Stranice

Pages

nedjelja, 5. studenoga 2023.

K beauty preporuke



Pozdrav 

Već znate da sam veliki zaljubljenik u korejsku kozmetiku. Volim njihove formulacije, njihove sastojke. Jednom kad ih probate vjerujte mi da ćete ih zavoljeti. 
Danas pišem o proizvodima koje sam već potrošila ili ih još uvijek imam u rutini. Pa ajmo na predstavljanje proizvoda gdje ću o svakom reći par riječi, kao kratke recenzije. 

Cosrx The Niacinamide 15
Jedan od najboljih niacinamida koje sam isprobala jer daje odlične rezultate u kratkom roku. Već sam potrošila jedno pakiranje zato i nemam slike jer sam bacila bočicu no kad tad ću ga opet ubacit u rutinu. 

Ključni sastojci su niacinamid, zink PCA, Acetylglucosamine te allantoin. Zajedno se bore protiv komedona, mitesera i ostalih nepravilnosti na koži. Nije agresivan niti će vam isušiti kožu. U 2mj koža s njim mi je bila u odličnom stanju te sam primjetila kako sebum kroz dan manje izbija. 
Zaista imate velike preporuke od mene. Možete ga kupiti na Notinu


Skin1004 Tea Teica Relief ampoule
Zadaća ovog proizvoda jest da vam hidratizira i umiri kožu i on to zaista odlično odrađuje. Pogotovo ga preporučuju za kožu sklonu aknama jer će vam umiriti upale. 
Ovaj proizvod se koristi odmah nakon čišćenja te nakon njega nastavljate sa serumom i kremom. Rijetke je teksture, nešto gušće od tonika a rijeđe od seruma. 
Korejci njihove esencije znaju nazivati ampulama iz kojeg razloga neznam. Pokušavam vam dočarati o kakvom se proizvodu ovdje radi. 
Bit ove ampule je da vam pripremi kožu za daljnju njegu. 
Ljeti sam ga koristila samostalno uz spf, a sad ga koristim uz serum i na kraju spf. Već ga mjesecima koristim a još mu nisam dosla do pola bočice. 
Proizvod koji se isplati imati. 
Skin1004 brend je moje otkriće u ovoj godini. Svakako ga čekirajte jer su mu proizvodi divni. 

Beauty of Joseon Radiance cleansing Balm
BOJ balzam za skidanje šminke je nešto što morate probati jer savršeno odrađuje svoj posao. Tako nježno otapa šminku i svu nečistoću s kože, klizi bez problema pod prstima. Savršeno se emulzira a još lakše ispire. Već sam potrošila nekoliko pakiranja koje moram priznati je jedno od najboljih pakiranja (probala sam dočarati slikom) i ne mislim ga prestati koristiti. 


Skin1004 Air Fit Suncream spf50

Još jedan Skin1004 proizvod kojeg obožavam a to je ovaj mineralni SPF50. 
Mnogi me pitaju za preporuku dobrog mineralnog pudera i uvijek njega preporučim. Tekstura je lagana i lako se razmazuje. U početku ostavlja blagi bijeli film al kad se upije u kožu izgleda savršeno. Finish mu je baršunasti i ne masti kožu kroz dan. 
Na instagramu sam snimila nanošenje pa možete baciti oko na video


Cosrx Green Hero Calming pad 
I zadnji proizvod za ovaj put odlučila sam se na Cosrx blazinice za umirivanje kože. Ovo je proizvod koji možete koristit kao tonik odmah poslije čišćenja i ja ga preporučam svima bez obzira dal imate crvenilom na koži ili ne. Razlog tome su odlični sastojci koji će pomoći u jačanju barijere kože i uz dodatne proizvode zaista vam može pomoći da koža izgleda zdravo. 
Što se tiče crvenila najviše sam ga testirala na vratu. I u tom pogledu fantastično umiri kožu i kroz par min crvenilo se smiri. 
Velike preporuke 

I došli smo do kraja posta. Nadam se da vam se svidio i da sam vam pomogla u izboru proizvoda. 
Do idućeg posta šaljem vam puno 💋




**suradnički post 

Nema komentara :

Objavi komentar