Stranice

Pages

četvrtak, 17. svibnja 2018.

New in 20# dekorativa - Mac, Laura Mercier, Ofra, Chanel, Maybelline, The Balm, Catrice....



Pozdrav,

Za danas sam vam pripremila novitete koji su se pronašli u mojoj kolekciji u zadnjih 2-3 mjeseca. Prije sam mjesečno radila new in postove ali sada zbog manjka vremena moram ovako rjeđe. Nakupi se dosta toga zato sam se odlučila napisati post u 2 djela.
Za danas čitamo o dekorativi jer vjerujem da vas ona više zanima a kroz tjedan dana možete očekivati new in post o preparativi. 
Pošto su slike slikane krajem 3 mjeseca zadnje novitete koje viđate na društvenim mrežama možete očekivati u idućem new in postu. Da ne duljim krenimo. Ako proizvod koristim duže vremena napisati ću o njemu kratku blic recenziju.

NEW IN - MAKEUP PARADISE

MAC 187 STIPLING BRUSH je moja prva Mac četkica. Imala sam zamjenu s jednom curom tako da nisam dala previše para za nju. 
Najiskrenije oduševljena sam mekoćom četkice i kako odrađuje svoj posao. Inače nisam do sada koristila bockalice no to se definitivno od sada mijenja Savršena četkica koja je promijenila moj način aplikacije tekuće podloge. Big like.

Svi ih hvale, svi kažu da su jako kvalitetne i to je bio razlog ove kupnje.😊 Htjela sam isprobati Essence kistove i zgrabila ono što je ostalo na stalku a to su ESSENCE BRONZER BRUSH i
ESSENCE MAKE UP BUFFER BRUSH.
Buffer četkica koju koristim za nanos podloge je zaista odlična. Ne mogu vjerovati kako s njom izblendam puder. Bez ikakvih problema. 
Što se tiče četkice za bronzer s njom nisam toliko zadovoljna jer bi voljela da je više flafi. 
Više preferiram takve četkice za broncanje lice. Nažalost ovu četkicu ne mogu vam preporučiti.😕

Još jedna četkica koju sam više kupila jer je fora izgleda a riječ je o limitiranoj kolekciji Unicorn odnosno WET N WILD HIGHLIGHTER BRUSH. Da budem iskrena ona sada samo stoji i krasi moj beauty kutak. Ne sviđa mi se kako nanosi hajlajt. Više preferiram fan brush ili duže i više flafi četkice.

U Mulleru sam si uzela BODY SOUL BLENDING BRUSH. Već imam jednu njihovu četkicu koja je stara već skoro pa 4 godine i još uvijek ju često koristim. Ovaj put sam uzela četkicu za oči s kojom sam isto jako zadovoljna. Nije previše mekana tako da lijepo blenda sjenila. 
Preporučujem body soul četkice. Nećete požaliti.


Proizvod koji kupujem već treći put jest MAX FACTOR BROW SHAPER nijanse Deep brown i Brown. Uzela sam ovaj put i najsvjetliju nijansu koju koristim za popunjavanje početka obrve.
Cure moje ove olovke su dupe za ABH olovke. Tanke, precizne, ne truse se, ne pucaju.
Ma savršenstvo. Mana im je ta što se jako se brzo troše.😂

Noviteti me ni ovaj put nisu zaobišli. 
Uzela sam si CATRICE ROCK COUTURE LIQUID LINER u nijansi 020 Bluellet For My Valentine, 030 Guns N Rosegold i nijansa 010 Blackest Sabbath. Nijansa 010 je katastrofa i nemojte ju kupiti jer se kroz dan jako razmaže dok su nijanse 020 i 030 savršene. Dosta su pigmetirane i ne razmazuju se tijekom dana. Tople preporuke.

Svi su je hvalili i to me samo navuklo da ju isprobam. Čekala sam happy vikend u Bipi i uzela si L'OREAL PARADISE EXTATIC MASKARA koju sam već potrošila. Nažalost jako se brzo potroši i zbog toga mislim da nije vrijedna tih 100kn. Koliko god je odlična mislim da je mililitraža premala za te pare. Ako vam nije žao dati 100kn za 6,4 gr slobodno ju uzmite jer lijepo razdvaja trepke i daje im volumen.

Jedan od boljih linera koje sam isprobala je MAYBELLINE SENSATIONAL EYELINER o kojem sam pisala recenziju tako da klik..

Još jedan proizvod koji sam već imala ali sam ga proslijedila drugom. Radi se o MAYBELLINE COLOR TATTOO nijansa 93 Creme De Nude. Koristim ga svaki dan kao baza za sjenila. Jako sam zadovoljna jer drži sjenila cijeli dan. Imam spušten kapak k tome još su i masni tako da moram koristiti baze za sjenila. Za color tattoo imate moje velike preporuke.

Najmanje paletice kako ih zovem iz milja toliko su me oduševile. Radi se o FARMASI EYESHADOW PALETTE nijanse Warm Nudes i Love Yourself
Prvo sam uzela nijansi Love YourSelf o kojoj sam pisala recenziju (klik) te sam nakon što me oduševila uzela još jednu. Niti Warm Nudes me nije razočarala. Čak mi je i bolja jer je više po mom ukusu.


