Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 1. rujna 2020.

Must have proizvodi za ljeto

Hello,

Za danas sam vam pripremila post o proizvodima bez kojih ne mogu zamisliti ljeto jer su to za mene must have proizvodi koje vam želim ovim putem predstaviti.
Pa možemo krenuti😀 

Prekomjerno znojenje je problem koji već imam dugi niz godina no prošle godine pojavio se novi problem neugodnih mirisa bez obzira koliko se puta na dan okupala i pokušavala prikriti miris raznim dezićima. Baš se ono ekstra jako znojim, što po tijelu što po licu a to najviše mrzim. Nakon brdo isprobanih dezodoransa protiv znojenja prošlo sam ljeto otkrila super kombinaciju za sprečavanje neugodnih mirisa a i manjeg znojenja barem što se tiče pazuha (nažalost za znojenje po licu nisam pronašla rješenje). Krema LIDERA me je spasila neugodnih mirisa. I nju mi je otkrila mama kad sam joj se pojadala da imam problema izbijanja jačeg neugodnog mirisa ispod pazuha. Koristim ju otprilike 3 puta tjedno a kad nju ne stavljam, pošpricam se običnim dezićem.

 Trenutno koristim najnoviji dezić od Melema mirisa od smilja.
Uz Lideru volim kombinirati SVR antiseptik s kojim sam isto oduševljena jer funkcionira. 
S njim se ne znojim manje ali barem nema neugodnih mirisa.

Također preporučujem dezodoranse bez aluminija koji neće dodatno iziritirati vašu kožu koju ionako stalno tretiramo brijanjem. Ja osobno ne gledam sastojke u dezićima ali znam da uvijek se nađu osobe koje gledaju na to. 

Što se tiče gelova za tuširanje ja vam najviše volim Dove proizvode i to već godinama ne mijenjam ih ni zašto. I ako promijenim brzo se vraćam Dove-u.
Mazalicu koju koristim nakon tuširanja je novi MIXA Hyalurogel mlijeko koji u sebi sadrži razne humektan sastojke koje će vašoj koži dati potrebnu hidrataciju te sadrži nekoliko okluziva popust parafina i raznih ulja. Moja koža tijela je normalna tako da ne znam koliko bih ovo mlijeko bilo dovoljno hidratantno za jako suhu kožu tijela. Meni se dopada jer je suptilnog mirisa, lijepo se razmazuje te se dosta brzo upije u kožu. Čak i sljedeći dan osjetim miris čistoće na sebi.
Predivan suptilan miris, tako hranjiva i predivnog osjećaja na koži.

Odličan proizvod koji se svako ljeto nađe u mojoj torbici je Avene termalna voda . Kad god trebam osvježenje posežem za njom. Ne volim se špricati fiksatorima zbog sastojaka koji ne pašu mojoj koži ljeti, zato najviše volim čistu termalnu vodu.

Pošto koristim retin A (post ovdje) tijekom dana moram obnavljati spf zaštitu. Zato u torbici uvijek imam 
La Roche Posay Anthelios spf50 mist kojeg sam potrošila već tri bočice. Sviđa mi se jer ne ostavlja nikakav trag na koži i mogu ga slobodno špricati preko makeupa. Jedina mana mu je što se jako brzo potroši.

Kad smo već kod SPF-a onaj koji se uvijek nalazi u mojoj rutini je odličan Missha Aqua Sun gel spf50 kojeg mogu staviti na tone da se uopće ne osjeti na koži. Sadrži u sebi alkohol no meni ne smeta.
Savršena formula koja se jako brzo upije u kožu te ne ostavlja nikakav masni niti bijeli trag. Velike, velike preporuke.

Od makeupa neizostavni dio su proizvodi za obrve bez kojih ne mogu. U zadnje vrijeme nakon dugo vremena crtajući obrve s olovkama prešla sam na pomadu, te sam uzela za testiranje Makeup Revolution pomadu s kojom sam vrlo zadovoljna. Ne razmazuje se, lako se nanosi ali opet treba s njom znati baratati što vrlo brzo i sama skužiš. 
U zadnjih godinu dana ja uopće ne koristim pudere već laganu CC kremu sa zaštitnim faktorom. 
Osim cc kreme ruž je moja stalna postava kao i umjetne trepavice, dobro rumenilo i highlighter i ja sam spremna za polazak. Iskreno ne sjećam se kad sam zadnji put koristila sjenilo...upssss...
Nekako se više fokusiram na zdravu kožu i što manje makeupa, no to ne znači da manje volim šminku😊 Ajmo reć da je to jedna moja faza, nova faza istraživanja skin care proizvoda i svoje kože.

To bi bilo sve za ovaj post. 
Sada me zanima dali imamo istog favorita, pišite mi. 
Do idućeg posta šaljem puno 💋💋💋



**suradnički post






4 komentara :

  1. Odlična ideja za post, draga! ❤️ Moja sestra je vjerna toj Lidera kremi, a ja srećom nemam velikih problema s prekomjernim znojenjem. Dove deziće i gelove za tuširanje također obožavam i rotiram svako malo. Avene termalna mi je otkriće, kako za osvježenje, tako i za sve žive iritacije ili opekline i već čekam novo pakiranje. Ne ostajem bez nje više! A što se šminke tiče, i sama sam ovo ljeto provela totalno bez šminke, samo kombinacija SPF kreme i It Cosmetics CC kreme, eventualno malo korektora, popunjene obrve i maskara. Sama sebi sam čudna, ali mi nekako godi. 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je poslije 35te sve krenulo nizbrdo. Hormoni počeli ludovat hahaha. Al bitno da sam našla proizvod koji pomaže 😃😃 hvala ti na komentaru 💋💋

      Izbriši
  2. Moram isprobati ovo Mixa mlijeko za tijelo taman sam u potrazi za nekom novom mazalicom za tijelo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo ja ga uskoro potrošila i planiram ga operacije uzeti😉😃 meni odlična

      Izbriši