Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 4. srpnja 2018.

Manzara Fashion onnline trgovina - Wish lista




Hello,


Danas vam pišem o onnline fashion trgovini Manzara koja mi se javila za suradnju po drugi puta. Prvi suradnički post s Manzarom bio je o ponudi kupaćih kostima.
Ovaj put odlučila sam se napisati par riječi o nekoliko artikala koji su meni osobno zapeli za oko, ajmo reći kao neka moja wish lista.  I naravno pošto nam je stiglo ljeto odlučila sam ubaciti barem jedan kupaći kostim iz njihove ponude, pa možemo krenuti...




Manzara je fashion internetska trgovina za sve one koji su zaljubljenici u modu. Ona nudi veliki izbor odjeće, obuće i modnih detalja.
Za sve narudžbe iznad 290 kn poštarina je besplatna, a nude vam osim kartičnog plaćanja, plaćanje pouzećem. Povrat je u roku 14 dana. 

Da post ne bih bio predugačak ja sam izabrala iz nekoliko kategorija po jedan najviše dva artikla za koje mislim da su vrijedne vaše pažnje (barem su se meni svidjeli) stoga krenimo....

HALJINE
U ovoj kategoriji možete pronaći svečane haljine, mini haljine, elegantne haljine, ljetne haljine, maturalne haljine i kombinezone.
Meni su za oko zapele dvije haljine koje su potpuno različite ali predivne svaka na svoj način.

Moj prvi izbor bila je večernja haljina PAIGE.
Crna haljina koja kao detalj ima čipku za kojom ja ludujem koja obuhvaća prednji i zadnji dio haljine. Vrlo je sexy i mislim da bih se svaka žena u njoj osjećala neodoljivo privlačnom.
Večernja haljina PAIGE 

Druga haljina koju sam izabrala je haljina za plažu MARALYN koja mi se sviđa jer izgleda vrlo lagano i jednostavno. Savršena za ljetne vrućine. Uz lijepe sandale može se kombinirati i za neki večernji izlazak. Gornji dio je pripijen uz tijelo dok je donji dio haljine vrlo lagan i lepršav.
Haljina za plažu MARALYN




MAJICE
U ovoj kategoriji možete pronaći korzete,bluze,tunike i bodije. Majica HUNTER mi je odmah zapela za oko jer izgleda baš "grli". Ovakve majice najviše volim nositi na kratke hlačice ili tajice jer su dovoljno duge da prekriju ono što želim.👼 S prednje strane krasi je predivan motiv štikle u kombinaciji s rozim motivom cvijeta.
MAJICA HUNTER
Namjerno sam odabrala iduću majicu jer se ista nalazi u mom ormaru. Prošlom suradnjom dobila sam od Manzara tima majicu BETRYS koja je još uvijek jedna od mojih omiljenih majica u mom ormaru.
Majica je vrlo jednostavna ali zbog otvorenih ramena daje posebnu draž. Može se nositi na trapke pa čak i za večernje izlaske uz neke crne hlačice. Majica je zaista odličnog materijala i evo već nakon 100 pranja ona još uvijek izgleda kao nova. Niti se raširila niti isprala. 

Majica BETRYS


HLAČE 
U kategoriji hlača možete pronaći traperice,tajice i trenirke.
Kad sam vidjela ovaj kompletić odmah sam ga morala svrstati na ovu listu. Predivan outfit za svakodnevicu kojeg se uz dobre štikle može kombinirati i za noćne izlaske. Dobar nakit i štikle naprave čuda, zar ne.
TOP I HLAČE CALGARY

OBUĆA
Od obuće izabrala sam dvije vrste sandali koje su savršene za svakodnevne šetnje ili izlaske.
Prve na redu su sandale ERICKA  koje imaju povišenu potplatu te ju krasi velika crvena mašna. 
Jako volim platforme i bila bih grehota da nisam izabrala baš ove jer su zaista divne.
SANDALE ERICKA

Sandale CAITLIN su moj drugi izbor. Pošto su ovakve šlapice must have ovog ljeta morala sam si izabrati barem jedan model. Bilo mi je teško odlučiti se no kad sam vidjela cirkone to je bilo to,ljubav💕

SANDALE CAITLIN

Kupaći kostim koji me ostavio bez daha je BIKINI RUTHIE.
Predivan bikini crveno bijele boje koji je uz rubove ukrašen s čipkastim detaljem. 


I time završavamo ovaj post. Manzara onnline trgovina zaista ima veliki izbor robe i obuće gdje se može pronaći za svakog ponešto kako i za one punijeg stasa tako i za muškarce
Znate da sam iskrena i da ću zaista reći ono što mislim te da ne bih prihvatila neku suradnju a da mi taj brend u ovom slučaju onnline trgovina nije na popisu onih boljih.
Kao što sam i navela u postu isprobala sam njihovu odjeću i vrlo sam zadovoljna kvalitetom tako da od mene imate sve preporuke.
Nadam se da vam se post svidio i da ćemo u budućnosti opet pisati o istoj temi.


Koji komad odjeće/obuće vam se najviše svidio?
Kakvog vi iskustva imate s Manzara trgovinom?


*sponzorirani članak

1 komentar :