Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 16. svibnja 2019.

Benefit Dew Hoola bronzer & GlamGlow Glowsetter fiksator Grupna recenzija




Pozdrav dragi moji,

U prijašnjem postu pisala sam vam o dva fantastična proizvoda (klik) koje sam dobila na testiranje sa Notino stranice a danas vam pišem drugu grupnu recenziju dvaju proizvoda.
O čemu se točno radi, i da li vam prepoučam te proizvode, saznajte u nastavku.

GlamGlow Glowsetter fiksator Benefit Dew Hoola bronzer
GLAMGLOW GLOWSETTER FIKSATOR
BENEFIT DEW HOOLA BRONZER

GLAMGLOW GLOWSETTER SETING SPRAY

Kad su u pitanju fiksatori za lice postajem dosta skeptična jer ne vjerujem u njihovu djelotvornost, odnosno ne vjerujem da su baš oni zaslužni za dugotrajniji makeup.
Iz svog iskustva tvrdim da su nam oni namijenjeni samo da nam lice ne bude brašnjavo nakon setiranja i da nam makeup izgleda sjedinjeno.
Moj dugogodišnji favorit kojeg sam potrošila minimalno deset bočica je Mac-ov Prep and Prime.
Htjela sam malo promijeniti pa sam si uzela GlamGlow Glowsetter fiksator za kojeg sam očekivala da će mi biti savršena zamjena za Mac-ov fiksator. Dali sam zadovoljna s njime i jeli skinuo s trona moj omiljeni, uskoro vam otkrijem.😊 

GlamGlow Glowsetter seting spray

GlamGlow fiksator dolazi u plastičnoj bočici koja je žarko rockaste boje.
Boja totalno vrišti "kupi me"😂 Barem je mene kupila😀.
Priznajte da izgleda baš primamljivo.
Miris fiksatora je nekako slatkasti no istovremeno je i citrusan. Vrlo je suptilan što je super za one koji su osjetljivi na mirise.
Proizvođač navodi da je fiksator osim što fiksira makeup da ujedno i njeguje lice, hidratizira, energizira te zaglađuje vaše lice.

GlamGlow Glowsetter fiksator

GlamGlow Glowsetter fiksator

Ambalaža ovog proizvoda je čista desetka. Od vanjske kutijice pa sve do samog proizvoda.
Militraža 110 ml a rok trajanja je 24 mjeseci od otvaranja.
Ono što mi je super kod ovog proizvoda je što imaju i manju verziju fiksatora kojeg možete nositi i na putovanja ili ako ga želite isprobati prije kupnje većeg pakiranja.
Cijena za 110ml  iznosi 186,50kn
a cijena za 28ml iznosi 118,90kn.
GlamGlow proizvode pa tako i ovaj fiksator možete pronaći na Notinu.

GlamGlow Glowsetter seting spray

Toliko sam raznih fiksatora isprobala i ako nemaju ugodan miris i odličan raspršivač odmah ga prestajem koristiti. Jako mi je važno kako će se proizvod raspršiti na mom licu, a u ovom slučaju Glamglow je napravio fantastičan raspršivač. U početku mi je bilo totalno čudno jer nisam navikla na tako nježne raspršivače. Kako da vam to opišem🙈?? Kao da se špricate s "nano" raspršivačem. Toliko malo proizvoda izlazi van da moram barem 30sek špricati po licu jer u protivnom imaš osjećaj kao da nisi nanijela ništa, a u biti jesi.
Nije to loše, dapače, meni se čak i sviđa jer polako i ravnomjerno nanosiš proizvod na lice.

Sastojci
GlamGlow Glowsetter fiksator sastojci

Moj zaključak je da Glowseter fiksator ima savršeni raspršivač i on jako lijepo sjedini praškaste proizvode. Ali nema onaj dewy finish kako ga ima moj Mac Fix i zbog toga neću ponoviti kupnju ali ću sačuvati bočicu i preliti svoj omiljeni u nju.
Da li vama preporučujem kupnju? Pa ovisno što tražite od fiksatora. Sve sam vam vrline i mane napisala tako da sami presudite da li ćete ga kupiti ili ne.


BENEFIT DEW HOOLA BRONZER

Zadnjih nekoliko mjeseci krenula sam s korištenjem kremastih proizvoda za lice jer mi izgledaju puno ljepše i prirodnije na licu od kamenih tekstura.
Iako imam masnu T zonu i ostatak lica je normalan na mom licu svi ti kremasti proizvodi stoje na mjestu cijeli dan. Caka je u tome da ih trebate fiksirati s puderom u prahu ili kamenom, ovisno što više preferirate.
Bila sam u potrazi za dobrim bronzerom koji neće biti previše narančast i s kojim će se lako raditi,
i tako je odluka pala da isprobam kremastu verziju Hoola bronzera, odnosno Benefit Dew Hoola bronzer.

Benefit Dew Hoola bronzer
BENEFIT DEW HOOLA BRONZER
Bronzer dolazi u malom ali slatkom plastičnom pakiranju koji se dozira pomoću pumpice. 
Pritiskom prsta na pumpicu izlazi sasvim dovoljna količina proizvoda potrebna za broncanje cijelog lica.
Tekstura je srednje tekuća i savršeno se razmazuje. Moram napomenuti da se proizvod nešto
brže suši tako da morate brzo raditi s njime.
Ono što me u početku razočaralo je njegova boja koja u sebi sadrži žučkasti podton koji na mojoj koži nije izgledao dobro. Pustila sam ga nekoliko dana sa strane i s vremenom opet mu dala priliku da se dokaže.

Benefit Dew Hoola bronzer

Nakon više korištenja shvatila sam da se s njime ipak može. Bitno je da ga dobro izblendate i kad se on sjedini s rumenilom i hajlajtom vrlo pristojno izgleda na koži. Ja ga čak znam kombinirati s contour nijansom da izgleda prirodnije.
Također probala sam ga u tankom sloju nanijeti na cijelo lice da dobijem malo tamniji izgled kože i na taj način mi se pokazao još boljim. Nije mi stvarao fleke po licu niti mi je izazvao prištiće. Problem je jedino ako ste tip koji se jako znoji ljeti po licu e tada bronc neće dobro izgledati jer ćete biti na fleke, tako da ga u tu svrhu ljeti neću moći koristiti. 😐

Benefit Dew Hoola bronzer



Pakiranje od 300ml
Cijena 236,25kn
Rok trajanja 12 mjeseci od otvaranja.
Možete ga kupiti na Notino stranici.


Benefit Dew Hoola bronzer

Sastojci
Benefit Dew Hoola bronzer sastojci

Moj konačni zaključak i da li preporučam Dew Hoola bronzer.
Biti ću najiskrenija s vama kao i uvijek, ja ga ne bih kupila jer se s njim baš moraš igrati da se ne vidi taj žuti podton koji sadrži u sebi. Ako imate kamenu verziju Hoola bronzera ona vam je 100 puta bolji te uopće nisu nalik jedan na drugog. Kao da je sasvim različita linija.
Nažalost oba proizvoda iz ove recenzije nemaju moj approved jer mi nisu savršeni a na vama je da odlučite na osnovu moje recenzije dali će vam odgovarati ili neće.

Do idućeg čitanja,šaljem puno 👄👄

Jeste li isprobali ove proizvode?


**pr proizvod
Bez obzira što je ovo pr proizvod zadržavam pravo na svoje iskreno mišljenje jer mi je moj integritet najvažniji.

Nema komentara :

Objavi komentar