Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 5. kolovoza 2022.

Summer Black Friday Notino


Pozdrav, 

Za današnji post pripremila sam vam nekoliko svojih preporuka proizvoda koje sam isprobala i koji su vrijedni vaše pažnje. Neke od proizvoda dan danas koristim te sam ih više puta kupila. O svakom proizvodu napisati ću par riječi pa možemo krenuti. 
Još da napomenem da su većina proizvoda za normalnu do masniji tip kože. 


HEIMISH ALL CLEAN BALM je najugodniji balzam za skidanje šminke kod dvostrukog čišćenja kože koji sam ikad isprobala a vjerujte bilo ih je mnogo. Već sam nekoliko puta ga spominjala i dan danas ga volim kao i prvog dana. Ljubav na prvo nanošenje.
Tekstura balzama je divno baršunasta koja se savršeno topi među prstima. Vrlo lako klizi po koži te se savršeno emulzira. Također skine svu šminku bez problema te ne stvara mutni osjećaj u očima kako znaju napraviti neki balzami. 
Pakiranje balzama je wow. Apsolutno sve mi je wow kod ovog proizvoda i zbog toga ne želim ga mijenjati 

Q&A NIACINAMID EXFOLIATING CLEANSER je gel za čišćenje koji u sebi ima sitna zrnca koja se u dodiru s vodom otope trljajući po koži. 
Nisam fan mehaničkih pilinga no ovaj je izuzetno nježan i nakon čišćenja koža je osjetno čista i koža ne zateže. 
Ovo je savršeni cleanser za masni tip kože pogotovo za kožu sklonu nepravilnostima. Od srca preporučam da probate 

Q&A NIACINAMIDE TONER 
Još jedan q&a proizvod koji me oduševio. Iako ga trenutno nemam u rutini jer isprobavam nešto novo ostao mi je u pozitivnom sjećanju jer mi je odlično držao pore čistima te mi je davao predivan sjaj na koži. 
Također vrlo dobro kontrolira sebum tijekom dana i posvijetljuje kožu. 
Za mene ovo je odličan proizvod za masnu kožu. 

BIODERMA PIGMENTIBIO NIGHT KREMA 
Kad su mi iz Bioderma tima poslali ovu kremu imala sam mali strah jer koristim svakodnevno tretinoin a znamo da retinoidi i kiseline ne idu zajedno u rutini. Zato sam se odlučila kremu koristiti  u jutarnjoj rutini dok sam tretinoin i dalje koristila navečer. 
Nevjerojatno ali krema je napucana aktivnim sastojcima i u kombinaciji sa tretinoinom uopće mi nije isušila kožu niti sam imala ikakve iritacije. 
Oduševila me sa svojom teksturom i formulacijom koja je u vrlo kratkom roku dala odlične rezultate na mojoj koži. Dovoljno je hidratantna te mi je odlično posvijetlila PIE mrljice. 
Toplo preporučam da na jesen isprobate kremicu ako želite ujednačiti ten i smanjiti nepravilnosti. 
BIODERMA CICABIO KREMA
Već drugo pakiranje sam potrošila i sigurno ću vratiti ovu kremicu u svoju rutinu. 
Najviše sam ju koristila na vratu jer mi je izvrsno pasala od kad sam počela koristiti tretinoin na vratu. Spriječila mi je crvenilo i iritacije. 
Tako da nju preporučam svakome tko želi obnoviti barijeru svoje kože te ako patite od akni ili suhoće kože. 
BIODERMA PHOTODERM NUDE TOUCH SPF50 
Otkriće ovog ljeta. Neznam zašto prije nisam isprobala ovaj tonirani spf koji mi je totalno otkriće jer ga koristim umjesto pudera. Ovaj mineralni spf je vrlo tekući što mrvicu otežava nanošenje ali se lako prilagodite. 
Vrlo lako se razmazuje i ostavlja lijepi satenski finish. Ima lagano prekrivanje te ga se slobodno može nanjeti u količini koja je preporučena za dovoljnu zaštitu kože a da vam koža ne izgleda cakey. Također možete ga nanjeti u 2 sloja i isto će izgledati lijepo. Koža sa njim mi tako izgleda lijepo i zdravo. Ujednači mi ten a izgleda kao da nemam ništa na licu. Odlično kontrolira sebum kroz dana i ne čepi mi pore.
Preporučam ga normalnoj i masnoj koži dok suhoj neće biti dovoljno hidratantna te zna istaknuti suhoću. 
Sve proizvode možete pronaći na Notinu te iskoristit Summer Black Friday te ih pronaći nešto jeftinije.
Svakako mi javite ako isprobate. 

Do idućeg posta šaljem puno 💋💋





**suradnički post 

Nema komentara :

Objavi komentar