Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

subota, 3. studenoga 2018.

Skintegra Atomic RECENZIJA



Pozdrav,

Čim sam čula da će Skintegra izbaciti novi proizvod, i to proizvod za prvi korak u čišćenju lica, bila sam jako uzbuđena i moja očekivanja su bila ogromna. Ako me pratite onda znate koliko su Skintegra proizvodi pomogli mom stanju lica i koliko se ono zahvaljujući Skintegri popravilo. Sve možete saznati u ovom postu. Zbog tog razloga moja očekivanja su bila jako velika a jesu li ispunjena saznat ćete u nastavku posta.

SKINTEGRA ATOMIC



Iskreno, nisam baš imala previše doticaja s ovakvim tipom čistača. Sjećam se da sam isprobala u testeru pre cleanser od Dermalogice i da nisam ostala toliko oduševljena da ga kupim u full size proizvodu. Ali htjela sam dati novu šansu ovakvoj vrsti čišćenja kože te sam bila spremna na rizik, ali kažem, vjerovala sam u Skintegru.
Inače, svakodnevno se šminkam i nanosim na svoje lice jako puno raznolikih proizvoda jer volim kozmetiku i volim proučavati kako se određeni proizvod ponaša tijekom nošenja. Pravi mali beauty agent.😇😂
Nekad se našminkam više nekad manje sve ovisi o mom raspoloženju. I koliko god da se volim ujutro našminkati toliko i uživam u skidanju i čišćenju svoje kreacije, odnosno šminke. Obožavam taj osjećaj čistoće na svojem licu.
Od Atomica sam očekivala da će nježno ali učinkovito skinuti svu moju šminku i to samo u par sekundi.
Jesam li dobila ono što sam htjela??? još ću vas malo držati u neizvjesnosti jer moram prvo reći što je to Atomic.

SKINTEGRA ATOMIC


Atomic je mikroemulzijski preparat za temeljito i dubinsko čišćenje lica od šminke i ostalih nečistoća.
Formuliran kao "neuljno uje" koje se u kontaktu s vodom pretvara u mlijeko te trljanjem prstiju po koži omogućava lako skidanje šminke.
Atomic sadrži bisabol, skvalan te antioksidativne ekstrakte magnolije, ružmarina i šipka. Idealan je kao prvi korak u njezi kože.

Kako se koristi?
Preporučuje se nanijeti 5 pumpica na dlanove te nježno umasirati u kožu i na oči. 
Trljati 20 sekundi te namočiti vrhove prstiju te opet trljati nekoliko sekundi dok se šminka potpune ne otopi te zatim isprati.


Atomic je formuliran bez dodatnih agresivnih sastojaka, parabena, mirisa, bojila i drugih iritansa.
Pogodan je za sve tipove kože pa čak i za onu naj osjetljiviju.


Atomic dolazi u vrlo lijepoj staklenoj ambalaži zapremine od 200ml. Vrlo pozamašna količina proizvoda koja će vam trajati sigurno nekih 4 do 5 mjeseci. Ja ga koristim svakodnevno već mjesec dana i još nisam potrošila ni polovicu proizvoda.
Dozira se pomoću pumpice koja funkcinora bez greške. 
Tekstura mu je srednje gusta te je prozirne konzistencije.


Sastojci su nešto što me odmah privuklo jer sam znala da mi neće stvoriti nered na licu i da će mi ujedno i njegovati lice. Što sam više mogla poželjeti. Činio se kao savršen proizvod.


Cijena ovog pre cleanser čistača iznosi 149,00 kn a možete ga kupiti onnline na njihovoj službenoj stranici ovdje. Nedavno se Skintegra proširila tako da se može pronaći i u nekim ljekarnama a imate i novootvorenu prodavaonicu u Zagrebu. Za više info malo guglajte.



MOJI DOJMOVI

Prvo moram napomenuti da je ovo divan proizvod za vaše lice. Toliko je nježan na koži da zaista uživam u korištenju. Svakodnevna nježna masaža prija mom licu, zaista ne možeš a da ne uživaš u ovakvoj vrsti skidanja šminke.
Nakon čišćenja kožu ostavlja mekanom i glatkom. Prilikom skidanja šminke s očiju uopće nisam niti u jednom trenu osjetila nekakvo peckanje ili žarenje tako da je 100% siguran za vaše oči. 

Prvim testiranjem moje veliko očekivanje palo je vodu. Sve sam snimala mobitelom i sve vam sačuvala na mom instagram profilu u hajlajtovima pa možete baciti oko.
Znači sve sam odradila kako je navedeno. Istisnula 4-5 pumpica na dlan i počela trljati proizvod po licu i po očima. Zatim sam namočila prste te još jednom nekoliko sekundi trljala po očima. Nakon toga ispirem lice i brišem se o ručnik i vidim da Atomic nije uspio skinuti dio linera i ljepila od trepavica.
Ogromno razočaranje. Ali ne odustajem i opet ga isprobavam idući dan. I opet sve isto.
Treći dan nanosim manje šminke i vidi čuda Atomic sve skida bez problema.

Nakon više fejlova javila sam se njima na stranicu te su mi savjetovali duže trljanje kod težeg makeupa te ako je potrebno da ponovim postupak.

