Stranice

Pages

petak, 2. prosinca 2016.

NEW IN - STUDENI

Bok Hello dragi moji, 💙💙💙💙


Evo nas u joơ jednoj mjesečnoj rubrici gdje vam predstavljam svu svoju kozmetiku koju sam kupila, svoje novitete.
Predstaveći vama svoje novitete lakĆĄe od vas dobivam povratnu informaciju za koji ste proizvod najviĆĄe zainteresirani za recenziju. VaĆĄa ĆŸelja moja zapovijed.😊
Da ne duljim previơe krenimo mi na joơ jedan mjesećni New in , za studeni.
Kao i uvijek i ovaj mjesec se ĆĄopingiralo.
Zaista mislim da imam big problem,  a to je kupovanje kozmetike. Ne kupujem robu, ni niĆĄta drugo a kozmetiku nemilo doslovno prenagomilavam.😊
Neznam, volim isprobavati, pa tako sam i ovog mjeseca od moje drage krpičarke uzela neơto proizvoda koji su teơko dostupani.





Po prvi puta susrela sam se s brendom NARS.
Do sada sam samo slinila nad njim jer, em ĆĄto je nedostupan i joĆĄ k tome jako je skup. NARS OIL FREE PRIMER je neĆĄto zaista divno. Ukratko skoro pa savrĆĄen.  Radi sve ĆĄto očekujem od jednog primera za lice. Uz primer gratis sam dobila NARS DUO SHADOW iz CHRISTOPHER KANE kolekcije. Predivne dvije shimmer nijanse koje na očima izgledaju posebno.
Uz Nars primer uzela sam joĆĄ hvaljeni SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER WATER koji joĆĄ testiram.  Iskreno malo mi je čudno stavljati primer na taj način jer lice bude mokro neko vrijeme. NeĆĄto duĆŸe mu treba da se upije u koĆŸu a to me malo ĆŸivcira.
I joĆĄ jedan Nars proizvod se naĆĄao kod mene,  ovaj put je riječ o NARS RUMENILO u nijansi Sin Iskreno ovo je najljepĆĄe rumenilo koje posjedujem
Dosta izgleda tamno, mauve nijansa ali predivno izgleda na licu. Dosta je prirodan ĆĄto mi savrĆĄeno odgovara.






URBAN DECAY NAKED SKIN KOREKTOR nijansa Light Neutral je dugo bio na mojoj wish listi. Sada ga napokon imam. Samo mogu reći da je hype oko njega opravdan.
Nakon velikog razočarenja Kvd Eye primerom (uskoro recenzija)  dala sam ĆĄansu BECCA EYE PRIMING PERFECTOR.
Inače već dugo koristim Too faced i nezamjenjiva je za osobe s masnim kapcima.  Sa Becca primerom sam i viĆĄe nego zadovoljna. JoĆĄ ga testiram ali za sada je proĆĄao moj test..
Svi znate koliko volim ABH proizvode tako da sam čim sam vidjela da u ponudi ima bilo ơta od nje, odmah sam rekla, daj.
Heheh... Ovaj put uzela sam ANASTASIA JE HILLS REFIL u nijansi Gold Bar kojeg joĆĄ nisam probala..xd...  Uz refil gratis sam dobila Banana highlight refil.
Nema sretnije ĆŸene od mene.
JoĆĄ jedan puder, ovaj put se radi o GIVENCHY TEINT COUNTURE BALM puderu koji mi je za sada prolazan. Odlično prekriva i ne vidi se na licu.  Nisam se zaljubila kao u Armani puder ali dajem mu prolaznu ocjenu.
JoĆĄ jedan poklon je bila SIGMA FAN F90 ČETKICA koju sam naĆŸalost zaboravila uslikati, ispričavam se..xd
Toliko sam svoju krpičarku davila za četkice, kad god bi traĆŸila neku ispred nosa bi mi se prodala tako da joj je valjda bilo ĆŸao a i samo joj je ta ostala pa mi je nju poklonila. Draga moja, hvala do neba. 




Toliko sam čula riječi hvale za GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK da sam morala isprobati. Htjela sam 03 ali nikako ju pronaći pa sam uzela nijansu 05. Nije mi bilo dovoljno i joĆĄ sam se počastila s jednom nijansom 04. Hype oko ovih ruĆŸeva je opravdan. Jeftini a jako kvalitetni. JoĆĄ ĆŸelim dvije nijanse (03 i 10) i dosta ( nadam se).
Uzela sam prvi hrvatski PRESSED GLITTER nijansa Midnight blush naručivĆĄi ga onnline preko Queen glitter stranice. Iskreno očekivala sam punooo viĆĄe a mrvicu me razočarao. KLIK NA RECENZIJU. Na moju veliku radost uspjela sam ulovit dugoĆŸeljene COLORPOP MATT LIPSTICK u nijansi Bad habit i Trap.
Tako me srce boli za njima. Tako su dobri tako kvalitetni, tako jeftini a tako je komplicirano do njih..ĆĄmrc,ĆĄmrc... . PoĆĄtarina i carina bi me oderali.
Sa Pink Pande naručila sam NABLA CREM EYESHADOW nijansa Underpainting koji sam tek dobila i joĆĄ nemam dovoljno dojmova, SIGMA F70 CONCEALER ČETKICA, ( najbolje četkice koje malo po malo skupljam,KLIK NA POST O MOJOJ KOLEKCIJI SIGMA ČETKICA)  te dva proizvoda koje sam uzela radi darivanja za svoje pratitelje. DARIVANJE U TIJEKU NA MOJOJ FB STRANICI KLIK.




