Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 31. svibnja 2018.

New in 21# Wet N wild, L'oreal, Rimmel, Juvia's Place, ABH, Noelle...



Pozdrav dragi moji,

Ja debelo kasnim sa recenzijama bar onih koje sam imala u planu, a bogami kasnim i s objavama noviteta. Nedavno sam objavila new in o dekorativi i preparativi ali pošto je post ionako bio predugačak nisam mogla još i ove novitete strpati u taj post. Tako da ćete još jednom uživati u novitetima.

Ovo su proizvodi kupljeni ili dobiveni u zadnjih mjesec do dva te je većina njih isprobana.
Ono što je više puta isprobano prenijeti ću vam svoje dojmove dok za neke proizvode ćete morati još malo sačekati. Kao i uvijek ako želite da ubrzam recenziju nekog vama zanimljivog proizvoda slobodno mi pišite.

NEW IN - MAKEUP PARADISE


PREPARATIVA 

SKINTEGRA HYDRA B kupujem već nekoliko puta, onda vam je sve jasno. U početku ga nisam  voljela ali s vremenom sve se promijenilo. Bitno je da nakon čišćenja lice dobro  tonizirate lice tonikom te nakon toga stavite 2 stiska pumpice Hydra B seruma. Meni dovoljno hidratizira lice što mi je naravno jako važno. Nakon njega stavljam Naro ulje koje uopće nije jako masno i ne stvara mi nove komedone na licu.
FARMASI ALOE SCRUB još uvijek čeka da ga krenem koristiti.Tek kad sam ga kupila mogla sam vidjeti sastojke koji mi se i nisu baš svidjeli. No svejedno dati ću mu priliku.

SKINTEGRA HYDRA B
FARMASI ALOE SCRUB


PALETE
ANASTASIA BEVERLY HILLS SOFT GLAM PALETA je jedan od proizvoda s kojim imam love hate odnos. Matt sjenila su divna. Izrazito pigmentirana te se s lakoćom blendaju dok su shimmer isto dobre pigmentacije ali se nenormalno truse. Jednom prilikom mi je nijansa glinstening toliko padala po licu da se nisam mogla riješiti sjajnih čestica.
JUVIA'S THE FESTIVAL PALETA je totalno impulzivna no najbolja kupovina u zadnje vrijeme.
Juvia's sjenila na dodir nisu toliko mekana naspram ABH sjenila. Ali bez obzira na to izrazito su pigmentirna i vrlo se lako blendaju. Još k tome fallouta je minimalno. I zbog toga su mi ove palete najdraže. Od srca preporučujem jer zaista odlična kvaliteta za super cijenu.
WET N WILD ROSE IN THE AIR PALETA je limitirana kolekcija koja se nedavno pronašla u našim drogerijama. Paletu sam najviše uzela da je mogu usporediti s hvaljenom ABH Modern Renaissance paletom. I mogu vam je reći da je WNW napravio odličnu repliku za puno manje novaca.
ESSENCE IN LOVE WITH ROSE PALETTE mi je stigla u PR paketu. Paletu još nisam pošteno isprobala tako da nemam konačne dojmove. Pigmentacija je odlična ali mi se čini da blendanjem sjenila one postaju jednolične na očima što je naravno veliki minus.


NEW IN
RAZNE PALETE


PUDERI I PRIMERI ZA LICE
ESSENCE YOU BETTER WORK PRIMER je također stigao u PR paketu. Primer često koristim i sviđa mi se. Jedan od boljih drogerijskog ranga (no ne i najbolji) koje sam ja isprobala. Puder lijepo sjeda na njega, lako se razmazuje, sadrži SPF te je vodootporan. Ovu zadnju stavku još moram dobro istestirati. Jedino što mi se ne sviđa što ne blura toliko pore koliko ja želim. On ih popuni no ne nešto drastično.
RIMMEL WAKE ME UP PUDER nijansa 201 Classic beige je puder koji zaista jako volim. Veliki problem je jako loš izbor nijansi stoga ćete teško naći nijansu koja vam odgovara. Puder još k tome i oksidira tako da pripazite. Meni oksidacija ne smeta jer se puder jako lijepo stopi s mojom kožom.
Tako lijepo i prirodno izgleda na koži da se divim svom licu gledajući se u ogledalu. U sebi ima vitamin c koji je vrlo hranjiv za kožu te puder u sebi ima male sitne (jedva primjetne) čestice koje predivno izgledaju na sunčevoj svjetlosti. Oduševljena sam kako izgleda na mojoj koži ali se bojim da ljetno znojenje neće izdržati i to mu je još jedna mana.
MAYBELLINE FIT ME CONCEALER je nedavno stigao u naše drogerije te sam uzela najsvjetliju nijansu od ukupno 4 nijanse. Zadovoljna sam s korektorom ali ne u potpunosti. Na primjer, puno bolji mi je Age Rewind koji je puno laganiji od Fit me. Znate da se ja ne borim s podočnjacima i da su meni prioriteti oni korektori koji hidratiziraju i koji mi služe samo za posvjetljivanje. Fit me je puno teži i teže se blenda ali na kraju jako lijepo izgleda na koži.
ELF CONCEALER&HIGHLIGHTER prvo nisam voljela jer kad bih ga stavila imala sam osjećaj kao da ništa nisam stavila ispod očiju. Ima neki sjajni finish koji mi nikako lijepo ne izgleda na  okoloočnom području. Ali kad ga setirate on se posve promjeni u vrlo dobru podlogu korektora.
Vrlo lagan, hidratizirajući korektor koji se niti malo ne uvlači u bore ili pore. Na drugoj strani nalazi se tekući hajlajt koji mi se isto jako dopada.
MAKEUP REVOLUTION CORRECT&DEFINE CONCEALER o njemu sam pisala usporedbu s hvaljenim Tarte Shape Tape korektorom pa klikajte na ovaj link
ELF SETTING POWDER  
Dolazi u jako maloj ambalaži ali bez obzira na tu malu količinu puder će vam trajati mjesec do 2 mjeseca svakodnevnog korištenja. Puder je samo za setiranje okoloočnom područja a za tu namjenu je fantasičan. Nema flash back pri fotografiranju, ne ulazi u fine linije, nema cakey efekta te postojanost mu je odlična. 
Kupila sam ga opet. 


NEW IN
RAZNI PUDERI, KOREKTORI I PRIMERI ZA LICE


HIGHLIGHTERI
AMREZY HIGHLIGHTER sam naručila zajedno s ABH Soft and glam paletom. Odmah da kažem da je hajlajt odličan no samo za one koji vole jači glow. Ovaj hajlajt nije prirodan te ima krupnije čestice. No meni se to jako sviđa.
L'OREAL POUDRE ILLUMINATRICE nijansa 02 Rose Radieux je totalni shit. Već u par navrata sam ga pokušala zavoljeti no meni on nikako ne sjeda. On u sebi sadrži sitne reflektirajuće čestice koje su itekako primjetne. Nije mi jasno za koji dio lica ga koristiti.
ELF ILLUMINATING je odličan kremasti hajlajt sa zlatnim odsjajem. Jako se lijepo stapa s kožom te ima jači glow efekt.
COVER FX GLITTER DROPS je zaista za onoga tko voli šljokice u hajlajtu. Iskreno za mene je malo too much. Više ga preferiram za noćne izlaske.
ESSENCE 3D DEWY LOOK još uvijek nisam testirala kako treba. Nije mi se toliko svidio za sada ali kažem moram ga još isprobati kako spada.


NEW IN
RAZNI HIGHLIGHTERI


PROIZVODI ZA OBRVE
FARMASI POMADA ZA OBRVE je totalni shit. Nema šanse s njom raditi i nikako vam ju ne preporučujem.
FARMASI EYESHADOW BROW sam uzela odmah nakon Farmasi pomade koja me malkice više zadovoljila. Nije savršena jer je ova najtamnija nijansa doslovno sivog tona što mi je ipak malo pretamno.
L'OREAL BROW ARTIST PLUMPER više nema u prodaji. Jedino ga još možda možete pronaći u onim košarama u drogerijama gdje drže sniženu kozmetiku. Ja ovaj plumper jako volim jer mi drži obrve na mjestu cijeli dan. 


NEW IN
RAZNI PROIZVODI ZA OBRVE
TREPKE I POMAGALA

ARDELL STUDIO EFFECTS DEMI WISPIES
su moja nova ljubav. Za razliku od standardnih ardelovih trepki ove su više glamuroznije ali ne toliko glamurozne da ih ne mogu nositi tijekom dana. Sviđa mi se kako izgledaju na očima jer daju cat eye efekt.

ARDELL WISPIES stil Wispies 122 sam si uzela kao rezervu. Ove su nešto duže ali rjeđe.
ESSENCE ŠILJILO volim. Već par godina imam isto takvo i svo je prljavo od raznih olovki. Tako da bilo vrijeme da si uzmem novo.


NEW IN
ARDELL TREPAVICE I ESSENCE ŠILJILO


EYELINERI
HELLO BEAUTY EYELINER STAMP je otkriće godine. Odličan pomagač u stvaranju winga. U početku se možete malo pomučiti no kad ga se malo ispraksirate zavoljet ćete ga. Recenzija ovdje.
ESSENCE EYELINER PEN nijansa 07 je divna svjetlija plava nijansa koje ja inače jako volim nositi. Prva dva nanošenja eyeliner je funkcionirao odlično. Iako bi mu pigmentacija mogla biti još bolja njegova postojanost je izvanredna. S dužim korištenjem nastali su problemi. Problem je taj što kad povučem liner i onda ga želi dodatno pojačati nastaju rupice. Drugi sloj linera povlači onaj prvi sloj i tako ga briše. Jako frustrirajuće.


NEW IN
RAZNI EYELINERI


RUŽEVI ZA USNE I LIP LINERI
FARMASI MATT RUŽ nijanse 05 i 27 još uvijek nisu testirani kako treba. Ali svakako vam javim dojmove.
ELF RUŽ U OLOVCI nijansa Tea Rose je divan proizvod koji me baš oduševio. Tekstura je srednje kremasta. Finish mu je polu matt dok je trajnost vrlo dobra.
MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK nijansa 65 je još jedna nova nijansa u mojoj kolekciji.
Od 4 nove nijanse koje su nedavno stigle na naše police ova mi se najviše svidjela. Ruž sam nosila samo jednom i nije me razočarao. Spada u one bolje teksture ovih ruževa. Koje nijanse preporučujem možeš saznati ovdje.
CATRICE VELVET MATT LIP PENCIL nijansa 090 je veliko iznenađenje za mene. Odlične olovke.
Vrlo kremaste teksture koja bez problema klizi po usnama. Ovo mi je drugo pakiranje i ne stajem na tome.


NEW IN
RAZNI RUŽEVI I OLOVKE ZA USTA


KISTOVI I BLENDERI ZA LICE I OČI
SIGMA E58 CREAM COLOR je odličan kist za kremaste proizvode. Ja ga upotrebljavam još i za rezanje cut creasa.
SIGMA E54 MEDIUM SWEEPER koristim za dodavanje sjenila na donju liniju oka. Isto jedan od boljih Sigma kistova.
CLAUDIA SCHIFFER SMALL DEFINING BRUSH je kist koji sam morala isprobati no ostavio me ravnodušnom. Još ga moram testirati i nadati se da ću ga zavoljeti. Jako skupi kistovi a lošija kvaliteta.
REAL TECHNIQUES BRUSH BO2 i B01 su nedavni noviteti. Najmekaniji kistovi za lice koje posjedujem. Ta dva kista ja koristim za sve... .hahahha...
NOELLE OVAL BRUSH BR 12 je ugodno iznenađenje. Vrlo je ugodan na licu i jako dobro se s njim razmazuje puder. Jedina mana što su im drške slabe, moja je već pukla (odvojio se dio gdje se spaja četka i drška) no ja sam uz super ljepilo uspjela spasiti kist kojeg obožavam.
NOELLE FUN BRUSH BR 05 je odličan kist ako želite suptilnije nanijeti highlighter.
NOELLE BLENDING BRUSH BR 11 i NOELLE BLENDING BRUSH BR 1O  me nisu toliko oduševili kao i oval kistovi za lice. Nisu oni generalno loši no nisu me oborili da ih preporučim
ESSENCE KISTOVE još uvijek testiram.
BEAUTY BLENDER sam morala naručiti jer sam prijašnjeg (ne pitaj me kako) doslovno masakrirala da je puknuo na pola. Vjerovatno malo po malo sam ga noktima dokrajčila. No sad na ovaj novi više pazim.


NEW IN
RAZNE ČETKICE ZA LICE I OČI

*PR PAKETIĆ IZ DM-a u kojem su se nalazili 
ALVERDE RUMENILO koje obožavam, obavezno ga čekirajte, ALVERDE MONO SJENILO nijansa 01, TREND IT UP KOREKTOR nažalost nijansa mrvicu tamna i žuta za moj podton, TREND IT UP ULTRA WEAR NUDE PEN nijansa 030  nije me baš oduševio jer ne volim shine finish a i postojanost mu je lošija.
S-HE NUDE LIPGLOSS još testiram, TIU 12 HOURS LONGSTAY MASKARA, SHE ULTRA STAY LAK ZA NOKTE nijansa 320 je odličan. Isprobano na više osoba i svi potvrđuju da je jako kvalitetan lak za nokte, TIU BAZA ZA SJENILO nije me oduševila zbog shine finisha.

DM pr paketić

*SVR PROIZVODI
SVR tim nas je pozvao na svoj event te nam dao mogućnost da sami izaberemo što želimo isprobati i o istima pisati recenzije. Sve blogerice su dobile kremu sa spf-om dok ovo ostalo sam sama izabrala.
SUN SECURE BLUR SPF 50 već sam ju u nekoliko navrata preporučila jer osim što ima lagani blur efekt ima i ultra visoku zaštitu od suna. Uskoro će biti recenzija
SVR BB SEBIACLEAR BB KREMA isprobana je nekoliko puta tako da još nemam konačno mišljenje o njoj
CLAIRIAL SERUM još uvijek isprobavam.

SVR PROIZVODI


*ESSENCE PAKETIĆ
Draga Matilda iz Essence tima poslala mi je nekoliko proizvoda za darivanje i nekoliko noviteta. Nešto što sam već isprobala od noviteta proslijedila sam u darivanje dok ostale proizvode sam zadržala radi isprobavanja te pisanja recenzije.
3D DEWY LOOK STICK još uvijek isprobavam
YOU BETTER WORK PRIMER još uvijek testiram. Za sada mi se sviđa, no voljela bih isprobati da li je zaista vodootporan. Uskoro će ljeto pa ću saznati.
IN LOVE WITH ROSE PALETTE u fazi je testiranja. Pigmentacija joj je odlična ali mi na očima sjenila izgledaju jednolično, pogotovo kad se duže blendaju.


ESSENCE PAKETIĆ NOVITETA

*SILVEREX
Silverex tim poslao mi je na testiranje:
SILVER SOAP u fazi testiranja. Uskoro recenzija
SILVEREX EXCLUSIVE KREMA još čeka svoj red na isprobavanje,ali se nadam da će do jeseni biti recenzija.




*BIOVITALIS KREMA ZA KOŽU S OŽILJCIMA

Iz Biovitalis tima poslali su mi kremu za ožiljke koju ću tek krenuti koristiti kad ona dođe na red za isprobavanje.





*BALEA PROIZVODI
Iz dm tima sam dobila
BALEA BODYCREME S MIRISOM VANILIJE
BALE MIRISNA PJENA ZA BRIJANJE
Dm tim naknadno mi je poslao treći proizvod koji je u prvom paketu bio ukraden od strane HR pošte  Uh, ta naša pošta, strava i užas. 
Poslali su mi BALEA DEZODORANS I SPREJ ZA TIJELO. Ovim putem još jednom od srca se zahvaljujem Dm timu na tako divnoj gesti. Svi bih se trebali ugledati na njih. 



I to je to, završili smo još jedan u nizu post o mojim novitetima. 
Sad slušam vas, o čemu želite da pišem recenziju.

Čitamo se uskoro .. Kisssz



*PR proizvodi
















4 komentara :

  1. Guštala sam čitajući post :)
    Moja ovalna četkica je isto pukla, ali kupila sam je za malo novaca na ebay-u

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato super attack čuda napravi.. Koliko sam samo tako četkica spasila, ajme meni..
      Hvala ti 😘

      Izbriši