Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 27. rujna 2019.

Update favorita (Kiehl's,Cosrx, Collistar,Clinique, Bourjois, Max factor...)


UPDATE FAVORITI

Helloooo

Cijelo ljeto je kod mene jedno pravilo a to pravilo glasi, što manje to bolje za moju kožu.
Iskreno jedva sam čekala da vrućine prestanu i da se napokon mogu početi normalno šminkati i nanositi cijeli arsenal skin carea😂. 
Zašto?? Jer se obožavam šminkati (to već svi znamo😁) i isto toliko volim skinuti pravilno šminku i njegovati svoju kožu. Baš mi je falilo i baš se radujem što je napokon živa pala za koji stupanj manje.
Pošto imam takvu kožu kakvu imam, sklonu prištićima, i raširenim porama morala sam pronaći proizvode koji mi neće izazivati nered i koji će na licu izgledati što prirodnije.
Da ne bude samo post o dekorativnoj kozmetici ubacila sam nekoliko proizvoda preparative u kojima sam uživala u korištenju tijekom ljeta. I da, ono najvažnije, proizvodi koji mi nisu izazivali nered. Pa krenimo;



FAVORITI


PREPARATIVA NOTINO

KIEHL'S Ultra Light Daily Uv Defence Spf50 Pa++++ Aqua gel



Jedan od boljih krema sa zaštitnim faktorom kojeg moja koža obožava.
Iako iz Kiehlsa navode proizvod kao Aqua gel on uopće nije gelaste teksture već je bijele boje, kao normalna krema. Izuzetno je lagana i lako maziva. Nema neugodnog niti jakog mirisa. 
Ne ostavlja bijeli film na koži. Ono što mi se kod njega jako sviđa jest što se jako brzo upija u kožu i na koži ostane sjajna završnica. No ta završnica nije masna, već izgleda kao zdrava koža koja nije masna. Nevjerojatan proizvod koji vjerujem da ću opet kupiti. Također namijenjen je za masnu i mješovitu kožu.
Cijena kreme je oko 300kn, a kupiti se može onnline ili u svim Kiehls trgovinama.

*COSRX AHA/BHA Toner

Ovo je moj prvi korejski proizvod o kojeg sam jako puno očekivala i eto ispunio je sva moja očekivanja i našao se među mojim favoritima.
Ovo je jedini proizvod za eksfolijaciju koju sam koristila tijekom ljeta. Poslije "double" čišćenja pošpricala bih po cijelom licu tonik, koji bi ujedno služio i kao osvježenje. 
Iako u sebi sadrži aktivne sastojke, odnosno AHA (glikolnu kis.) i BHA (salicilnu kis.) tonik uopće nije isušio moje lice. Imala sam kratku fazu čišćenja no ništa strašno da nisam mogla podnijeti. Tonik sam već potrošila i vjerujem da ću napraviti zalihe.
Cijena tonika je 130,90kn a možete ga kupiti na Notinu.
Još jedan Cosrx proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti svoju rutinu. Pošto mi koža luduje tijekom ljeta morala sam pronaći nešto što će mi pomoći. U tome su uspjeli ovi flasteri. 
Razlika između Acne Pimple master i Clear fit flastera je samo u tome što su Clear fit puno tanji te se mogu nositi kao zaštita za prištić tokom dana. U clear setu dobivate 18 flastera dok u Acne pimple setu dobivate 24 komada. Sastojci kod oba su u potpunosti ista tako da imaju isti efekt.
Dobili ste prištić kojem se vidi bijeli vrh, vi samo trebate staviti jedan flaster tokom noći i ujutro flaster izvuče svu gamad van. Sljedeći dan upaljenog prištića više nema. Ako primijetite da vam tek treba izbiti gamad možete isto staviti flaster što će spriječiti da gad izbije do kraja na površinu. Ponovite više noći za redom stavljanje flastera i kroz 2 dana prištić će se skroz povući. Ono što je mene najviše fasciniralo jest to što flaster prištić jako brzo sanira bez da vam isuši taj dio kože.
Cijena oba flastera je 36.90kn po komada a kupiti ih možete na Notinu.


COSRX ACNE PIMPLE MASTAER PATCH

*CLINIQUE Take The Day Off balzam


Nakon Skintegrinog Atomica totalno sam se navukla na double cleanser odnosno čišćenje lica prvo sa balzamom ili uljem i kao drugi korak u čišćenju običan gel za čišćenje.

Htjela sam još isprobavati i druge uljne čistače pa sam si naručila poznati i hvaljeni Take The Day off balzam koji je zaista čudo. Balzam je krute teksture ali se u dodiru s toplinom vaših ruku pretvara u ulje.

