Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 2. prosinca 2018.

Biovitalis Krema za ožiljke Recenzija





Pozdrav dragi moji,

Danas recenziram proizvod s kojim sam imala love hejt odnos. Proizvod kojem sam kroz ovih više od pola godine pružila čak 3 šanse. Iz kojeg razloga saznat ćete kroz post.
Znači, prije par mjeseci na testiranje sam dobila Biovitalis Kremu za kožu s ožiljcima te nekoliko testera i njihov odličan balzam koji sam već ranije isprobala. Imam duplić tako da će jedan primjerak sigurno biti ubačen u darivanje na mojim društvenim mrežama.




BIOVITALIS KREMA ZA KOŽU S OŽILJCIMA
Krema za kožu s ožiljcima dolazi u plastičnoj ambalaži koja se dozira pomoću pumpice.
Krema je žućkaste boje dok mu je tekstura mrvicu masnija. No vrlo se lako razmazuje po licu.
Ono što mi se izuzetno sviđa jest što se krema vrlo brzo upija u kožu te ne ostavlja masni trag, a koža nakon nje je mekana i glatka.
Miris kreme je dosta intenzivan što se meni iskreno i ne sviđa. Inače ne volim mirise prirodne kozmetike koje daju miris po raznim uljima no taj miris nestat će u potpunosti nakon koje minutice prilkom aplikacije kreme na lice.
Količina kreme iznosi 35ml.
Kremu možete kupiti na njihovoj službenoj stranici klik ovdje po cijeni od 159.90 kn





Osim ove kreme iz njihove linije prirodne kozmetike s namjenom možete pronaći još:
Krema za kožu s borama +30 +40
Krema za kožu s borama +50 +60
Krema za kožu s pjegama
Krema za kožu s aknama



Što kaže Biovitalis za ovu kremu
Krema ima vrlo snažan regenerirajući i epitelizirajući učinak. Omekšava i zaglađuje površinu ožiljaka te smanjuje popratno crvenilo i svrbež.
U kremi se nalaze prirodni sastojci kao što su ulje slatkog badema, tamanu ulje, sok aloe vere, ulje divlje ruže, vitamin E, hijaluronska kiselina, ekstrakt nevena, eterično ulje lavande i smilja.
Ne sadrži sintetske mirise već samo prirodna eterična ulja. Također ne sadrži parabene, alkohol i gluten.
Proizvod je vegan i cruelty free.

Kako se koristi??
Treba započeti s primjenom što ranije ali tek kad oštećena koža zacijeli. Primjenjivati kremu 3 do 4 puta na dan na suhu kožu. Preporučuje se korištenje i do 3 mjeseca a u slučaju starijih ožiljaka najmanje 6 mjeseci.






Moji dojmovi

Ja sam bloger koji neće odmah nakon par dana iznijeti svoju recenziju tek toliko da recenzija bude objavljena već ću se zaista potruditi i testirati proizvod što bih rekli u cijelosti, pa makar testiranje trajalo i godinu dana pogotovo kad je u pitanju preparativa. Proizvodu ću dati više šansi jer zaista želim dati svoju iskrenu i konačnu odluku.
E sad dolazimo do onog djela kad moram napomenuti da ako meni proizvod ne odgovara ne znači da će taj isti proizvod biti loš i za vas. Vjerujem da to već sve znate ali za svaki slučaj moram to napomenuti.

Da ne duljim, idemo mi na moje dojmove o kremi.
Prvo testiranje krenulo je tijekom ljeta i nije se dugo nastavilo jer mi je krema bila preteška na licu.
Inače se dosta znojim po licu i još kad bi stavila kremu imala sam osjećaj kao da mi na faci stoji neka težina. Kad je ljeto završilo opet sam krenula s korištenjem kreme.
Napomenula sam da ne volim miris prirodne kozmetike gdje se koriste ulja tako da nisam previše uživala prilikom aplikacije kreme. Ali ako vi niste kao i ja ,i volite takve mirise sigurna sam da će vam se svidjeti.

Svako testiranje ove kreme završilo bi izbijanjem prištića po mom licu. Drugi put kad sam ju koristila izbijanja su krenula nakon tjedan dana, ali ja nisam bila sigurna da li je krema uzročnik ili neki novitet dekorativne kozmetike, tako da sam kremicu ostavila sa strane i čekala da se lice oporavi.
Kad se lice oporavilo opet sam krenula s korištenjem i nažalost opet nakon tjedan dana počela su izbijanja, i to ne jedan gmaz, nego njih 4-5 komada i to sve na području brade.

Nažalost morala sam odustati jer si ne želim stvarati dodatne probleme.

Surfajući po internetu svaki pojedini sastojak iz ove kreme došla sam do spoznaje da su njeni sastojci ulja koja su komedogena što rezultira začepljenju pora i nastanku prištića.
Ulje divlje ruže svrstava se pod nisku razinu začepljenje pora, dok u onu umjerenu razinu svrstavamo bademovo ulje i tamanu ulje.
Očito je previše ulja u ovoj kremi koja su komedogena te su svakim mojim pokušajem rezultirali kaosom na licu. Tako da nažalost ne mogu reći ništa više o ovoj kremi jer bi svaki puta stala s njenim korištenjem.

Osobe koje nemaju tako osjetljivo lice kao i ja vjerujem da se njima ne bih dešavali ovakvi problema, tako da ako imate normalnu ili suhu kožu koja nema problem s izbijanjem gmazova slobodno mogu isprobati ovakve proizvode.
Isto tako kremu možete koristiti na cijelom tijelu gdje imate ožiljke.
Meni je iskreno žao što vam nisam mogla u cijelosti prenijeti dojmove ove kreme i reći da li zaista djeluje.

Jeste li isprobali Biovitalis kreme??
Kakva su vaša iskustva??

** PR PROIZVOD



3 komentara :

  1. Probala sam njihovu kremu za ruke,iskreno ništa posebno.Po ovom opisu i nije me baš privukla

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanima me kakva bi bila za ožiljak od carskog reza, nije skupa, morat ću isprobati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Koliko je učinkovita za ozbiljne od akni. .ima li ko dobra iskustva???

    OdgovoriIzbriši