Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 12. prosinca 2019.

Foreo VS Braun čistač za lice USPOREDBA




foreo play plus vs braun cistac za lice

Pozdrav i dobrodošli u novi post,

Stigao nam je prosinac i time uskoro stižu božićni blagdani kojima se vjerujem svi veselimo😀.
Stoga sam se odlučila napisati usporedbu dvaju gadgeta za čišćenje lica koje ujedno mogu biti savršeni božićni pokloni za vašu bolju polovicu jer tko se ne bih veselio ovakvim poklonima.
Već neko vrijeme gadgeti (alati za čišćenje lica) su postali dio moje svakodnevne večernje rutine o kojoj sam pisala ovdje. Dvostruko čišćenje, odnosno pravilno skidanje šminke promijenilo je u potpunosti moju kožu i zato imam puno savjeta za vas. Više ćete saznati kroz post.


foreo play plus vs braun cistac za lice

Izbor gadgeta za čišćenje lica je jako velik. Zaista na tržištu ima svega i znam da nije lako odabrati onaj koji će zaista odraditi svoj posao kako treba a da pritom očisti svu prljavštinu s lica a da pritom ne ošteti vašu kožu. Neki influenceri tvrde da bih se četka za čišćenje lica trebala koristiti svaki dan pogotovo ako se svakodnevno šminkate dok neki influenceri tvrde da su oni pre agresivni te da je dovoljno čišćenje nekoliko puta tjedno. Sa čime se ja slažem, i kakvo je moje iskustvo uskoro vam otkrijem, ali prije toga par riječi o svakom gadgetu pojedinačno.

foreo play plus vs braun cistac za lice

FOREO PLAY PLUS sonični uređaj za čišćenje lica

Play Plus uređaj je jako maleni. Doslovno vam stane u dlan ali vjerujte mi na riječ, ovo je savršeni najmanji čistač na svijetu.
Foreo Play plus ispušta 8000 soničnih pulsacija u jednoj minuti. Silikon koji koristi Foreo je antibakterijski te se lako čisti. No svejedno ja vam preporučujem da ga barem jednom mjesečno pošpricate dezinfekcijskim sredstvom jer time možemo biti više sigurniji da smo uklonili sve bakterije s površine uređaja.
Silikon od kojeg je sačinjen uređaj je hipoalergen što uređaj čini pogodnim za korištenje većem broju ljudi.
Foreo Play plus sonični uređaj dolazi sa zamjenjivom AAA baterijom. Baterije dobivate prilikom kupovine uređaja te sam sigurna da će baterije trajati preko 3 mjeseca svakodnevnog korištenja. Foreo sam uzela u 10 mjesecu i evo još uvijek nisam imala potrebu zamijeniti za nove baterije.
foreo play plus vs braun cistac za lice

foreo play plus vs braun cistac za lice

foreo play plus vs braun cistac za lice

foreo play plus vs braun cistac za lice

foreo play plus vs braun cistac za lice

Cijena uređaja je 375,oo kn i možete ga kupiti na Notinu. Dostupan je u 7 različitih boja.

MOJE MIŠLJENJE
Što me odbijalo od kupnje svih ovih godina??
Iskreno, cijena. Nakon afere sa foreom više nisam imala povjerenja u sam učinak uređaja. Mislila sam da je sve laž i da je kupnja uređaja bačen novac.
No sada vidim da sam ipak trebala imati jednu malu dozu povjerenja i ranije isprobati Foreo.
Zahvaljujući Notinu ja sam svoj primjerak dobila i time ga napokon isprobala.
Nakon skoro 2 mjeseca svakodnevnog korištenja, ljudi moji, ja sam skroz zaljubljena.
Uređaj je jako mekan i nježan prema licu tako da ga slobodno mogu koristiti i osobe s osjetljivim licem no opet ne svakodnevno, već poslušajte svoju kožu te se prilagodite njenim potrebama.
Savršeno očisti svu prljavštinu s kože te ujedno svojim vibriranjem masira lice. Zaista predivan osjećaj pri čišćenju lica. Nakon čišćenja lice nije crveno niti se vidi neko oštećenje na koži.
Uz moju rutinu i Foreo kroz ova 2 mjeseca vidim napredak u svom licu. Koža je čišća, manje je mitesera i zatvorenih komedona te je koža puno svjetlija i ujednačenija. Ne znam kako sam mogla živjeti bez Forea, i zato želim vama dati preporuku da investirate u ovaj uređaj.
Foreo Play plus je moj


BRAUN FACE 810 - epilator s četkom za čišćenje lica


foreo play plus vs braun cistac za lice

Braun čistač u mojoj kolekciji već živi preko godine dana. To je bila moja prva četka za čišćenje lica i što zaista mislim o njemu uskoro vam otkrijem😉

foreo play plus vs braun cistac za lice

foreo play plus vs braun cistac za lice

Braun Face 810 epilator dolazi u kompletu s dodacima za čišćenje lica. Uređaj kao epilator ja uopće nisam isprobala tako da vam u tu svrhu apsolutno ništa ne mogu reći😔. Ali zato sam puna dojmova kao uređaj za čišćenje lica.

