Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 10. svibnja 2020.

Preporuke za poklone

pokloni za zene

Hellooo,

Znam da kasnim s postom za majčin dan jer je on danas no svejedno sam se odlučila napisati neke svoje preporuke jer još uvijek možete razveseliti svoju najdražu majku uz malo zakašnjenje. Danas naručite i krajem tjedna paket je na vašim vratima. Vaša majka će biti 100% iznenađena i vrlo sretna jer sigurno nije očekivala paketić😁 Zašto ju ne iznenaditi kad ona to najmanje očekuje😊 i iskupimo joj se za sve😀

Notino ovaj tjedan nudi Weekly offer ponudu i uz code hr15sale dobivate 15% popusta na svu kozmetiku za kosu, lice, tijelo te makeup.
Odlična prilika da vam preporučim nekoliko proizvoda koje sam osobno sama isprobala te smatram da su vrijedni pažnje, pa krenimo...


YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM
** cijena za 30ml je 423,10kn
- Black opium je već dugo moj omiljeni miris parfema jer je vatren, dinamičan i energičan
Mirisne note crna kava, cvijet naranče, cedrovina, pačuli...

parfemi notino

PACO RABANNE LADY MILION SET
** cijena seta 629,00kn
- mirisne note crveni nektar, note limuna, maline, cvijet naranče, jasmin, gardenija....
U setu se dobiva bočica parfema te parfumirana krema za tijelo. Ma tko ne bih volio dobiti ovakav poklon😍
paco rabanne

COLLISTAR SELF TANNERS kapi za potamnjivanje lica
** cijena 187,00kn
- ovo je zaista jedan odličan proizvod za samotamnjenje ako želite malo boje u svom licu.
Daje predivnu bronc nijansu, bez da ostavlja fleke niti izaziva nered na licu. Velike preporuke od mene kao savršen poklon za svaku ženu.

collistar self tanners

VICHY MINERAL 89 SERUM
** cijena za 30ml 118,40kn
- već sam pisala o njemu na instagramu ovdje pa svakako škicnite na objavu
Odličan serum za hidrataciju koji moraš koristiti pravilno, a to znači nanijeti ga na vlažno lice, te zaključati dobrom hidratantnom kremom, u suprotnom dobivate kontra efekt, dehidriranu kožu😕.
vichy mineral 89

PURITO CENTELLA GREEN LEVEL SERUM
** cijena 203 kn
- korejski serum s predivnim učinkovitim sastojcima
Sadrži 49% ekstrakta centelle, kolagena, ceramida kako bi ojačali kožnu barijeru te dali koži potrebnu hidrataciju. Tekstura je vrlo lagana, lijepo se razmazuje. Ostavlja mrvicu ljepljiv završetak i ima lagani citrusni miris. Bio mi je dovoljno hidratantan za moju mješovitu kožu. Vjerujem da ću ponoviti kupovinu.

purito centella green level serum

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS SPF50 MIST
** cijena 122,00kn
- odmah da napomenem da ovakav tip zaštite nije dovoljan za potpunu zaštitu od sunca.
Obavezno moramo nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom a mist nek nam bude kao nadopuna zaštite tijekom dana. Znači, odlična stvar da osvježite lice tijekom dana a da pritom na svoju kožu nanesete zaštitu. Ne ostavlja masni trag što mi je izuzetno važno i ne pokvari mi makeup tijekom dana. Veliki sam fan mista tijekom ljeta kao nadopuna za zaštitu od sunca
la roche posay spf
L'OREAL PARIS ROUGE SIGNATURE MAT LIPSTICK
** cijena 55,33kn
- već sam mnogo puta spominjala ove ruževe i već znate da su mi jedni od boljih tekstura tekućih ruževa koje sam isprobala. Finish je mat no ne isušuje moje usne. Tekstura ruža je vrlo tekuća te se vrlo lako nanosi. Pigmentacija vrhunska. Trajnost vrlo dobra. Nakon par sati ostaje stain na usnama pa izgleda kao da i dalje imate ruž na usnama.
loreal rouge signature lipstick

I došli smo do kraja posta. Nadam se da su vam se svidjele moje preporuke za poklone. Ovo su svi proizvodi koje ja obožavam i koje ću uvijek rado preporučiti.

Jeste li isprobali koje od ovih proizvoda?



** suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar