Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 17. ožujka 2019.

P. Louise base for eyeshadow - Recenzija


Pozdrav, 

Već dugo u planu imam napisati recenziju P.Louise baze za kapke da sam se evo napokon odlučila na taj pothvat te bih htjela da bar imamo jednu recenziju ove hvaljene baze na hrvatskom jeziku.
Sad se sigurno pitate da li je ta baza zaista tako dobra da mijenja igru sa sjenilima. Uskoro ću vam otkriti da li je ona moj approved ili je to samo još jedna napuhana priča, pa krenimo:

P.LOUISE BASE

Koliko se sjećam mislim da je Nikkie Tutorials prva podigla prašinu s ovom bazom i tako su počeli svi isprobavati i pričati o njoj kao o najboljoj bazi za kapke na tržištu. I ja sam bila znatiželjna nakon tisuće i tisuće hvalospjeva te sam ju sasvim random naručila i sad napokon mogu napisati nekoliko riječi o njoj.


 ✨P. Louise je makeup vizažista koja je vrlo poznata po svojim radovima u Engleskoj te se lagano proširila po svijetu. Mislim da nema više osobe koja je zaljubljenik u šminku a da nije čula za nju.
Stvorila je svoj brend među kojima nudi razne palete, pigmente te hvaljenje baze za kapke.
Sve njene proizvode možete čekirati na njenoj službenoj stranici ovdje.
U početku nisam bila zagrijana i ova kupnja je bila sasvim random. Totalno neplanski a na kraju je ispalo da sam pogodila u sridu.

P.LOUISE BASE FOR EYESHADOW
 ✨Baza dolazi u crnom, plastičnom pakiranju s militražom od 15ml  koja će vam vjerujte mi biti dovoljna za mnogo korištenja. Potrebno je doslovno zrno graška ove baze za oba oka i zbog toga ona će vam trajati jako dugo. 

P.LOUISE BAZA ZA KAPKE

 ✨Tekstura baze je vrlo gusta. Doslovno izgleda kao malo bolji korektor, ali kod P.Louise baze vaše sjenilo se neće "krisati" dok s korektorom se meni to uvijek dešava jer imam ultra masne kapke.

✨Baza se dozira pomoću stiska na tubicu te kroz mali otvor izlazi mala količina proizvoda. Znači nema šanse da pretjerate s količinom i da na kraju morate bacati proizvod. Dozator, odnosno vrh gdje izlazi proizvod tako je savršeno i precizno napravljen da nema gubljenja proizvoda.
Pakiranje se otvara pomoću malog čepića na odvrtanje kojeg sam prikazala na slici ispod.



P.LOUISE BAZA ZA KAPKE - otvor/dozator na tubici

Ja sam uzela nijansu Rumour 0.5 koja bih odgovarala podtonovima Mac Nc15 što je za mene ipak malo presvijetlo. Ali opet mogu je koristiti jer ionako stavim sjenila preko nje i na taj način ne vidi se koliko je baza svijetla. Opetkažem, bazu sam kupila potpuno neplanski i nisam uopće čitala opise nijansi na njihovoj stranici već brzo stavila prvu na koju sam naišla u košaricu i potvrdila narudžbu.
Kad je već narudžba bila potvrđena ja sam shvatila da bi mi nijansa 0.5 ipak mogla biti presvijetla te sam što je prije moguće otvorila e mail te pisala njima na stranici da bih voljela da mi promjene nijansu u 1.0. No nažalost od njih ni glasa. Nula bodova za ekipu.😕👎
Zato vama savjetujem da pročitate detaljnije opise nijansi kako bi naručili ispravnu nijansu za sebe.

P.LOUISE BASE SHADE RUMOUR 0.5
P. LOUISE BASE SHADE 0.5 - swatch
P.LOUISE BAZA NIJANSA 0.5

Znači postoji ukupno 7 nijansi
(od nijanse 0 pa sve do nijanse 5).
Ispod ću vam napisati jednu malu orijentaciju prema Mac nijansama pudera da sami možete izabrati vašu odgovarajuću nijansu
- nijansa 0 je pogodna za Mac NW10
- nijansa 0.5 je pogodna za Mac NC15
- nijansa 1 je pogodna za Mac NC15-NC20
- nijansa 2 je pogodna za Mac NC25-NC30
- nijansa 3 je pogodna za Mac NC42-NC43.5
- nijansa 4 pogodna je za Mac NC43.5
- nijansa 5 pogodna je za Mac NC45+

Na slici ispod su sastojci P.Louise baze

SASTOJCI
 ✨Cijena baze je 10 britanskih funti što je oko cca 200kn. Poštarina će vas izaći jednako kao i jedna baza pa vam savjetujem da podijelite s nekim tko planira naručiti s njene stranice da izbjegnete plaćanje visoke poštarine. Od carine i naplate PDV-a ne morate se bojati jer je stranica iz UK.


MOJE MIŠLJNJE

Bazu sam koristila već nekoliko puta i što ju više koristim ja ju sve više i više volim💓😊
Za savršenu aplikaciju sjenila bazu morate nanijeti ispravno u protivnom sjenila vam neće izgledati dobro. Stoga ja vam preporučujem da bazu nanosite tvrđim kistom za blendanje ili za korektor tapkajućim pokretima po cijelom kapku. U početku, prije nego što nanesete sjenilo baza će vam se  krisati ali to možete izbjeći tako što ćete odmah početi s nanosom sjenila. Znači nemojte čekati nego odmah kad ju nanesete krenite s nanosom sjenila. Jednom kad nanesete sjenilo ona vam ne mrdaju cijeli dan. Također sjenila se divno blendaju preko baze te su puno jače pigmentacije.
I zaboravila sam ono najvažnije a to je kad nanesete bazu nikako ju nemojte setirati. Znači sjenila se nanose na ljepljivu podlogu. Vjerujte mi ovo je game change za aplikaciju sjenila.

Stavila sam vam svoja 2 looka koja sam nedavno objavila na svom instagram profilu gdje sam kao bazu koristila P.Louise bazu. Za više detalja o proizvodima čekirajte instagram.



Instagram profil


Instagram profil

Definitivno planiram naručiti njen brights set bazi koje će me sigurno inspirirati na lude makeup lookove.

Od srca vam preporučam P.Louise bazu za kapke i od mene ima moj



3 komentara :

  1. čula sam puno pohvala za ovu bazu i vidim dosta makeup instagramerica i youtuberica da ju koristi no ne sviđa mi se što je poštarina koliko je i sam proizvod :/ super recenzija, jako detaljna, a lookovi su bomba!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mica.
      Svima je to mrsko i zato najbolje podjelit poštarinu s nekim.

      Izbriši