Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

subota, 8. siječnja 2022.

Proizvodi koji su obilježili 2021 godinu

Pozdrav

Za današnji post odlučila sam izdvojiti nekoliko proizvoda koji su obilježili prošlu godinu. To su proizvodi koje svakodnevno koristim ili su proizvodi koji su ostavili jako dobar dojam na mene u prošloj godini. 
Ovo je prvi dio posta gdje ću vam predstaviti proizvode prepativne kozmetike dok ću u drugom dijelu pisati o dekorativnim proizvodima. 
Svaki od ovih proizvoda osim tretinoina možete kupiti na Notino stranici. Super stvar je što možete na Notino stranici tražiti poklon bon te pokloniti ga svojoj najdražoj osobi pa da on/ona kupi ono što najviše želi, bio to parfem, makeup ili skin care.
Super ideja, zar ne. Možda vam i pomognem u izboru sa skincare proizvodima, pa možemo krenuti... 

Za početak krenut ćemo s jednim odličnim gelom za čišćenje koji me doslovno oborio.
Riječ je o 
Q+A HYALURONIC ACID CLEANSER
koji ima predivnu gelastu teksturu koja vašu kožu nježno čisti te ju ostavlja hidratiziranom. Apsolutni pobjednik u prošloj godini u moru isprobanih gelova za čišćenje. 
Koža nakon čišćenja ne zateže, ne peruta se kao što mi to zna biti s pogrešnim gelom. Odlični sastojci, odličan proizvod. Svakako ga čekirajte. 
Kao prvi korak u skidanju šminke vjerno se vraćam 
HEIMISH ALL CLEAN BALM koji me najviše kupio svojom baršunastom teksturom. Probala sam masu balzama ali niti jedan nije kao i Heimish. Tako lijepa, glatka i baršunasta tekstura koja se u dodiru s kožom savršeno otapa na koži. 
Savršeno se emulzira u dodiru s vodom i apsolutno sve nečistoće skida sa lica. Moram pohvaliti i pakiranje koje je tako fensy i po meni pun pogodak. 
Nakon dugo vremena što sam samo čitala riječi hvale napokon sam isprobala 
BIODERMA CICABIO KREMA koju morate imati u svom ormariću. Ta kremica zaista umiruje kožu te ju hidratizira. Mene je skroz oduševila a i sigurna sam da će i vas. Ona vam je spas za svaku iritaciju na koži bilo vama ili nekom od vaših ukućana. 
Ljeti mi ova kremica nije odgovarala ali zato čim je zahladilo moja koža ju je zavoljela. Riječ je o odličnoj 
INNISFREE GREEN TEA BALANCING KREMA koja uz predivne sastojke gdje je glavna zvijezda zeleni čaj savršeno umiruje i hidratizira kožu. 
Koristila sam ju za noćnu njegu i ujutro bih koža bila vidno hidratizirana i plump. Također popravila mi je s vremenom barijeru kože što sam primjetila nakon nekoliko mjeseci od početka korištenja. Ono što tražim od savršene kreme upravo sam dobila od nje. I ne, nije mi čepila pore. 
I glavna zvijezda, totalni game changed je TRETINOIN 0.025% kojeg već koristim uskoro pa dvije godine.
Svaki početak je težak i za dobar rezultat treba zaista puno vremena, ustrajnosti i strpljenja. Sada nakon 2 godine on je postao proizvod kojeg želim zauvijek koristit. On radi sve šta treba. Toliko mi je poboljšao kožu lica da mi je žao što nisam ranije krenula sa njim.
Drugi dio posta o dekorativnim proizvodima koji su obilježili prošlu godinu nadam se objaviti idući mjesec. Do tada vas puno pozdravljam. Za više pitanja o proizvodima slobodno se javite. 

Do idućeg čitanja šaljem puno 💋💋



**suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar