Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

subota, 28. studenoga 2020.

Black Friday na Notinu


Pozdrav dragi moji,
Ovih dana su nam krenuli popusti za Black Friday pa tako je i ove godine Notino pripremio popuste za vas uz code black25 koji možete iskoristiti do 29.11.2020.god. stoga požurite jer je ostalo još malo vremena.

Ja sam vam odlučila predstaviti nekoliko proizvoda koje sam imala prilike isprobati i koji su vrijedni vaše pažnje. Uostalom mogu vam poslužiti i kao pokloni za nadolazeće blagdane.

EUCERIN HYALURON FILLER VITAMIN C Booster 
Proizvod koji mi je otkriće godine i to je proizvod o kojem stalno pričam na svojim društvenim mrežama jer u samo nekoliko dana korištenja dao mi je svoje prve rezultate. U tako kratkom roku moja koža dobila je zdravi sjaj, te su mrljice od akni vidno posvijetljene što možete vidjeti na slici ispod.

eucerin vitamin c
-lijevo slikano nakon 4 dana od korištenja Eucerin vitamina c
-desno slikano prije korištenja

Sa sigurnošću mogu reći da je ovo najbolji vitamin c koji sam ikada isprobala. 
Sadrži pravi vitamin c (Ascorbic acid) i to u postotku od 10% što je vrlo velika koncentracija čistog vitamina c. Osim vitamina, u boosteru se nalazi hijaluronska kiselina (Sodium hyaluronate) te nekoliko humektansa poput glicerina, squalana, peg-40.
Ovo je savršen poklon za svaku ženu koja se želi riješiti pigmentacijskih mrlja, mrljica od akni, dati koži zdravi sjaj ili u svoj rutini imati jedan od boljih anti age sastojaka poput L-askorbinske kiseline (vitamin c).
PURITO CENTELLA GREEN LEVEL UNSCENTED SUN SPF50 PA++++
Hvaljeni Puritov proizvod koji voli svatko tko ga je probao. Odličan spf koji sadrži niacinamid koji sprečava prekomjerno lučenje sebuma, umirujući sastojak Centtela Asiatica ekstrakt te nekoliko humektans sastojaka koji će dati dovoljnu hidrataciju tijekom dana. Tekstura je vrlo lagana, ne osjeća se na licu i ne ostavlja bijeli trag. Meni je ovo jedan od boljih spf-ova koje sam probala jer mi ne stvara probleme na licu i tijekom dana me čini manje masnom u T zoni.


PURITO CENTELLA GREEN LEVEL RECOVERY CREAM
Zadatak kreme je jačanje kožne barijere koja u sebi sadrži čak 50% ekstrakt Centelle Asiatice koja je zaslužna da umiri i jača kožnu barijeru. Sadrži i vitamin B3 odnosno niacinamid koji posvjetljuje kožu te regulira lučenje sebuma. Da sada ne nabrajam sve sastojke zaista krema koju morate čekirati jer sadrži sve za kožu koja treba oporavak od kiselina, retinola ili ako želite kremicu koja će zadržati vlagu u koži svojim emolijens sastojcima. Ja imam kožu sklonu izbijanju i s ovom kremom nisam imala problema jer njena formulacija je odlično odrađena.
Preporučujem je svim tipovima kože koji žele nešto jače da "zaključaju" vlagu u svoju kožu.

CERAVE FOAMING CLEANSER gel za čišćenje
Moj prvi CeraVe proizvod koji me oduševio. Trenutno je rasprodan na Notino stranici no čim bude opet na zalihi ja ga opet naručujem. Ultra nježan gel za čišćenje koji sadrži spoj mješavine ceramida i hijaluronske kiseline, te sadrži niacinamid koji smiruje iritacije i sprečava lučenje prekomjernog sebuma. Pogodan je za normalnu do masnu kožu te je bez mirisa i nije komedogen.
Ja sam ga uskoro potrošila i kako sam rekla voljela bih ga opet imati u ritini jer odlično čisti kožu bez da ju dodatno isušuje i da koža zateže nakon umivanja.


VERSACE CRYSTAL NOIR
Postao je moj najdraži parfem. Iako se ja baš ne razumijem u parfeme i nisu moja opsesija volim se mirisati i imati u kolekciji onaj svoj najdraži. Crystal Noir je esencijalan, senzibilan i delikatan parfem u kojem vlada kompozicija mirisa gardenije, amber i mošusa. Parfem koji ja danima osjetim na sebi i kako mi drugi kažu ,nosim ga sa stilom😁😉

REMINGTON KERATIN THERAPY S8590
Osobno nisam isprobala ovaj proizvod no svejedno sam ga odlučila ubaciti u ovaj post jer mi je na wish listi već neko vrijeme.
Pegla koja jača zaštitu od oštećenja i lomljenja kose jer su njene grijaće ploče keramike impregnirane  keratinom zvanom Keratin Protective tehnologijom.
Na Notinu ima odlične recenzije i to je meni dovoljno da ova pegla bude na mojoj wish listi i da bude moj prijedlog za vašu kupnju.
I to je sve za ovaj post. Nadam se da sam vam pomogla u izboru proizvoda da iskoristite još ovih par dana popuste za Black Friday.
Do idućeg posta šaljem puno 👄👄👄

U komentaru mi recite što ste sve kupile za vrijeme BF popusta???



*** suradnički post

2 komentara :

  1. Cerave proizvode što prije moram isprobati vidim da ih svi jako hvale :) Super post

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ih moram vise istražiti😁😁hvala ti draga 💋

      Izbriši