Balzam se nanosi na suho lice te se trlja nekoliko sekundi ili još bolje barem minutu. Ja prvo masiram lice i tek na kraju oči i usne jer ne volim da mi se šminka s očiju razvlači po licu. Nakon ugodne masaže uzimam mokru krpicu od mikrofibre i nježno trljam po licu dok ne skinem svu prljavštinu. Balzam skine apsolutno sve. Nisam sa njime imala problem da me oči peku. Nema nikakvog mirisa te nisam imala nikakva izbijanja gadova. 

Cijena mu je inače nešto veća 225kn ali se može uloviti na akciji po 180kn na Notinu
Uz svakodnevno korištenje meni je trajao blizu 2 mjeseca.
Uzimajući ovaj proizvod bila sam jako skeptična i u strahu jer sam se bojala da će mi lice biti na fleke ili da ću imati problem sa prištićima. No ugodno sam se iznenadila. Nema straha vjerujte mi, za ljeto je savršen. Potrebne su samo 3 do 4 kapi za cijelo lice i vrat. Ako pretjerate neće izgledati dobro. Potrebno ga je jako dobro utrljati pogotovo između obrva i kraj početka rasta kose. Ako imate lijep ten s ovim proizvodom možete slobodno zamijeniti puder jer daje predivnu i suptilnu preplanulost kože. Ja sam ga nanosila svaki treći dan i bila sam presretna rezultatima. Puštam vam sliku da vidite befor and after.
Cijena je oko 190kn i kupiti ga možete na Notinu. 
True Match je jedan od korektora koji mi je savršen za svakodnevno korištenje jer mi ne ističe suhoću okooločnog područja. 
Ima srednje prekrivanje no meni je dovoljno jer mi korektor služi samo za posvjetljivanje. Drago mi je šta je L'oreal uveo najsvjetliju nijansu koja mom podtonu savršeno odgovara. 
Cijena mu je oko 50kn.


LOREAL TRUE MATCH KOREKTOR

MAX FACTOR RUŽ Nijansa 115 Brilliant Pink i 055 Bewitching Coral


Nedavno je Max Factor izbacio poboljšanu verziju svojih klasičnih ruževa te je proširio raspon nijansi.
Obe nijanse sam "furala" cijelo ljeto. Lagana podloga, trepke i ovi ruževi. Kombinacija savršenog izgleda. Tekstura ruževa je kremasta dok im je postojanost dosta dobra s obzirom na to da su ovo obični ruževi. S njima nisam imala osjećaj zatezanja no jedna mala zamjerka je da mrvicu isuše usne😐. No zbog predivnih nijansi i same kremaste teksture ja sam ih uvrstila u kategoriju favorita.


MAX FACTOR RUŽ



MAX FACTOR RUŽ

*BENEFIT PRECISELY MY BROW PENCIL


Dugo vremena Benefitova olovka za obrve bila je na mojoj listi želja i sad kad ju napokon imam zahvaljujući Pr paketu sa Notina ja sam doslovno zaljubljena u nju. Koristim je cijelo ljeto i olovke još uvijek ima dovoljno za još mjesec dana korištenja. Nije jedna od onih ovakvog tipa koja se jako brzo potroši. To je zahvalno jer bome olovka niti malo nije jeftina. Cijena joj je jedina mana (oko 180kn)😐. No olovka vaše obrve ostavlja besprijekorno. Nema trušenja niti pucanja olovke. Za mene je savršena i vjerujem da ću je opet kupiti.

BOURJOIS Brow Fiber Oh Oui!!


Brow fiber je Bourjois novitet i ja sam ga odmah kupila čim sam ga po prvi put isprobala u Bipi. 
S njime morate laganom rukom jer se lako može pretjerati te vam zamrljati vaše obrve. Postoje 3 nijanse a ja sam sebi uzela najtamniju. Savršeno definira obrvu te joj daje efekt popunjenosti. I dlake na obrvama stoje cijeli dan na jednom mjestu. Svakako ih čekirajte.


BOURJOIS BROW FIBER OH OUI


I došli smo do kraja posta o mojim favoritima. Dugo nisam pisala o proizvodima koje stalno koristim te se nadam da ste barem malo uživali u čitanju te se nadam da ste barem jedan proizvod stavili na svoju wish listu. Svakako mi javite koji je to proizvod i dali vas je oduševio kao i mene.

Označeni proizvodi (znakom*) su iz PR paketa no to ne mijenja moje mišljenje o njima. Ili su dobri ili nisu, to ću vam svakako iskreno prenijeti.

Do idućeg čitanja šaljem puno pusica

2 komentara :

  1. Da li self tanning za lice drži efekt i nakon par dana, ili se koristi samo za privremeni učinak?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Otprilike 2 do 3 dana ovisno sta stavljas na lice. Ako stavljas aktivce puno brže izblijedi.

      Izbriši