Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

subota, 6. srpnja 2019.

Summer Black Friday na Notinu



Pozdrav dragi moji,

Notino nam je ovog ljeta pripremio odlične popuste koje svi volimo😃.
Summer Black Friday na Notinu uz čak 20% popusta na odabranih 50 brendova. Zvuči primamljivo zar ne.😊 Zato sam se ja odlučila da vam napišem svoju wishlistu te da vam na neki način olakšam izbor pri kupnji. Pa možemo krenuti:

notino black friday


L'OREAL PARIS ROUGE SIGNATURE tekući ruž
- Ako me već duže vremena pratite na društvenim mrežama onda znate da sam među prvima rejvala o ovim ruževima. Čim su se pojavili na policama ja sam ih isprobala te ih proglasila najboljim mat ruževima drogerijskog ranga. Posjedujem samo jednu nijansu no definitivno želim proširiti svoju kolekciju jer formula ovih ruževa za mene je fenomenalna. Pigmentacija im je vrhunska a formula toliko lagana da imate osjećaj kao da ništa nemate na usnama. Jako su postojani i ono što je meni najdraže kod njih, uopće ne isušuju usne niti se osjeća neko zatezanje ili grudanje ruža nakon nekoliko sati nošenja. Zaista su odlični te vam ih od srca preporučam, a i ja si zapisujem još jednu nijansu na svoju wishlistu.
loreal rouge signature

L'OREAL PARIS INFAILLIBLE LES CHOCOLATS tekući matt ruž
-Već dugo slušam samo pozitivne recenzije ovih ruževa i to mi je dovoljan razlog zašto ih želim u svojoj kolekciji. Nažalost nisu nam dostupni u drogerijama no zato imamo Notino koji se uvijek pobrine da imamo sve najbolje.
Kod ovih ruževa me najviše privlači izbor nijansi koje su u većini nude ili mauve. 
Tako da se barem jedna mora naći u mojoj kolekciji😃
loreal infallible ruz

MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL SMOKED ROSES ruž
-U svojoj kolekciji imam već nekoliko Maybelline ruževa iz linije Sensational koji su mi se pokazali kao jedni od dražih drogerijskih formula. Srednjeg su cjenovnog ranga a kvaliteta im je vrlo dobra. Izbor nijansi je velik i nisam im mogla odoljeti.
maybelline ruz


YVES SAINT LAURENT TOUCHE ECLAT korektor
- ja sam jedna od onih sretnica koja nema problem s podočnjacima no svejedno volim koristiti korektore i to najviše one koji imaju laganije prekrivanje te imaju učinak hidratacije.
Korektore najviše koristim u svrhu posvjetljivanja određenih dijelova lica. 
Za Ysl korektor sam čula da je baš ono što tražim. Hidratantan i lagan za svakodnevno korištenje.
ysl korektor

YVES SAINT LAURENT BABY DOLL KISS&BLUSH ruž za usne i obraze
-Obožavam Ysl kao brend i želim ga što više isprobati. Kod njega se palim na vanjsko pakiranje koje me svaki put ostavi bez riječi.
Obožavam multifunkcionalne proizvode i to je upravo ovo rumenilo kojeg možemo koristiti i kao ruž. Ovo moram kad tad isprobati. Zato se morao naći na ovoj listi😃.
ysl doll blush


YVES SAINT LAURENT POUDRE COMPACTE RADIANCE matirajući puder
-Dugo već tražim puder u kamenu koji će moju masniju T zonu držati pod kontrolom tokom dana. Zato sve nade polažem u Ysl radiance puder. Od njega očekujem matiranje i lagano prekrivanje. I naravno što je manje moguće da moje lice izgleda brašnjavo. Ma pogledajte samo ovo pakiranje, luksuz na nivou. 
ysl poudre

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM
-I za kraj ove wish liste izabrala sam parfem. I to ne običan parfem nego jedan od najprodavanijih parfema brenda Ysl. S ovim parfemom imam ljubav na prvi uzdisaj😍. Mirisom dominira nota kave koja je prisutna u većim količinama. Osim kave sadrži akorde ružičastog papra, cvijeta naranče, jasmina, vanilije, paculija i cedra. 
Sviđa mi se što ga na Notinu možete naručiti u različitim militražama i tako za prvu ruku naručiti manje pakiranje a s vremenom si uzmete najveće pakiranje. Čim dođu hladniji dani Black opium sigurno će se naći u mojoj skromnoj kolekciji parfema. 
ysl black opium



Black Friday na Notinu traje od 08.07. do 14.07.2019.god.
Ono što vi trebate napraviti prilikom narudžbe jest izabrati proizvod koji želite kupiti, staviti ga u košaricu te unjeti kod HRSUMMER. Kodom aktivirate popust od 20%.
Popusti se ne odnose na proizvode na akciji ili na totalnom sniženju.

Mi smo došli do kraja moje wish liste s kojom se nadam da sam vam barem malo olakšala izbor pri kupovini. Do idućeg posta šaljem puno 💋💋💋💋💋

Nema komentara :

Objavi komentar