Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 30. svibnja 2022.

Top proizvodi za zaštitu od sunca


Pozdrav drage moje, 

Za danas sam vam pripremila jedan post o svojim najdražim kremama za zaštitu od sunca. Svi znamo koliko nam je zaštita od sunca bitna, kako od UVB (zrake od kojih pocrvenimo) tako i od UVA ( zrake od kojih starimo) zraka. Zato svi uvijek govorimo kako se moramo štiti kada su nam UV zrake veće, pogotovo sada u toplije dane. Pošto nam je dobar SPF uvijek teško pronaći jer su uvijek takve kreme teške i ostavljaju bijeli trag ja sam se odlučila kao osoba koja isprobava na tone proizvoda godišnje odlučila vama podijeliti svojih par najboljih zaštitnih kremi. Pošto uvijek isprobavam nešto novo budite u toku na mom instagram profilu jer ću sigurno naići na novog dragulja. 
Pa možemo krenuti... 

spf


zastita od sunca


Missha Aqua Sun gel SPF 50 
- Ovo je moj ride or die spf. 
Razlog tome je savršena tekstura koja se instantno upija u kožu. Ne ostavlja apsolutno nikakav trag te mi ne izaziva nered. Za mene savršenstvo u bočici. 
Nažalost čula sam da je povučen iz prodaje i da će ga reformulirati tako da ćete ga trenutno teško pronaći😢. No svakako jedva čekam da ga opet puste u prodaju i nadam se da će biti jednako dobar kao i prva verzija. 
spf


Rilastil D-Clar medium SPF 50 
- Je moj prošlogodišnji favorit jer mi je D Clar spf zamijenio pudere. Koža mi se izuzetno popravila ljetos i na tome mogu zahvaliti ovom proizvodu. 
D-Clar dolazi u 2 nijanse. Nijansa light nažalost je totalni promašaj po teksturi i po izgledu na koži, tako da vam light nijansu ne preporučam ali zato nijansa medium je pun pogodak. Tako lijepo i prirodno izgleda na koži da se svaki put iznova zaljubim u njega. Nešto je gušće teksture ali se lako razmazuje. 
Na licu mi stoji jedno radno vrijeme i kroz dan se odlično ponaša. Finish mu je dewy tako da ga moram setirati u T zoni pošto mi je ta zona nešto masnija. Ali bez obzira na moje izbijanje sebuma spf mi ne sklizne s lica. 
spf


Rilastil Water Touch fluid SPF50
- Mi je ovogodišnje otkriće kojeg ću koristiti cijelo ljeto. Ultra lagana fluidna tekstura koja se lako razmazuje čini ovaj spf posebnim. Ne čepi mi pore, ne stvara mi nered i ne ostavlja nikakav trag. Savšen jer mu nisam pronašla niti jednu manu.
Čak mi dosta dobro kontrolira izbijanje sebuma kroz dan. Zaista je odličan i jedan od boljih koje sam probala. 
spf

La Roche Posay Anthelios mist 
- Koristim ga već godinama i potrošila sam xxx pakiranja. Ovo je proizvod s kojim obnavljam zaštitu tijekom dana. 
Uvijek ujutro nanesem spf u obliku kreme i onda kroz dan ako znam da ću boraviti na suncu pošpricam se LRP mistom. Ne ostavlja apsolutno nikakav trag na licu, nego imate osjećaj da ništa niste nanijeli na kožu. Apsolutno me oduševljava svaki put iznova. 
Jedina mu je mana što se 75ml koliko sadrži proizvod jako brzo potroši. 
Tražim mu zamjenu u većem pakiranju ali ga još nisam pronašla 😔
spf

spf

Ovo ljeto počela sam stavljati spf i na usne i za to koristim Rilastil balzam. Nije me nešto posebno oduševio jer nisam primijetila da njeguje nešto posebno no i ne zamjeram jer je on samo u funkciji zaštite za što je i namijenjen.
spf



I za kraj imam samo za reći 
NOSITE SPF APSOLUTNO SVAKI DAN BILO ZIMA ILI LJETO.






** suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar