Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 22. svibnja 2018.

Skintegra Superba C Recenzija



Pozdrav dragi moji,

Sigurno ste već čuli za Skintegra brend čija je začetnica naša dugogodišnja blogerica Jelena Skendžić.
Da se ne ponavljam više o Skintegri možete pročitati u ovom postu gdje sam pisala svoje dojmove o svom dragulju u bočici.
Jedva sam dočekala kada će Jelena izbaciti u prodaju nešto sa vitaminom c, i eto gac, u 3.mj.mogli ste ga po prvi puta naći u prodaji. 
Bez dvojbe stavila sam ga u košaricu i sad nakon skoro pa tri mjeseca mogu vam prenijeti svoje dojmove o istom. 
Zašto koristiti serume s vitaminom c i koliko su oni dobri za našu kožu saznati ćete sve kroz ovaj post, pa polako krenimo.

SKINTEGRA SUPERBA C - serum



Lumion je preporodio moje lice (klik na post). Korištenjem njega uspjela sam dobiti zdravi sjaj kože,mislim na onu zdravu luminos, izblijedili su svi ožiljci od prištića, pore su bile pod kontrolom tj.manje vidljive. Nakon što je zagrijalo odlučila sam malo staviti na čekanje lumion i prepustiti se testiranju seruma sa Vitaminom C. Iako je lumion obavio više od pola posla znala sam da neću moći vidjeti tako drastičnu promjenu koristeći serum s vitaminom c. Jer znamo da je vitamin c potreban onima koji imaju umornu i sivu, beživotnu kožu. Ali svejedno ja sam mu htjela dati priliku i vidjeti dali može mi dati još bolji efekt lijepe i zdrave kože.

SUPERBA C je intezivan serum na bazi kombinacije 10% vitamina c, vitamina E i ferulične kiseline.
Već je svima poznato da je vitamin c jako važan saveznik zdravlja, kako i njegovim unosom u organizam tako i korištenjem krema i seruma sa vit.c. 
Vitamin C je vrlo jak antioksidant koji se bori protiv slobodnih radikala(vanjski utjecaja), vraća koži blistavost te smanjuje vidljivost hiperpigmetacija. Istovremeno štiti kožu od sunca, pomaže pri proizvodnji kolagena te regenerira kožu.
Ferulična kiselina je antioksidant koji se nalazi u biljkama poput riže i zobi,te sjemena jabuke i naranče, gdje ona ima ključnu ulogu zaštiti i održati vijek biljaka.
Fer.kiselina nam pomaže u usporavanju procesa starenja, te štiti od štetnih utjecaja okoline. 
Ima zaštitu od sunca te pomaže u regeneriranju kože. 
Kao što vidimo Vitamin C i ferulična kiselina imaju vrlo slično djelovanje te time u kombinaciji povećava se stabilnost i učinkovitost vitamina C ili E.

SKINTEGRA SUPERBA C 10% VITAMIN C + E + FERULIC ACID

Serum dolazi u tamnoj i čvrstoj staklenoj ambalaži koja se dozira pomoću kapaljke koja savršeno funkcionira. Ovaj put nemam nikakve zamjerke na kapaljku.
Zbog mogućnosti oksidiranja vitamin C je pakiran u posebnu ambalažu koja blokira UV zračenja.
Time možemo biti sigurniji da nam serum neće brzo oksidirati. Inače je vitamin C osjetljiv na svijetlo i zbog toga je vrlo profesionalno što su ga skintegrići😂 (novi nadimak) pakirali u odgovarajuću ambalažu jer tko bih volio da dobije serum i da mu nakon mjesec dana oksidira.

SKINTEGRA VITAMIN C SERUM
SKINTEGRA - DOZATOR  - KAPALJKA 

Za razliku od prvog starog dizajna ovaj mi se puno više sviđa. Sam redizajn etikete je predivan, po meni vrlo elegantan i minimalistički skrojen. Big like.


Tekstura seruma je vrlo vodenasta i vrlo decentnog mirisa koji je vrlo neprimjetan.
Doslovno vam je potrebno 3 kapi na cijelo lice i vrat jer se vrlo lako razmazuje.
Prilikom aplikacije primijetiti ćete da je tekstura seruma malo ljepljiva što je sasvim normalno za ovakav tip seruma. Probala sam i gore serume koji su bili izrazito ljepljivi što kod ovog seruma je to u minimalnoj dozi ljepljivosti što je meni osobno puno draže.
Serum se upija u kožu vrlo brzo te ne ostavlja nikakav čudan osjećaj na koži.


Gramaža je 30ml a rok trajanja bi trebao biti kao i kod svakog vitamin c do 6 mjeseci od otvaranja.

Cijena  seruma je 199 kn što je vrlo pristupačno uzeći u obzir kvalitetu proizvoda.
Kupiti ga možete jedino onnline na Skintegra stranici.

SKINTEGRA SUPERBA C SERUM

Na svakoj Skintegra ambalaži na vrhu kartonske kutijice imate označen jedan broj koji vam prikazuje kojim redoslijedom da koristite određeni proizvod. Npr. na ovom serumu vidimo broj 3 što znači da nam on treba biti treći po redu za korištenje. Osobno mi se ta ideja jako sviđa jer ljudi znaju biti jako zbunjeni ne znajući od kojeg proizvoda prvo krenuti. S ovim redoslijedom u potpunosti vam je olakšano korištenje Skintegra proizvoda.


Glavni sastojak je sodium ascorbyl phosphate ( SAP) koji je siguran i stabilan te je topiv oblik vitamina C. U kombinaciji sa feruličnom kiselinom i vitaminom E  čine ovaj serum boljim i jačim.
Sastojci;

SASTOJCI SUPERBA C SERUMA

OBAVEZNO tijekom korištenja seruma s vitaminom C ili uz korištenje raznih kiselina (glikolna, salicilna kiselina...itd) morate KORISTITI KREMU SA SPF-om. To je ZAKON.
Slušajte mene koja se na to opekla pa sad imam borbu sa pigmetacijskim mrljama. XD




Tko ga može koristiti??
Svi tipovi kože uključujući i onu najosjetljiviju. Imate li umornu i sivu, beživotnu kožu, prve pigmetacijske mrlje, lošiju teksturu kože ili samo želite zaštiti vašu kožu od vanjskih utjecaja onda slobodno možete postati kandidat za vitaminski serum.

MOJI DOJMOVI

Već sam koristila nekoliko seruma s vitaminom c i otprilike znam što mogu očekivati.
Hvala bogu moja koža jako voli vitamin c i uvijek budem izuzetno zadovoljna pri korištenju istog. Kod nekih vitamina efekt je puno slabiji i puno duže mu vremenski treba da se vide barem neki pomaci. Superba serum koristim od sredine 3.mj. i za sada sam više i nego zadovoljna rezultatom. Nije to neka drastična promjena, možda neće svatko primijetiti, no dovoljno mi je da ja sama vidim te male pomake. Možda da nisam prethodno  koristila lumion možda bi pomaci bili puno izraženiji, ali svejedno ja sam zadovoljna.
Serum sam koristila u jutarnjoj njezi nakon čišćenja lica. Nakon nanošenja osjećala bih lagano zatezanje kože, ali ništa strašno što ne bih izdržala. Nakon pola sata kad bih se serum dobro upio u kožu nanijela bih hidratantnu kremicu s kojom bih dobila potrebnu hidrataciju.
Nakon par mjeseci korištenja primjećujem da mi je koža zaglađenija, mekana na dodir i da još uvijek ima onaj luminos. I dalje je lice izgledalo lijepo i zdravo.

Iskreno,ja sam postala skintegrić ovisnik😁 i moje lice je kao što sam oduvijek htjela.
Isprobala sam sve proizvode i osim Clariona koji nije bio za moju kožu,ostalo mi je sve bilo jako dobro. Kupila sam već nekoliko bočica Hydre i Nara, a na jesen opet krećem sa lumionom i superba serumom.
Tako da savjetujem i vama da krenete u skintegra putovanje jer ćete biti sigurno zadovoljni.
Moj savjet vam je da se posavjetujete s Jelenom za proizvode koje izabrati za sebe i tako lagano krenite s korištenjem. Koža će vam biti zahvalna i vi ćete biti zahvalni skintegri na blagodati ovih proizvoda.

Skintegra Superba C serum je moj

Koristite li preparate s vitaminima?
Koliko su vam važni ?
Jeste isprobali Skintegra proizvode?

4 komentara :

  1. Pozdrav! Za hiperpigmentacijske mrlje koje su posljedica cijeđenja akni, je li bolji Lumion ili Superba C? 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lumion je meni očistio kožu skroz , ali jos bolji rezultati dobit ćeš s oba, ujutro vitamin c a navečer glikolna 🥰

      Izbriši