Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 11. veljače 2020.

L'oreal preporuke! Moji TOP proizvodi

loreal proizvodi notino


Hellooo,

Za današnji post odlučila sam vam predstaviti nekoliko mojih favorita L'oreal Paris kozmetike.
Pretpostavljam da već znate, pogotovo oni koji me duže vremena prate da već znaju da radim već nekoliko godina u jednoj od naših drogerija što mi je otvorilo mogućnost da non stop isprobavam novitete pa i stalnu postavu svih proizvoda. Pošto mi je L'oreal jedan od dražih brendova odlučila sam se na njega te izabrala nekoliko proizvoda koji su vrijedni spomena😀.
Kako je ovo suradnički post, sve slike sam skinula sa Notino stranice jer ja svoje (ovdje spomenute proizvode) nemam slikane😔.

Kako će nam kroz par dana, dan zaljubljenih, također vam savjetujem da iz mog izbora izaberete vaš savršeni poklon za Valentinovo te da pronjuškate na Notino stranici jer nude zaista odlične proizvode po zaista niskim cijenama. 
Sad kad sam rekla ono najvažnije možemo krenuti s kratkim recenzijama mojih top L'oreal proizvoda. 
----------------------------------
Jedan od najdražih mat ruževa su mi definitivno L'oreal Rouge Signature ruževi.
Jako su postojani i ne isušuju drastično usne. Ono što mene najviše kod njih oduševljava je što su toliko lagani na usnama da ih uopće ni ne osjetiš i to satima. Kad se tek nanose imaš osjećaj kao da stavljaš vodu na usne. Ta tekstura je tako lagana i lako maziva. Potrebna su mu dva sloja do potpune pigmentacije i na miru ste sigurno preko šest sati. Nošenjem kroz dan ostavljaju stain koji osobno jako volim vidjeti na svojim usnama jer imam osjećaj kao da ništa nemam na usnama a u biti imam.
Velike preporuke za crvenkaste nijanse koje vam mogu biti i za Valentinovo jer nećete imate brige s preslikavanjem😁.
loreal rouge signature lipstick
Cijena 65.51kn

Ako volite nude nijanse onda ove morate čekirati. Radi se o L'oreal Color Riche Free Nudes ruževima o kojima sam nedavno pisala recenziju koju možete pročitati ovdje.
Sve što ću reći o njima da je raspon nijansi predivan i da svatko može pronaći idealnu nude nijansu za sebe. Da ne duljim u mom postu saznat ćete sve o njima😀
loreal nude lipstick

Rijetko koja maskara me toliko oduševi da ju kupujem iznova. Radi se o L'oreal Paradise maskari koja je jedna od njihovih najprodavanijih maskara i sad mi je jasno zašto. Maskara ima nešto veću četkicu koja jako lijepo i precizno razdvaja svaku trepavicu. Ne sljepljuje ih nego ih baš pravilno razdvoji. Osim toga, daje volumen koji svi želimo. I ono meni jako važno jer uvijek imam taj problem, maskara se ne razmazuje tijekom dana.
Jedina mana je što se brzo potroši jer ima manju mililitražu no definitivno ju morate isprobati jer je stvarno super i radi ono što obećaje.
loreal paradise
Cijena 57.45kn

Znate da ja volim linere u boji i kad je L'oreal izbacio svoj Signature eyeliner u plavoj nijansi ja sam ga odmah prisvojila. Dolazi u 3 nijanse među kojima je ova predivna bright plava nijansa. Četkica linera je tanka i precizna. Imate kontrolu nad njome što je meni osobno izuzetno važno jer imam spušten kapak. Liner se ne razmazuje tijekom dana i lako se skida s uljem. 
Za pakiranje ne moram ništa govoriti osim wow
loreal signature eyeliner
Cijena 57.99kn
L'oreal-ov True Match korektor je savršen za one koji vole prirodan izgled i koji imaju suho okoloočno područje. Korektor je hidratantan i ne ističe suhoću te ne ulazi u fine linije oko očiju. Kad je L'oreal izbacio svjetliju nijansu odmah sam morala imati svoj primjerak i od tada ga koristim stalno.

loreal true match korektor
Cijena 57.05kn


Stara verzija Infaillible pudera nije me se toliko dojmila kao ova nova pod nazivom Infaillible 24h Fresh wear. Natural finish, baš kako ja volim. Prekrivanje srednje no može se nadograđivati.
Vrlo je dugotrajan i nije mi radio nered na licu. Kad god želim jači makeup posežem za njime. Odličan😀

loreal infaillible puder
Cijena 86.61kn
I za kraj ostavila sam L'oreal Paris Wake up&Glow Glow Mon Amour tekući highlighter kojeg morate imati.
Ova mala bočica trajat će vam jako dugo jer je highlightera potrebno za oba obraza doslovno pola kapi jer je toliko intenzivan da nema šanse da ga potrošite. Ja ga zaista volim jer daje predivan natural glow kojeg ako vi volite jače možete slobodno nadograditi ili vam on može biti kao podloga za kameni hajlajt. Morate ga isprobati.

loreal glow mon amour highlighter
Cijena 70.14kn

I stigli smo do kraja još jednog posta. Nadam se da vam se svidjela ideja ovog posta i da ćete isprobati nešto od moji top l'oreal proizvoda. Do idućeg čitanja šaljem puno 💋💋💋💋



**suradnički post

Nema komentara :

Objavi komentar