Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 12. prosinca 2019.

Foreo VS Braun čistač za lice USPOREDBA




foreo play plus vs braun cistac za lice

Pozdrav i dobrodošli u novi post,

Stigao nam je prosinac i time uskoro stižu božićni blagdani kojima se vjerujem svi veselimo😀.
Stoga sam se odlučila napisati usporedbu dvaju gadgeta za čišćenje lica koje ujedno mogu biti savršeni božićni pokloni za vašu bolju polovicu jer tko se ne bih veselio ovakvim poklonima.
Već neko vrijeme gadgeti (alati za čišćenje lica) su postali dio moje svakodnevne večernje rutine o kojoj sam pisala ovdje. Dvostruko čišćenje, odnosno pravilno skidanje šminke promijenilo je u potpunosti moju kožu i zato imam puno savjeta za vas. Više ćete saznati kroz post.

petak, 22. studenoga 2019.

Moja K beauty rutina Krave Beauty, Missha, Laneige...


k beauty rutina Notino


Pozdrav i dobro došli u moj novi post,

Na instagramu (zaprati me ako još nisi😊) gdje često objavljujem story-e svoje rutine mogli ste primijetiti kako sam u potpunosti promijenila svoju rutinu njege lica te prešla sa Skintegre na korejsku kozmetiku (k beauty) koju posjedujem u većini.
Većina vas je bila zainteresirana da vam pokažem svoju rutinu u cijelosti te da napišem pokoju riječ o proizvodima koje koristim. 

Odmah na početku da napomenem da sam ja veliki ljubitelj preparativne kozmetike te da imam mnogo proizvoda koje normalnoj ženi nisu potrebne. No pošto ja jako volim isprobavati stalno je kod mene neki novi preparativni proizvod. Također želim napomenuti da sve proizvode sa slike ne koristim svakodnevno već ih rotiram po potrebi. Kako ja to radim i kako sam svoju kožu dovela red, saznati ćete kroz ovaj post.

ponedjeljak, 18. studenoga 2019.

L'oreal Color Riche Free The nudes lipstick RECENZIJA


Loreal Color Rich nude

Pozdrav,

Mjesec studeni je svima poznat kao mjesec velikih sniženja, pa tako i poznati Black Friday kojeg svi željno iščekujemo krajem mjeseca.
Bilo bi pametno unaprijed skupiti  ponešto novčića da bih nekome od svojih najdražih kupili božićni poklon (barem ja tako funkcioniram😊)
Kao i prošle godine, pa tako i ove Notino nam je pripremio veliko sniženje pod nazivom
Black Friday  na Notinu koje će trajati od 25.11 do 01.12. Cijeli tjedan imat ćete vremena za pronjuškati što se sve nudi na stranici a moj posao je olakšati vam s kupovinom. Zato sam se umjesto wish liste odlučila za recenziju nedavnog noviteta koji je stigao i na Notino stranicu a radi se o L'oreal Paris COLOR RICHE MATTE FREE THE NUDE ruževima.

srijeda, 23. listopada 2019.

Konturiranje lica Da ili Ne??



konturiranje
Konturiranje lica

Hello,

Za danas sam vam pripremila jedan post s kojim vas želim malo pobliže upoznati s konturiranjem lica.

  Svi znamo da je konturiranje odjednom postalo IN zbog poznate Kim Kardashian i njezinog vizažista koji se proslavio uz nju. Samo konturiranje traje već dugi niz godina, još od davne 1920.god. no tek u 20.st. ono postaje veliki trend u beauty svijetu. I sad se svi pitamo dali nam je to zaista potrebno za svakodnevni look za školu ili posao. Ostanite čitati do kraja i saznajte moje mišljenje o trendovskom konturiranju.

petak, 27. rujna 2019.

Update favorita (Kiehl's,Cosrx, Collistar,Clinique, Bourjois, Max factor...)


UPDATE FAVORITI

Helloooo

Cijelo ljeto je kod mene jedno pravilo a to pravilo glasi, što manje to bolje za moju kožu.
Iskreno jedva sam čekala da vrućine prestanu i da se napokon mogu početi normalno šminkati i nanositi cijeli arsenal skin carea😂. 
Zašto?? Jer se obožavam šminkati (to već svi znamo😁) i isto toliko volim skinuti pravilno šminku i njegovati svoju kožu. Baš mi je falilo i baš se radujem što je napokon živa pala za koji stupanj manje.
Pošto imam takvu kožu kakvu imam, sklonu prištićima, i raširenim porama morala sam pronaći proizvode koji mi neće izazivati nered i koji će na licu izgledati što prirodnije.
Da ne bude samo post o dekorativnoj kozmetici ubacila sam nekoliko proizvoda preparative u kojima sam uživala u korištenju tijekom ljeta. I da, ono najvažnije, proizvodi koji mi nisu izazivali nered. Pa krenimo;

petak, 9. kolovoza 2019.

La Roche Posay VS Filorga SPF50 Mist USPOREDBA


FILORGA VS LA ROSHE POSAY SPF


Pozdrav dragi moji,

Prije nego što krenem s usporedbom želim vam napomenuti da SPF morate nanositi tijekom cijele godine, a ne samo ljeti. Neka vam to uđe u rutinu jer sunce nam je najveći neprijatelj što se tiče starenja kože. Nemojte biti kao i ja, tuka koja nije nanosila spf i s vremenom dobila pigmentacijske mrlje na vrhu obraza i sada se naravno borim da se što manje vide. Da sam na vrijeme slušala do njih ne bih ni došlo, al što je tu je, na svojim greškama učimo😉 Sad kad sam vam rekla što želim možemo krenuti s usporedbom😇. 

subota, 6. srpnja 2019.

