizira crvenilo.
Stvarno predivno izgleda na licu. Daje zdravi sjaj koži te izgleda skroz prirodno. Prekrivanje je minimalno tako da ga preporučujem osobama koje vole kao i ja natural i svjež izgled kože.
Kremu tek testiram tako da nemam baš previše dojmova no svakako ću vas obavjestit o svojim dojmovima kad ju više isprobam. Za sada mogu reći da mi se sviđa ali imajte na umu da je potrebno malo duža aplikacija na koži te da nekad zna istaknuti suhoću.

Loreal True Match tonirani serum koji nema zaštitni faktor moje je otkriće godine. 
Već sam potrošila treću bočicu i još uvijek ga volim kao i pri prvom nanošenju.
Za razliku od prijašnjih spomenutih toniranih kremi True Match nema dewy finish već je finish polu mat. Ne ističe mi pore niti fine linije. Jako svježe i neprimjetno izgleda na licu. Ono što mi je kod njega najdraže jest što mi na licu stoji na mjestu sve dok ne skinem šminku a to je preko sedam sati pa i više. Ne čepi mi pore niti ističe suhoću. Za mene savršen.
Mane koje ima jest jako mali izbor nijansi i pakiranje u kojem dolazi. Pakiranje je na pipetu i pošto je serum vrlo tekuć pri zatvaranju pipete dosta proizvoda zna iscuriti po bočici što mi se nimalo ne sviđa. Ali ja mu opraštam jer je formula bomba.
Također bih još napomenula da je nadogradiv te da ga je najbolje nanositi u drugom sloju tapkajućim pokretima da izbjegnete cakey fejs.
toniraani spf


Na donjoj slici možete vidjeti kako izgleda jedan od mojih svakodnevnih makeup lookova gdje najviše fokus imam na svježem izgledu i na bright nijansi ruža na usnama.
Korišteni proizvodi na donjoj slici
- Loreal True Match tonirani serum nijansa Light-medium
- Pupa maskara nijansa elektric blue
- Ester Lauder ruž nijansa Aloff

Moj nedavni post o omiljneim ruževima možete pročitati ovdje.


Do idućeg posta šaljem puno 💋💋💋



**suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar