Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 30. svibnja 2022.

Top ponuda kupaćih kostima - Manzara.hr

 

kupaći kostimi
Pozdrav, 

Danas ću vam predstaviti nekoliko kupaćih kostima koji su mi zapeli za oko sa stanice Manzara.hr  s kojima sam već u nekoliko navrata imala uspješnu suradnju. 

Topliji su dani i sigurna sam da vam trebaju novi kupaći kostimi. Zato sam se i odlučila objaviti post te vam možda olakšati potražnju. 

Pa možemo krenuti 


BIKINI JINI 
- 229,00KN
- boja crno plava
- dvodjelni kupaći 
- razne veličine

kupaći kostimi
Bikini Jini mi se posebno svidio zbog kombinacije boja. Ova plava nijansa totalno je podigla ukupni dojam kupaćeg. Donji dio je visokog struka što je odlično za nas koji smo majke ili za nas koje ne volimo da nam se vidi trbuh. Kupaći skriva ali i otkriva baš ono što treba, zar ne😉😊


BIKINI BEAU 
- 249,00KN
- boja svijetlo plava
- dvodjelni kupaći sa suknjicom
- razne veličine
kupaći kostimi
Bikni Beau mi je odmah zapeo za oči zbog ove predivne svijetlo plave boje a i sam miks boja mi je fantastičan, baš nekako vrišti na ljeto. Gornji dio mi je kao topić što mi se baš sviđa jer je drugačije od standardnih gornjih djelova kostima. O donjem djelu da ni ne govorim,wow,wow😍 
Ono što meni odmah pada napamet jest da ova kombinacija može funkcionirati i kao kombinacija za šetnju morem ili šetnja gradom u kasne sate. Zašto ne, tko će skužiti da je ovo kupaći kostim.😉


BIKINI MALLIA 
- 199KN
- boja crna
- jednodjelni kupaći
- razne veličine

kupaći kostimi
Bikini Mallia je stvarno kupaći koji treba znati nositi ali i imati lijepo tijelo. Vjerujem da bih ga svaka mlada cura poželjela jer sam sigurna da bih plijenila poglede na sebe. Vrlo seksi komad odjeće koji će svakog ostaviti bez teksta.


BIKINI DANIDA 
- 229,00KN
- boja šarena
- dvodjelni kupaći
- razne veličine (S - 8xl)
kupaći kostimi
Još jedan bikini koji mi je upao u oči zbog raspona nijansi koji su mi boje savršene za ljeto.
Volim ovakav kroj kupaćeg jer skriva ono što treba a prekriva nedostatak poput trbuha ili većih grudi.


BIKINI LEXI 
- 199,00KN
- boja crna s plavim
- dvodjelni kupaći
- razne veličine (pa i za punije)
kupaći kostimi

Bikini Lexi mi je jedan od kostima koji bojom nije ništa specijalno ali ima te detalje na sebi koji podignu cjelokupni dojam. Gornji dio mi je odličan i mislim da su tu baš pogodili.


LJETNA HALJINA 
- 199,00KN
- jednodjelna haljina za plažu
- materijal akril
- boja roza
kupaći kostimi
I za kraj kao zadnje izabrala sam ovu jednostavnu a opet slatku haljinicu od akrila  za šetnju plažom. 
Ja osobno volim ovakve haljinice i must have su u mojoj torbi. Vrlo su udobne i prozračne što mi je vrlo važno dok sam na plaži. Lajkam je skroz.

Manzara stranica nudi zaista veliki izbor kupaćih kostima raznih brojeva pa čak onih i za krupnije građe tako da sam sigurna da ćete uspjeti nešto pronaći za sebe. Osim kupaćih kostima tu možete pronaći raznu odjeću (majice,hlače,haljine,žensko rublje...), modne dodatke, torbice te odjeću za punije. Također nude mušku odjeću te odjeću za djecu. Kod svakog artikla imate tablicu veličina tako da vam to neće predstavljati problem, no uvijek dolazi u obzir povrat artikla koji odradite bez problema u dogovoru s manzara timom.

Kad god sam od njih naručivala bila sam zadovoljna brzinom dostave i samim proizvodima. I nakon par godina ja još uvijek u ormaru imam jednu njihovu majicu i jaknu koju sam uzela s njihove stanice. Daaa, još uvijek su u dobrom stanju i mogu se nositi.  Tako da vam od srca preporučam ovu stranicu.


Koji se kupaći kostim vama najviše sviđa?


Do idućeg posta šaljem punoooo 💓💋💋💋


** suradnički post 

Nema komentara :

Objavi komentar