Još jednom sam ga stavila na malo teže testiranje jer sam zaista htjela da funkcionira. 
Nakon večernjeg izlaska i zaista mnogo šminke na mom licu bio je pravi trenutak da vidim da li će zaista skinuti ama baš sve.
I pogodite što se desilo, Atomic nije uspio skinuti svu šminku s očiju. Morala sam ponoviti još jednu fazu trljanja i tek tada je odstranio svu šminku s mojih očiju.

Iskreno, kad skidam šminku preferiram da to odradim što prije a da bude kako treba, a ne da ponavljam nekoliko puta skidanje šminke. Iskreno kome se to da raditi, meni sigurno ne.

Moj zaključak je taj da Atomic divno skine sav makeup s lica i to stvarno besprijekorno. 
U to sam se uvjerila jer bi moj drugi korak u čišćenju lica u kojem koristim svoj Braun čistač ostavio njegovu četkicu vrlo čistom što ranije, prije Atomica to nije bio slučaj. Uvijek je četkica bila zamaljana od pudera. 
To me uvjerilo da savršeno topi puder i ostatak proizvoda s mog lica. 

Dnevnu laganu šminku skine bez problema, dok onu tešku, vodootpornu,  ajmo reći instagram šminku neće skinuti bez ponavljanja i dužeg trljanja.

Još jedna stvar koja mi se nije svidjela za vrijeme korištenja Atomic čistača jest taj da je neizbježno da vam vaš ručnik s kojim obrišete lice ne bude zaprljan s vašom šminkom. Uvijek na mom ručniku ostajali su tragovi pudera, no sada su tu i ostaci maskare, linera i ostalih tragova skinute šminke. 
Prije sam jednom tjedno mijenjala svoj ručnik a sada moram barem svaki 3-4 dan. Svi koji peremo svoju robu znamo kako je nekad teško skinuti ostatke šminke s naših ručnika.

Ja ga i dalje koristim jer mi se sviđa kako očisti lice ali ga ne bih preporučila onima koji često nose teži makeup jer smatram da vam neće biti od velike pomoći.
Atomic je pre cleanser što znači da je prvi čistač u njezi lica što znači da nije zadnji. Jer nakon njega opet morate koristiti neki gel ili što već preferirate.
Meni osobno je puno jeftinija opcija miceralne vlažne maramice koje imate za kupiti u Dm-u za nekih 20-tak kuna koji savršeno skinu svu moju šminku Ili možete koristiti dvofazne miceralne ali samo na području očiju.
One puno brže i efikasnije skinu i onu najtežu šminku. 

Moram vam još reći da mi je trenutno stanje lice u najboljem mogućem stanju što vjerujem da je i Atomic rezultirao time. Po tome mogu zaključiti koliko je važno da svoju kožu očistite od nečistoća na pravi način.
Da li ću ga opet kupiti to stvarno ne znam. Ako budem vidjela da mi zaista nedostaje kupit ću ga i koristiti samo za skidanje nečistoća s lica.

Da bih proizvod dobio moj aproved on mora biti savršen, no nažalost Atomic to nije.

Jeste li isprobali Skintegra proizvode??
Koji vam je najbolji??

4 komentara :

  1. Nisam isprobala još ništa od Skintegre no čim Atomic ponovo bude dostupan (trenutno je rasprodan) naručujem njega i Clarion jer ih želim probati već stvarno jako dugo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od srca ti preporučam sve proizvode. Zaista su odlični i vrijede svake kune
      Neke volim više neke manje ali u globalu odlični su proizvodi. Promjenili su mi lice da slobodno mogu izaći iz kuće bez pudera što godinama nisam uspjela postići. Nema više prištića, ožiljaka neujednačene i grube teksture kože, čak su mi i pore skroz sužene. Lumion, hydra i naro u kombinaciji sa Superba c su moji ride or die proizvodi

      Izbriši
  2. Ja sam Atomicom prezadovljna ali ja sam stara koka (osjetljivog lica) koja ne koristi tešku i vodootpornu šminku.
    Uživam u tom uljno-kremastom osjećaju na licu, ja imam male bijele ručnike koje koristim samo za lice i svakodnevno ih mjenjam i nakon Atomica osraju bijeli a nakon upotrebe obavezno idu na pranje-iskuhavanje...(tako da ovaj način preporučujem) baš mi je žao da te Atomic nije odusevio kao mene.
    Osim Atomica od trenutno koristim Hydra B,Naro i Superba C i jako mi se sviđaju Skintegrini proizvodi što sastavom što onim finim osjećajem na licu....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja imam poseban ručnik za lice ali sada ostaju crne fleke maskare i linera što prije nije bio slučaj. Ostaci pudera se ni ne vide zato kazem da je za čišćenje lica savršen. Hvala ti na prijedlogu za pranje ručnika.
      Vec godinu dana koristim Lumion, hydru, naro i nešto manje mjeseci njezin vitamin c. Prezadovoljna sam sa stanjem lica. Iako ja volim isprobavati nove proizvode vjerujem da ću se ovima uvijek vraćati..

      Izbriši