Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 9. studenoga 2018.

Silverex krema sa srebrom RECENZIJA



Dobro došli u moj novi post,

Prije nekoliko mjeseci, točnije u mjesecu travnju dobila sam na testiranje Silverex sapun o kojem sam pisala ovdje i Silverex kremu za osjetljivu i problematičnu kožu. Sigurno se pitate zašto mi je toliko vremena trebalo da slegnem svoje dojmove i napišem poštenu recenziju. Moj odgovor je vrlo jednostavan, krema za testiranje je puno a ja imam samo jedno lice, stoga se ne mogu rastrgati na sto strana. Čak znam "daviti" svoju prijateljicu da mi pomogne sa testiranjem jer ja jednostavno ne stignem sve to potrošiti.  Za ovu Silverex kremu ja osobno sam bila pokusni kunić.
Sad kad smo to riješili možemo krenuti na recenziju.
Idemo prvo na opis kreme pa na dojmove.

SILVERX KREMA

Silverex krema za lice dolazi upakirana u kartonskoj ambalaži na kojoj se nalazi ime brenda i sve ostale informacije o samom proizvodu. 
Tubica u kojoj se nalazi krema izrađena je od vrlo čvrste plastike te se dozira kroz malu rupicu na vrhu tubice. Potreban je vrlo mali pritisak na tubicu da izađe dovoljno proizvoda za cijelo lice i vrat. Zaista morate biti nježni jer se meni u početku znalo desiti da iscuri previše proizvoda koju sam na kraju morala baciti. 




Tesktura kreme je vrlo lagana i kremasta te se vrlo lako razmazuje po licu. Ne ostavlja masni trag te se upije vrlo brzo. Miris je vrlo lagan i ugodan što mi se najviše dopada.
Krema je bež boje te u sebi sadrži sitna zrnca koja se ni ne osjetite pri aplikaciji na lice. Ugodnog je mirisa.
Gramaža kreme je 50gr i morate ju potrošiti kroz 12 mjeseci od otvaranja.
Silverex kremu možete kupiti na njihovoj službenoj stranici po cijeni od 136 kn

Što Silvrex kaže za ovu kremu?:
Silverey Exclusive krema namjenjena je za problematičnu i osjetljivu kožu lica što znači da je mogu koristiti osobe s aknama, crvenilom, kod perutanja kože, nadraženost itd.
Jedinstveni kompleks srebra i ursolične kiseline djeluje obnavljajuće, smanjuje nadraženost, perutanje i crvenilo te sprečava novi nastanak nepravilnosti.

Silvrex krema sadrži maslinovo ulje, ulje suncokreta, shea maslac, srebro čija je uloga antibakterijksa zaštita, urosalic acid koja djeluje protupalnno.





MOJI DOJMOVI

Moja koža je normalna s masnom T zonom. Imam pms prištiće, ožiljke, borim se s porama, lošijom teksturom kože te komedonima. Lice mi je osjetljivije na izbijanja prilikom neodgovarajućih proizvoda.
Taman kad sam krenula s korištenjem kreme imala sam poveći broj potkožnih prištića (krajem ljeta) tako da je bilo savršeno vrijeme da vidim da li će mi zaista pomoći.
Proizvođač za najbolje rezultate savjetuje korištenje sapuna i kreme barem tri mjeseca, stoga sam se toga i pridržavala. No evo nakon 3 mjeseca ja ne mogu reći da je krema meni pomogla u smislu smanjenja nepravilnosti.
Prištići su i dalje dolazili ali dobro je što nisu bilo onako bolni i upaljeni kao inače tako da bih jedino to navela kao dobro u ovoj kremi.
Što se tiče lučenja sebuma na mojoj t zoni, korištenjem ove kreme nisam primjetila nikakvo poboljšanje a niti pogoršanje.

Jako mi se sviđa kremica kao podloga za šminku jer se vrlo brzo upija, ne ostavlja masni trag niti se mrvi prilikom aplikacije na lice.

Moj zaključak
Korištenjem ove kreme kroz nekoliko mjeseci primijetila sam da je koža mekana i glatka na dodir i da su upaljeni prištići manje bolni. Nažalost krema nije spriječila daljnju pojavu prištića te nisam primjetila da ih brže sanira, kao naprimjer salicilna kiselina koja ima puno bolji i brži učinak u sanaciji gmazova po licu.


Jeste li isprobali Silverex proizvode?
Jeste li zadovoljni s njima?

**PR proizvod

Nema komentara :

Objavi komentar