Summer Black Friday na Notinu



Pozdrav dragi moji,

Notino nam je ovog ljeta pripremio odlične popuste koje svi volimo😃.
Summer Black Friday na Notinu uz čak 20% popusta na odabranih 50 brendova. Zvuči primamljivo zar ne.😊 Zato sam se ja odlučila da vam napišem svoju wishlistu te da vam na neki način olakšam izbor pri kupnji. Pa možemo krenuti:

notino black friday

ponedjeljak, 1. srpnja 2019.

Elizabeth Arden Green Tea Body cream



Pozdrav dragi moji,

Za danas sam vam pripremila recenziju jedne od najprodavanijih krema za tijelo.
Radi se o hvaljenoj Elizabeth Green Tea Body kremi za tijelo za kojom sve žene lude diljem svijeta.
Već znate da ja radim u jednoj od naših drogerija i da su mi ovakvi proizvodi itekako već ranije poznati.
Nikad mi nije bilo jasno zašto bi svaki put kad je akcija na ovu kremu potražnja za njom bila ogromna. Pitala sam se zašto je toliko posebna.
Iz te moje znatiželje vidjevši je na Notino stranici odmah sam ju stavila u košaricu te naručila.

Elizabeth Arden Green Tea body cream
ELIZABETH ARDEN GREEN TEA BODY CREAM

četvrtak, 16. svibnja 2019.

Benefit Dew Hoola bronzer & GlamGlow Glowsetter fiksator Grupna recenzija




Pozdrav dragi moji,

U prijašnjem postu pisala sam vam o dva fantastična proizvoda (klik) koje sam dobila na testiranje sa Notino stranice a danas vam pišem drugu grupnu recenziju dvaju proizvoda.
O čemu se točno radi, i da li vam prepoučam te proizvode, saznajte u nastavku.

GlamGlow Glowsetter fiksator Benefit Dew Hoola bronzer
GLAMGLOW GLOWSETTER FIKSATOR
BENEFIT DEW HOOLA BRONZER

ponedjeljak, 29. travnja 2019.

Chanel Poudre Universelle Libre & Collistar Make Up base primer Grupna Recenzija



Pozdrav dragi moji,

Nedavno sam ostvarila suradnju s Notino stranicom za koju ste već vjerojatno već čuli od nas blogerica.
Notino nam nudi preko 55.000 proizvoda i preko 1.500 raznih brendova parfema, dekorativne i preparativne kozmetike. Znam da su se mnogi pitali dali su njihovi proizvodi zaista original no ja vam mogu 100% potvrditi da su njihovi svi proizvodi u potpunosti autentični te da slobodno se možete baciti na šopingiranje jer zaista nude odlične cijene i imaju veliku ponudu.
Da se ne bih ova recenzija razvukla na kilometarski post bacamo se odmah na posao. S vremenom ću vas sve češće upoznavati sa Notino stranicom i njhovom ponudom, a sad krenimo s recenzijom dvaju proizvoda koja sam sama izabrala za testiranje s njihove stranice.

chanel poudre universelle libre Collistar makeup base pimer

srijeda, 3. travnja 2019.

Tatcha Silk canvas primer RECENZIJA



Ciao,

Za danas sam vam pripremila svoju
recenziju najpoznatijeg primera za lice kojeg testiram već neko vrijeme.
Pošto u zadnje vrijeme imam neku maniju za kupnjom dobrog primera i pudera imala sam veliku znatiželju isprobati Tatcha Silk Canvas primer. Jako me zanimalo zašto svi toliko rejvaju o njemu kao da je princ na bijelom konju😆.
Zanima vas kakvo mišljenje ja imam o njemu, jeli vrijedan tog hajpa, saznati ćete čitajući post do kraja.

TATCHA SILK CANVAS PRIMER

nedjelja, 17. ožujka 2019.

P. Louise base for eyeshadow - Recenzija


Pozdrav, 

Već dugo u planu imam napisati recenziju P.Louise baze za kapke da sam se evo napokon odlučila na taj pothvat te bih htjela da bar imamo jednu recenziju ove hvaljene baze na hrvatskom jeziku.
Sad se sigurno pitate da li je ta baza zaista tako dobra da mijenja igru sa sjenilima. Uskoro ću vam otkriti da li je ona moj approved ili je to samo još jedna napuhana priča, pa krenimo:

P.LOUISE BASE

nedjelja, 6. siječnja 2019.

Catrice Rock Couture Liquid liner swatch + recenzija



Pozdrav,

Ovaj post stoji napisan, ali ne i objavljen od trenutka kad su ovi lineri stigli u prodaju😕, ohoho vremena. Totalno sam zaboravila na napisanu recenziju (stupid woman😂)
Pošto je trenutno sniženje na dio Catrice asortimana jer izlaze iz prodaje, među kojima su i ovi malci, točnije Catrice Rock Couture tuševi za oči sjetila sam se da imam spremnu recenziju te da je pravo vrijeme da vam otkrijem svoje dojmove o njima jer ih sada možete uloviti za puno manju cijenu.
Negdje pri dnu posta stavila sam sliku koje dvije nijanse izlaze iz prodaje, a jedna od njih je moj favorit, tako da svakako nastavite čitati post do kraja.

CATRICE ROCK COUTURE LIQUID LENERI