U ljekarni sam vidjela nove VISHY MASKE za lice i uzela si jedan paket da isprobam. Uz dermaroller moje pore su ujutro bile čiste i zatvorene. Vidjet ćemo kako maska radi bez rollera.
U Diviani i Daniel cosmetics je bilo sniĆŸenje pa sam naravno morala iskoristiti priliku.  U Divianu sam iĆĄla samo po DUO LJEPILO za trepke a izaĆĄla s, NYC JUMBO PENCIL (25 kn na akciji,pa kako da odolim) u nijansi 605 Strawberry Milk, i joĆĄ ARDELL DEMI WISPIES TREPAVICE
( nisam im uslikala jer su već dosta noĆĄene) koje su najudobnije trepke koje sam nosila, te BRONX LIPLINER u nijansi 04.
S Bronx-om sam posvađana jer su me njegovi Matt Lip Tint ruĆŸevi totalno razočarali.  Na nagovor moje drage blogerice i prijateljice Me makeup victim dala sam ruku pomirenja na Bronx i počastila se olovkom za usta.
Isti dan pohoda na Divianu i Bronx navratila sam u Dm obnoviti zalihe ESSENCE LIPLINER OLOVKI, I ESSENCE LONGLASTING OLOVKE ZA USNE.
Ja volim njihove olovke. Brzo ih troĆĄim i stalno ih kupujem.
Zadnje sam uzela CATRICE KAVIAR GOUCHE paletu s kojom sam doslovno danima vodila bitku. Prvo i drugo nanoĆĄenje su totalni fail, a nakon toga nekako sam uspjela napraviti look. Ne ĆŸelim previĆĄe duljiti jer ću za par dana objaviti recenziju i moje dojmove  o paleti.
I ovaj mjesec moj novčanik plaće ali je moja sreća joĆĄ veća. A to mi je najvaĆŸnije.

Kako vam se čini ovaj studenski New in??
Imate li favorita za recenziju??


Broj komentara: 12 :

  1. Ima favorita za recenziju ali ionako mi je sve (skoro sve) nedostupno tako da..
    Jgb.
    Takav je zivot 😂
    Al dobro si kupovala, dobro.

    OdgovoriIzbriĆĄi
    Odgovori
    1. hvala ti draga...bome ne bih ni ja pola toga ulovila da nisam naiơla na ove curke. To je sve minimalno koriơtena kozmetika koje cure prodaju po stvarno smijeơno maloj cijeni. Ja vidim priliku i odmah je ugrabim. Inače ne bih nikada u svojoj kolekciji imala Nars. Ali drago mi je da sam i to probala

      IzbriĆĄi
  2. Uuuuuuu Narsov Sin..to bi voljela probati na sebi :)

    OdgovoriIzbriĆĄi
    Odgovori
    1. ajme Iva predivan je... Tako daje lagano prirodni izgled...ja sam se zaljubila... dosta je pigmetiran pa trebas biti jako oprezan. drago mi je da sam napokon ulovila Nars,,,

      IzbriĆĄi
  3. super ti je post... sto se tice colour popa nemas nikakve brige, narucila sam dva puta, niti su mi lupili pdv niti su me carinili, ali ne smijeơ priječi 300 kn... moras paziti da ti i ruzevi i dostava bude do 300 kn i sve 5..meni je stiglo za 2 tjedna, sve u komadu, bez ikakvog beda i dodatnog placanja... cak je i u posti ''prespavalo'' ni tamo nisam placala lezarinu...

    OdgovoriIzbriĆĄi
    Odgovori
    1. Ajme super, hvala ti na info..ja sam uvijek mislila da iznad 25$ naplaćuju carinu ili PDV...strava...sad samo moram čekati free ĆĄiping i onda navali narode.. OduĆĄevljena sam njihovim ruĆŸevima...neki hig end ruĆŸevi koji koĆĄtaju ko svetog petra mogu se sakriti nad njima... JoĆĄ jednom hvala..

      IzbriĆĄi
  4. Wauuuu kakav new in😍😍😍😍puno toga lijepoga😍😍😍😘

    OdgovoriIzbriĆĄi
    Odgovori
    1. Moja teơka ovisnost...za 15 dana mi je novčanik prazan... Teơko je vidjeti priliku a ne iskoristiti je...razumijeơ me jel tako... Pusa

      IzbriĆĄi
  5. Recenzija Smashbox prajmeraaaa! :) Čula sam sve pohvale, baơ se zanima kako ti se pokazao :)
    Gde nabavljaĆĄ stvari? :)

    OdgovoriIzbriĆĄi
    Odgovori
    1. Već mjesecima ti kupujem kozmetiku od jedne cure koja ju prodaje minimalno koriơtenu..
      Evo smashbox primer je bio jednom koriơten i ja ga dobila za nekih cca 100 kn...inače bih teơko doơla doơla do ove divote.. Potrudit ću se ubrzati recenziju za njega.

      IzbriĆĄi
  6. RAJ ZA OČI *0*

    ĆœELIM RECENZIJE SVEGA. :D

    http://mirjanasite.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriĆĄi