Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 28. srpnja 2021.

Summer Black Friday na Notinu




summer black friday

Pozdrav i dobro došli u novi post

Za danas sam vam pripremila jedan kratki post o svojim favoritima preparativne kozmetike sa Notino stranice. 
Što sam sve isprobala za vrijeme i nakon Summer Black Friday akcije na Notino stranici i koje su moje preporuke preparativene kozmetike saznajte u nastavku posta . 

Moja koža je normalna s masnom T zonom te je sklona dehidraciji i nepravilnostima. Iako su ovo proizvodi koji su pasali mom tipu kože ja ću u opis napisati za koji tip kože preporučujem ove proizvode. 
Pa možemo krenuti... 

EUCERIN HYALURON FILLER VITAMIN C BOOSTER već sam hvalila na sve načine. Ostavit ću vam link na instagram profil gdje možete vidjeti detaljnu recenziju te značenje ključnih sastojaka. 

*Booster preporučujem svim tipovima kože, pogotovo za kožu koja nema zdravi sjaj, te kojoj nedostaje elastina. Također odličan je za hidrataciju, posvjetljivanje mrljica (PIE i PIH) te čuva vašu kožu od vanjskih utjecaja. 

Jako osjetljiva koža neka moju preporuku uzme s rezervom pošto se u njemu nalazi pravi vitamin c        (L-asorbic acid) koji bi vam mogao stvarati dodatne probleme, odnosno mogao bi vam stvarati iritacije

eucerin

COSRX MASTER PATCH su flasteri koji moraju biti u mojoj kolekciji jer toliko dobro odrađuju svoj posao da ja bez njih ne mogu. Apsolutno sve izvlači na površinu te time ne ostavlja veliki ožiljak te vas sprečava da dirate po licu. Prištić s njima prolazi jako brzo.

*Odličan za sve osobe koje su sklone izbijanju. 
cosrx

IUNIK BETA GLUCAN POWER MOISTURE SERUM je prvi serum s beta glucanom koji sam probala i od tada sam zaljubljena u ovaj sastojak. 
Pa mogu reći da mi je puno bolji od hijaluronske kiseline jer ne zahtijeva nanositi ga na vlažnu kožu te nema potreba "zaključati" ga kremom da zadržimo vlagu u koži. Vrlo je jednostavniji za korištenje a odrađuje odličan posao u smislu hidratacije. 
*Preporučujem ga svim tipovima kože pogotovo koži koja je dehidrana. Suhoj koži trebat će dodatni proizvod za hidrataciju.

iunik


PYUNKANG YUL MOISTURE CREAM je krema koja sadrži shea maslac te sam zbog toga imala strah da bi me mogla izbijati no sva moja loša očekivanja su pala u vodu kad sam krenula koristiti kremu. Krema me toliko oduševila da sam ju cijelu potrošila a kako je 50ml kreme jako puno količinski krema mi je trajala mjesecima. Predivno je hidratizirala moju kožu te mi uopće nije izazivala nered. Sastojci su minimalni te je odlična formulacija koja vam neće raditi nered. 
*Preporučujem ju svim tipovima kože, pogotovo koži sklonoj dehidraciji i nepravilnostima. 

pyunkang yul


Nakon što me oduševila krema morala sam isprobati 
PYUNGKANG YUL ESSENCE TONER koji također ima minimalno odličnih sastojaka potrebnih za hidrataciju kože. Ovo nije toner već essencija koja je nešto gušće teksture od tonera. Predivan proizvod koji vam hidratizira kožu te ju priprema za daljnju njegu 
Ajmo reć da je ovo hidratacijska bomba koju morate isprobati. 
*Preporučujem ju svim tipovima kože kao dodatnu hidrataciju i pripremu za daljnju njegu. 


pyunkang yul

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS SPF50 MIST je već treću godinu zaredom u mojoj kolekciji zaštitnih krema no ovaj proizvod ne koristiti kao jedinu zaštitu tijekom dana već neka vam mist posluži kao proizvod s kojim ćete obnoviti zaštitu. Znači obavezno ujutro spf u kremi i tijekom dana možete se špricati Anthelios mistom. 
*Preporučujem ga svim tipovima kože, pogotovo masnoj i mješovitoj koži. 
la roche posay


BANILA CO CLEAN IT ZERO BALZAM
za čišćenje lica je proizvod koji već uzimam po treći puta. Definitivno jedan od boljih balzama za prvi korak u čišćenju kože. Vrlo je sličan Clinque Take of Day balzamu te je nešto jeftiniji a i bolji po sastojcima. 
Zero balzam apsolutno skida sve i od njega nemam problema s izbijanjem gadova. 
*Velike preporuke za sve tipove kože. 


I stigli smo do kraja. Nadam se da sam vam pomogla u izboru i vi mi obavezno javite ako ste ulovili koji od ovih proizvoda. 

Do idućeg posta šaljem puno 💋💋💋💋💋



**suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar