Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 11. veljače 2022.

Lumea Ipl moje iskustvo



Pozdrav svima, 
Za današnji post sam vam pripremila post o Ipl uređaju koji sam kupila prije otprilike 2 godine. Već sam ga dobrano isprobala i znam kako funkcionira tako da sam se odlučila podijeliti svoje dojmove s vama. 

Philips Lumea je IPL uređaj koji svojim intenzivnim svjetlosnim impulsima, bljeskovima, naše dlačice, odnosno korijen stavlja u fazu mirovanja te time sprečava da vam dlačice rastu. Čestim korištenjem ipl uređaja usporit ćete rast dlačica te će s vremenom one postati tanje. 
Dali je to sve istina saznati ćete u daljnjem tekstu. 


Moj model je BR1950 koji dolazi s dva nastavka. Jedan je za tijelo dok je drugi za lice. Uz nastavke dobijete torbicu u kojoj ćete čuvati svoj Ipl te malu krpicu za brisanje nastavka i stakla na uređaju. 
Također dobijete i punjač koji mi je u većini uključen u struju dok radim tretmane. 
Česta pitanja koja mi postavljate jesu koji model uzeti?? Pa sve ovisi koji dio tijela najviše želite tretirati. Ako je u pitanju samo cijelo tijelo onda ćete uzeti onaj koji nema nastavke, a ako želite tretirati i dlačice na licu onda vam svakako preporučam ovaj model. 
 

 lumea ipl

Prije nego što započnete preporučam vam da skinete aplikaciju na svom mobitelu te se registrirate. App se zove Lumea IPL. 
Aplikacija će vam itekako olakšati poces te će vas navoditi kako odraditi tretmane te vam napraviti podsjetnik kada napraviti idući tretman
Moj savjet vam je da ne krenete s blicanjem cijelog tijela odjednom već si rasporedite po kategorijana kako vas vodi aplikacija. Npr. lice i trbuh napravite isti dan, noge i ruke posebno te pazuh i bikini posebno. Na taj način puno ćete si olakšati blicanje.
Nakon što se skinuli app te se registrirali i odlučili se koji ćete dio tijelo prvo tretirati prvo morate odraditi uklanjanje dlačica jer ipl najbolje funkcionira kad su dlačice tek obrijane.
Obavezno morate odraditi 4 tretmana za svaki dio tijela te imati pauzu od 2 tjedna. Uz aplikaciju će vam to biti olakšano, vjerujte mi na riječ.
Nakon što odradite sva 4 tretmana dlačice je potrebno održavati što znači da ćete biti na održavanju što znači blicanje jednom mjesečno pa i više sve ovisi o jačini dlačica i dlakavosti na vašem tijelu.

Prvo blicanje će vam sigurno biti teško jer ćete imati strah da nešto ne zeznete i sama težina aparata  nije lagana, no s vremenom ćete dobiti osjećaj u ruci i točno ćete znati kako uređaj funkcionira. Samo prakse i uspjet ćete. Sjetite se da možete cijelo ljeto biti bez dlačica.
Na svom instagram profilu spremila sam u highlihts storye svoje savjete vezano za ipl tako da vam puštam link pa bacite oko link.

Dali sam zadovoljna sada kad sam izblicala cijelo tijelo??
Odgovor je DAAAAA!!!!
Moje dlake na tijelu su tamne boje te su dosta jake i čvrste. Dlakavost je veća nego kod ostalih žena.
Nakon odrađenih svih tretmana dlačice puno sporije rastu te im je potrebno oko mjesec dana da počnu opet rasti što je meni itekako veliki preokret. Dlačice su sada puno tanje te su rjeđe.
Najbolji dio na tijelu definitivno mi je trbuh koji ne moram dirati po nekoliko mjeseci.
Najtvrdoglavija je brada i za nju sam morala imati drugačiji način tretiranja. Pošto su to hormosnke dlake njih je bilo potrebno prvo čupkati te onda blicati i blicanje odrađivati jednom tjedno. Za mene koja je morala svaki 2 do 3 dan čupkati bradu ovo je ogroman pomak.
Što se tiče biknija i tu je nešto lošiji rezultat te ju je potrebno tretirati svakih 3 tjedna. Noge i pazuh su mi najveće oduševljenje jer sam mirna preko mjesec dana.
Sve u svemu brijanje je svedeno na jednom mjesečno što je za mene kao dlakaviju osobu itekako veliki pomak.

Lumea je po meni najbolja invensticija ikada. Znam da košta puno no zaista pomaže da dlačice budu tanje i da brijanje svedete na rijetkost. Nema crvenila, nema prištića, nema uraslih dlaka već je koža duže vremena glatka i bez dlačica. 
Mene je spasila tijekom ljeta jer jako malo vremena izgubim na sređivanje dlaka na tijelu.
100X bih ju opet kupila jer je totalni game changer i u potpunosti je moj APPROVED.








** suradnički post

Broj komentara: 8 :