Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 11. veljače 2020.

L'oreal preporuke! Moji TOP proizvodi

loreal proizvodi notino


Hellooo,

Za današnji post odlučila sam vam predstaviti nekoliko mojih favorita L'oreal Paris kozmetike.
Pretpostavljam da već znate, pogotovo oni koji me duže vremena prate da već znaju da radim već nekoliko godina u jednoj od naših drogerija što mi je otvorilo mogućnost da non stop isprobavam novitete pa i stalnu postavu svih proizvoda. Pošto mi je L'oreal jedan od dražih brendova odlučila sam se na njega te izabrala nekoliko proizvoda koji su vrijedni spomena😀.
Kako je ovo suradnički post, sve slike sam skinula sa Notino stranice jer ja svoje (ovdje spomenute proizvode) nemam slikane😔.

nedjelja, 2. veljače 2020.

Kozmetički FAVORITI 2019.god.


favoriti godine


Hellooo,

Početak je nove godine te je savršeno vrijeme da vam predstavim svoje godišnje favorite😀.
Osvrnimo se malo na prošlu 2019 godinu te zajedno uživajte u proizvodima koja su obilježila moju prošlu godinu. To su proizvodi koje sam osobno jako voljela i koristila tijekom cijele godine. Proizvodi koje vam od srca preporučujem jer su za mene savršena. Kao i uvijek moram napomenuti da ne mora značiti ako je meni neki proizvod bomba da će i vama biti isti slučaj jer svaka koža je individualna i imamo drugačija očekivanja i to moramo imati na umu. Na instagramu sam vas pitala dali želite favorite dekorativne i preparativne kozmetike i većina vas je glasala da želite vidjeti sve😀(što za mene znači puno posla😁). A vaša riječ je moja zapovijed. Stoga vam u današnjem postu predstavljam svoje prošlo godišnje favorite dekorativne i preparativne kozmetike. Ne smijem duljiti jer će post biti predug, zato odmah krenimo uz vrlo kratke opise mojih favorita.
I ako želite detaljniju recenziju spomenutih proizvoda obavezno mi javite😉.
favoriti godine