Uređaj je na AAA baterije te se pritiskom na tipku gornji dio četke počne rotirati. Pritiskom tipke u lijevo glava četke se počne rotirati u lijevo, dok pritiskom tipke u desno, glava se rotira na desnu stranu. U setu se ne dobiva dodatna četka za čišćenje. No na Notinu imate za kupiti po zaista super povoljnoj cijeni Braun zamjensku glavu.

foreo play plus vs braun cistac za lice

Uređaj je za razliku od Forea dosta bučan.Što se tiče baterija ja sam prvih nekoliko mjeseci doslovno svaki mjesec morala mijenjati baterije. S vremenom uređaj se polako počeo kvariti. Tipka za paljenje više nije funkcionirala kako treba. No spasio me garancijski list koji je još bio u roku. Nakon servisiranja uređaja Braun čistač kao da je postao sasvim novi uređaj. Radio je bez greške a bateriju sam mijenjala jako rijetko.

Koristila sam ga svakodnevno i bila sam oduševljena kako skine sav višak prljavštine s mog lica. Pore su bile čiste, prištića manje. Sve je bilo savršeno. I ja sam ga svima savjetovala. Sve do jednog dana.
Nakon velikog oduševljenja krenulo je veliko razočaranje. Ne, nije se uređaj opet pokvario, već je bio problem u mojoj koži.
Slušajući neke tzv influencerke koristila sam uređaj svakodnevno i kroz pola godine moja koža je postala tanja. Počela se lako crveniti. Ponekad nakon korištenja četke koža me počela peckati.
Polako sam počela shvaćati da je četka preagresivna za svakodnevno korištenje. I tada sam stala, i pustila četku da čeka bolje dane.

Sada nakon godine dana shvatila sam da četka zaista odradi odličan posao ali da ju nije dobro koristiti svakodnevno jer je previše agresivna za našu kožu. Ni ja u početku nisam osjetila ništa, tek s vremenom sam skužila da je ona narušila barijeru moje kože.

Iz svog iskustva želim vam prenijeti da ne radite istu grešku kao i ja. Nemojte na takav način čistiti kožu već ju tretirajte kako ona zahtjeva. Moj savjet bio bi dvostruko čišćenje, što znači prvo ulje zatim još jedan korak čišćenja s gelom, te 2 do 3 puta tjedno upotrijebite četku, bez obzira šminkate li se ili ne svakodnevno. Koža će vam biti zahvalna.

Bez obzira na moje ajmo reći loše iskustvo sa četkama za lice, svejedno vam ih preporučujem no molim vas poslušajte moje savjete, stvarne osobe koja vam ne prodaje maglu već njeno pravo iskustvo.

Jednu malu mrvicu prednost dajem Foreo čistaču,  jer osim što zaista nježno očisti lice on ujedno masira što je veliki benefit za vašu kožu..
Bilo kako bilo ovi uređaji su zaista game changer za vašu rutinu pravilnog skidanja šminke, ali vrlo oprezno i nemojte pretjerivati kao i ja.


Koristite li vi četke za čišćenje lica i kakva su vaša iskustva?

Do idućeg čitanja šaljem puno 💋💋💋




** suradnički post

2 komentara :

  1. Ja isprobala original Foreo i njegovu kopiju za pedesetak kn i razlike u ciscenju nema. Dulje od Forea imam cetku za ciscenje lica( ne takvu) ima razlicitih nastavaka, i cetka mi se pokazala daleko boljom opcijom za ciscenje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam kući fejk foreo i čišćenje odrađuje jednako ali su na fejku cekinje puno tvrđe što naravno nije dobro. Smatram da što nježnije to bolje za kožu. A s cetkom više ne perem lice jer mi je nakon godinu dana čišćenja s cetkom lice postalo tanje i osjetljivije. Zato radije preporučam foreo i to ne svakodnevno korištenje.
      I meni je u početku sve to bilo super al nakon godine dana u potpunosti sam promjenila mišljenja o njima. Naravno svaka koža je drugačija al mislim da ce kad tad koža pokazati svoje nezadovoljstvo ovako agresivnim čišćenjem.

      Izbriši