Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 8. rujna 2021.

Ljetni favoriti preparativne kozmetike

ljetni favoriti


Pozdrav, 

Čim dođe ljeto moja normalna koža s masnijom T zonom koja je sklona nepravilnostima uopće ne podnosi puno proizvoda na licu😕. Zato sam bila primorana da svoju jutarnju i večernju rutinu svedem na minimum. Ali ono doslovno minimum pa čak i bez obične hid.kreme. 
Kako sam napravila svoju ljetnu rutinu koja mi je savršeno odgovarala saznat ćete u nastavku posta. Btw i dalje su ovo većina mojih najboljih proizvoda koje koristim i dalje 
Q+A GRAPEFRUIT CLEANSING BALM
Odličan balzam kao prvi korak u čišćenju kože koji ima predivnu baršunastu teksturu koja lijepo klizi po koži. Savršeno se emulzira te skida sve nečistoće s lica. Zbog puno proizvoda koje testiram trenutno koristim drugi balzam no kad tad opet ću se vratiti ovom ljepotanu. Od srca vam ga preporučam. 

balzam za ciscenje


Q+A NIACINAMID GENTLE EXFOLIATING CLEANSER sam uvela pred kojih mjesec i pol u svoju rutinu i uskoro je potrošen. Gel je jako nježan iako u sebi sadrži nježne ali sitne granule koje se u dodiru s vodom i kožom lagano otapaju. S njim sam primijetila kako su pore stisnute, manje je upala te nisam primijetila da isuši kožu. Koristila sam ga svaki dan kao drugi korak u čiščenju kože koji se savršeno uklopio u moju ljetnu rutinu kad je najpotrebnije kvalitetno čišćenje kože. 

niacinamid


Q+A NIACINAMIDE TONER
je otkriće godine. Već sam ga dva kupila i uskoro potrošila. Super mi uz zink jer reducira sebum kroz dan. Pore su mi manje vidljive i na koži je manje upala. 
Zaista nježan i učinkovit proizvod. 

toner


Q+A ZINC PCA SERUM na prvu nisam voljela, odnosno nisam tada primijetila da mi nešto radi na koži. No kad sam ostala bez njega tada sam vidjela. koliko mi fali. Opet sam ga kupila i tada se zaljubila. Uz njega i niacinamid toner izbijanje sebuma kroz dan je pod kontrolom. Primijetila sam da puno manje imam upala i da mi je koža jedrija, jednostavno da je u puno boljem stanju. I od tada on se našao u mojoj rutini i po treći puta. 
Pa čak mi je on bio dovoljno hidratantan te nisam imala potrebu staviti još i kremu. 

zink serum


TRETINOIN 0.025% je postao moj svakodnevni proizvod bez kojeg ja više ne mogu zamisliti život. On mi radi ama baš sveeee. Popravio mi je teksturu kože, dao joj je prirodan sjaj, napokon me riješio zatvorenih komedona s kojima sam se mučila godinama. Svaka upala koja dođe uz tret brže prođe jer on potiče bržu obnovu stanica kože. 
Jednostavno ovaj sastojak je moj ride or die. U početku je s njim bilo teško, ostavljam link kad sam tek krenula ali nakon 6mj do 1 god počela sam uviđati velike promjene na koži koji svakim danom su bili sve bolji. I sada nakon godine i pol dana korištenja mogu slobodno reći svima da ubacite bilo koju jačinu retinoida i da mu date priliku da pokaže svoje čari ali uz puno strpljenja i upornosti. 

vitamin a


RILASTIL D-CLAR MEDIUM SPF50 je zaštitna krema koja me totalno oborila ovo ljeto. Tako mi lijepo sjeda na kožu da ne želim više niti jedan drugi spf.
D-clar medium je tonirani spf i on je za one koji žele prirodan izgled kože s kojim će vam koža izgledati bolje. Ima vrlo lagano prekrivanje, daje lagani dewy finish i kroz dan se odlično ponaša na koži. Na mojoj mješovitoj koži uz setiranje T zone on izdrži na licu dobrih 6 sati. Ne trusi se, ne čepi mi pore i napravi mi da koža izgleda lijepo i zdravo. Zaista predivan spf ako ne želiš nositi svakodnevno puder. 

LA ROCHE-POSAY SPF50 MIST je već drugu godinu za redom moj stejpl.
Svuda ga imam, od auta do torbice, on se nalazi svuda. Ovo je proizvod koji će biti savršen svima koji se šminkaju a trebaju spf zaštitu kroz dan a da vam ne pokvari izgled šminke.
Ne stvara neki čudan film na koži, niti je mastan. Doslovno ga ni ne osjetiš na koži. Ovo je proizvod koji ne mijenja vašu spf kremu već samo je tu kao proizvod s kojim ćete obnoviti zaštitu tijekom dana.

zastita

I došli smo do kraja posta. Ako želite drugi dio ljetnih favorita dekorativne kozmetike pišite mi u komentaru ili na instagram profilu.

Do idućeg posta šaljem puno 💋💋💋💋


** suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar