Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

subota, 26. studenoga 2022.

Black Friday Notino


Pozdrav, 

Pošto su dani popusta odnosno kreće nam Black Friday odlučila sam se na nekoliko svojih preporuka s Notino stranice. To su proizvodi koje sam isprobala i koji pašu mojoj koži i po mom su guštu i zbog toga ih želim podjeliti s vama.

Black Friday na Notinu traje do 27.11. i uz code black imate popust od 15 do 40% na određene brendove. Na svakom proizvodu naznačeno vam je koliko je taj proizvod snižen za BF. 
Svakako se isplati a ja ću vam sada dati nekoliko meni odličnih proizvoda koji vrijede vaše pažnje, pa krenimo 


Bioderma KERATO+ krema 


Ovo je savršena kremica ako imate kožu sklonu nepravilnostima. Sadrži spoj 10% estera jabučne kiseline te 1.8% salicilne kiseline. Krema je lagane teksture i dovoljno hidratantna. Koristim je najviše kad je koža pod upalama ili kao spot tretman. Najviše me oduševila kako je napravila odličan posao kod mog sina od 13god. koji se bori s prvim miteserima i sitnim upalama. Prištić s bijelim vrhom prođe kroz 2 dana dok su miteseri na nosu nešto tvrdoglaviji i njima treba da ih saniramo nekih mjesec dana pa i više. Na čelu su sitni komedoni koji su više tvrdoglaviji no vidi se pomak u ova 2 mjeseca korištenja. Moj sin je oduševljen rezultatom i moramo ponoviti kupovinu. Da mu samo vidite taj lijepi glow kože. Mama ponosna💪😁



Bioderma Cicabio Arnica krema 


CicaBio Arnica je kremica koju iznova kupujem i koja mora biti u mojoj rutini. 
Odlična protuupalna krema koja u sebi također sadrži anelgetik koja savršeno tretira hematome na koži te modrice i upale. Ovo je krema za cijelu obitelj koja će vrlo brzo pomoći da se koža regenerira. Najviše ju koristim na tijelu gdje god imam modricu ili neku bol i mogu vam reći da jako brzo sanira to područje. Oduševljena sam kremom i od srca preporučam



CeraVe Foaming cleanser 

cerave
Jedan od meni dražih gelova za čišćenje koji odlično odrađuje posao a da pritom dodatno ne isuši kožu. Lagano se pjeni i nema mirisa. Nakon čišćenja koža nije škripava pod prstima i osjećaj je ugodan. 
Sadrži ceramide koji štite prirodnu barijeru kože. Ne sadrži isušujuće sastojke, alkohol niti mirise. Definitivno jedan od boljih gelova koje sam probala i preporučam ga najviše masnoj koži sklonoj nepravilnostima. Proizvođač navodi da je pogodan i za osjetljivu kožu


Versace Crystal Noir


Ovaj predivan zimski, cvijetno orijentalni miris mene svaki put iznova opije. 
Bazu parfem tvore sandalovina koje se ne osjeti previše, zatim mošus i jantar. 
Također možemo osjetiti đumbir, kardam i pikantni papar. Onaj prvi špric parfema na kožu očara i opije vas gorkasti cvijet naranče,gardenije i cvjetni miris božura. Božanstveno
Nisam neki poznavatelj parfema niti sam kolekcionar ali volim mirisati a ovaj me totalno oborio.
Koža mi ga je divno primila i osjeti se jako dugo na mojoj koži 


Notino Razor for eyebrows 

Brijanje lica ili ti ga dermaplaing radim već godinama i uopće ne žalim ni trenutka. Stoga vam od srca savjetujem da odradite uklanjanje dlačica s lica jer će koža izgledati bolje, skinuti ćete gornji,mrtvi sloj kože i šminka će vam puno bolje izgledati na koži.
I ne, dlake na licu mi ne rastu brže niti jače tako da se ne morate bojati obrijati lice. Samo budite pažljive da se ne porežete. Koža bude mekana i ujednačena
Ovo su ženske britvice koje su me oduševile jer poprilično dugo traju. 
Inače sam uzimala one s Alija ali sam primijetila da se jako brzo istroše tj.brzo otupe.
Kod ovih nije takav slučaj. Čak se uspijem nekoliko puta obrijati i one su i dalje oštre. Koristim ih isključivo za lice jednom u cca 2 mj. 
Obavezno nakon korištenja britvice očistim ju maramicom i pošpricam alkoholom tako da je mogu koristiti idući put. Nakon dermaplaninga obavezno stavim neku cica kremu te taj dan ne stavljam nikakve aktivne sastojke.


Braun Face epilator

Ako ne volite britvice onda vam od srca preporučam Braun Face epilator koji će vrlo nježno i bezbolno ukloniti višak dlačica s vašeg lica. 
Aparat se koristi na suhom licu kružnim pokretima. U par minuta skidate sve tvrdoglave dlačice. 


Notino svilene jastučnice

Svilene jastučnice su zadnjih par godina napravile bum u beauty industriji jer kažu da su puno zdravije za našu kožu. 
Ne upijaju vlagu, lako se čiste i sprečavaju nabore na licu prilikom spavanja. Već godinama spavam na svilenoj jastučnici i mogu vam reći da mi je ok. Primjetila sam da bolje spavam i da mi ne ostaje trag od kremi na posteljini. Ljeti puno lakše zaspim jer mi nije vruće i osjećaj same svile na koži je zaista očaravajuć. Zaista preporučam da isprobate 
Navedene jastučnice osobno nisam isprobala no kako već godinama koristim svilu znam kakav je osjećaj ići spavati na takvom nježnom i predivnom materijalu.
I ranije sam već pisala preporuke s Notina za vrijeme Black Fridaya pa ostavljam link pa bacite oko i na prijašnje preporuke.
Nadam se da sam vam barem malo pomogla u izboru i da ćete biti zadovoljni proizvodima kao i ja.
Želim vam ugodan šoping ovaj vikend.
Šaljem puno 💋💋💋 do idućeg posta.





**suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar