Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 6. listopada 2020.

Notino inspiracija

inspiracija-notinohr


Pozdrav,

 Za današnji post pripremila sam vam nekoliko proizvoda čiju sam inspiraciju za kupnju dobila od meni najdražeg blogera ili youtubera😀.

 Inače vrlo lako podlegnem hypu jer je očito ta znatiželja puno jača od mene same. No opet ne vjerujem svakome, već samo onima koje pratim već duži niz godina i za koje znam da imaju sličan tip i stanje kože kao i ja.
preparativa-notinohr

Nekad mi se hype proizvod jako svidi no ponekad to bude totalni promašaj, ali to je sve normalno jer ne možemo očekivati da će svima nama uvijek odgovarati svaki proizvod. Svi mi imamo drugačije preferencije i imamo različit tip i stanje kože. Već ste sigurno sto puta čuli "ono što odgovara meni ne znači da će odgovarati i vama ili obratno". Ta uzrečica vam uvijek mora biti u glavi. Bilo koji proizvod da vidite da hvali vaš influenser morate uzeti sa dozom opreza i prije kupnje dobro istražiti detalje o samom proizvodu i tek nakon istraživanja baciti se u kupovinu. Ja sam vam za danas skupila nekoliko proizvoda preparativne kozmetike za koje sam vidjela da ih moji najdraži influenseri hvale. Da li mi odgovaraju ili ne saznati ćete u daljnjem tekstu, stoga nastavite čitati😊
korejksa-kozmetka-notinohr

Nedavno sam s Notina naručila Klairs Fundamental watery oil drops serum kojeg sam vidjela da James Weslh jako hvali. Iako u nazivu proizvoda vidimo ulje ovo je serum na bazi vode koji je bogat hidratantnim sastojcima poput glicerina, butilen glikola, betiaina itd. Također sadrži ekstrakte zelenog čaja, riže, te ceramida i peptida koji pružaju antioksidativnu njegu te pomažu u regeneraciji kože.
Serum koristim tek nekoliko tjedana u noćnoj njezi i za sada sam zadovoljna koju količinu hidratacije mi pruža. Pošto mi je koža vječno dehidrirana zbog korištenja tretinoina (link) mojoj koži stalno treba dobra hidratacija. Uz ovaj serum i kremu moja koža bude vidno hidratizirana. Ako budete zainteresirani mogu napisati post o svim Klairs proizvodima koje sam isprobala. 

klairs-notinohr

Kakav bih ja to bila fan da ne spomenem svog najdražeg youtubera, naravno skin care kralja, Hyrama, koji je naveliko proslavio CeraVe brend. Naravno da sam i ja morala isprobati te si naručila  Cera Ve Foaming cleanser. Odličan gel za čišćenje kao drugi korak u skidanju šminke i nečistoća s kože. Gel je namijenjen za normalnu do masnu kožu. Sadrži sastojke za hidrataciju, niacinamid te je pun ceramida. Nažalost sadrži i dvije vrste parabena koji osobno meni ne smetaju, ali napominjem čisto da znate. Koristim ga već više od mjesec dana i jako sam zadovoljna kako očisti moje lice. Lice nakon pranja nema onaj jaki osjećaj zatezanja te ne škripi pod prstima. Čak sam primijetila da zbog niacinamida u sastojcima kroz dan nemam pretjeranog lučenja sebuma na svojoj masnijoj T zoni😀.

cerave-notinohr

Missha Time Revolution Essence je vrlo hvaljena u kbeauty svijetu ali see mene ona uopće nije toliko dojmila. Esencija sadrži 80% fermetiranog kvasca, niacinamid, te vitamin E kompleks. Zaista divni sastojci no nažalost mene nije posebno dojmila jer kad pogledam jako visoku cijenu i efekt koji daje, a to je jako slab, ne vrijedi mi uopće te pažnje.

missha-notinohr

Klairs Freshly Juiced Vitamin E mask mi je totalno otkriće te se zahvaljujem blogerici Shine of Beauty što je otkrila ovaj divan proizvod kojeg slobodno u manjoj količini možete koristiti i kao dnevnu kremu. Maska sadrži sastojke za hidrataciju poput glicerina, butilen glikola,sodium hyaluronate...  Sadrži niacinamid koji se nalazi odmah na vrhu popisa sastojka odmah poslije vitamina E (tocopheryl acetate), zatim sadrži nekoliko antioksidanta te kompleks ceramida. Nažalost na kraju popisa sastojaka nalaze se nekoliko potencijalno iritirajući sastojci, odnosno eterična ulja poput lavandula oil, eucalyptus oil, citrus lemon oil te orange oil koji nam spadaju u one "loše" sastojke jer mogu biti okidač iritacije. Zbog toga masku ne bih savjetovala osobama s jako osjetljivom kožom kao ni onoj koja ima neki dermatitis ili slično, neka kožna oboljenja.
Masku sam isprobala na oba načina i najbolje mi se pokazala kad ju koristim do 2 puta tjedno kao maska koju pustim na koži tijekom noći. Ujutro koža bude nešto masnija ali vidi se kako je koža hidratizirana, kako su pore stisnute i čiste.

klairs-notinohr

Za sada je to sve od mene. Ako imate neki proizvod koji je bio vaša inspiracija za kupnju od vašeg omiljenog influencera pišite mi u komentarima. 
Do idućeg posta šaljem vam puno 💋💋💋....




**suradnički post

2 komentara :

  1. Baš mi je drago da se i tebi svidjela Klairs Freshly Juiced maska! Ja je isto koristim u kombinaciji s TO Niacinamidom otprilike dva do tri puta tjedno u večernjoj rutini. Meni je definitivno otkriće godine! 😊 Morat ću isprobati i ja nešto od CeraVe brenda. Hyrama sam otkrila upravo zbog tebe i tvojih storyja! 😉 To se zove dvosmjerni influence! 😂

    OdgovoriIzbriši