Kad sam stavila na stol sve svoje olovke nisam mogla sebi doći koliko ih imam. Klik ovdje za moju makeup inventuru. Opet sam kupila 2 nijanse . Ah, šta reći, ovisnik.😇😂 
Ovaj put uzela sam nove CATRICE VELVET MATT LIP PENCIL u nijansi 080 i nijansa 090. 
Svakodnevno ih nosim tako da cu uskoro morati napraviti zalihu. Njihove olovke su mi najdraže i s njima ne možete pogriješiti.

Davno sam imala Catrice ruževe i nisu me se toliko dojmili ali sam odlučila dati im novu šansu te si uzela CATRICE ULTIMATE MATT LIPSTICK nijansa 070. Nijansa je svjetlija mauve nijansa koja je savršena za dnevni look. Obožavam ovu nijansu a i samu formulu ruža. Da je mrvicu kremastije teksture bila bih savršena ali ne zamjeram joj jer za 30 kn dobivate vrlo kvalitetan ruž.

Uzela sam i ESSENCE MATT MATT MATT RUŽ nijansa 03 koji još nisam pošteno isprobala jer sam fulala nijansu. Malo je pretamna za moj ukus tako da čeka bolje dane kad ću je isprobati kako treba.

Pala je narudžba iz Avona te si uzela AVON MARK LIQUID LIP LACQUER MATTE u nijansi Head Turner koji me nažalost nisu oduševili. Nijansa head turner je divna ali kvaliteta ruževa mi je jako loša. Dosta mi isušuje usne i tijekom dana se razmazuje što mi je dosta mrsko jer ipak je ovo crvena nijansa s kojom želim imati što manje prepravljanja tijekom dana. S ovim ružem to nije moguće.😔

BOURJOIS ROUGE EDITION RUŽ u nijansi 02 je ponovljena kupnja. Ruž nema neku veliku postojanost ali je jako ugodan na usnama što mi nekada za promjeni od teških tekućih ruževa apsolutno odgovara. Nijansa 02 je pinki nude nijansa koju jako često uz dodatak olovke za usne nosim tokom dana.

Da li vam se kad desilo da kupite proizvod i ne sviđa vam se i nakon nekoliko godina kupite potpuno isti ruž i nijansu??😟 Hahaha, meni se to upravo desilo s THE BALM RUŽ u nijansi Mai Billsbepaid.
Sada ga nosim skoro pa stalno, uz dobru olovku(Catrice Velvet matt olovka nijansa 090) ovaj ruž je poprilično postojan i vrlo ugodan. Kremasta formula koja u sebi sadrži neki sastojak koji malo hladi vaše usne. Da, kao da vas trnci prolaze kad ga aplicirate. Sviđa mi se i preporučujem ga svima koji vole pinki nude nijanse.


BOURJOIS HEALTHY MIX PRIMER kupila sam čim je stigao na naše police. Privukla me divna ambalaža i ono što on obećava, a to su dobri sastojci i efekt bluranja. Da li blura? Da, ali ne onako koliko ja to želim. Vrlo je ugodan na licu i odlična je podloga za šminku.

BIELENDA GLOW ESSENCE PRIMER je nedavni novitet koji nam je stigao u Bipu. Bez razmišljanja sam ga uzela jer me jako podsjeća na skupi Guerlain Meteoris primer. Kad već ne mogu
(ne želim) dati 500 kn za Guerlain primer da bar onda imam neki slični njemu. Primer daje predivan glow vašoj koži. Na sunčevoj svjetlosti možete primijetiti  kako se na vašoj koži presijavaju  male sitne čestice. Te šljokice nisu toliko primjetne kad se na primer stavi puder što je dobro jer osobno ne volim da baš toliko šljastim. Od njega možete očekivati zdravi i sjajni izgled kože, osjećaj hidratacije i odličnu bazu za tekući puder.

MAX FACTOR COLOUR ADAPPT u nijansi 45 Warm Almond je puder koji sam davnih dana imala u svojoj kolekciji i time zaboravila kako divno izgleda na koži. I ovaj put me oduševio i opet ga uzimam kad stignu hladniji dani. Jedino što mi se kod njega ne sviđa jesu parabeni u sastojcima ali nije mi stvarao nered po licu tako da i dalje ostaje jedan od boljih pudera iz naših drogerija.

Još jedan drogerijski puder s kojim sam na li-la odnosima a radi se o MAX FACTOR AGELESS ELIXIR 2u1 PUDER nijansa 55 Beige. Kad ga nanesem puder izgleda besprijekorno na koži ali kroz dan ne znam što se desi.😐 Jako puno ljudi mi je reklo da mi podloga nije kao i inače. Kažu da mi bronzer i rumenilo nisu sjeli na kožu kao i inače. Nema onog stapanja proizvoda s kožom. Što me naravno razočaralo tako da sam puder bacila sa strane i bojim se da neće dobiti drugu priliku.

Jedan od proizvoda kojeg kupujem iznova i iznova je odličan AURA CORRECT ME CONCEALER u nijansi 304 Fair. Toliko sam puta pričala o njemu da vjerujem da već znate moje mišljenje. Ukratko, korektor daje srednje prekrivanje, laganu hidrataciju, te se ne uvlači u fine linije oko očiju.
Za mene savršen.

MAYBELLINE THE ERASER EYE CONCEALER u nijansi Brightener.
Kad je stigao kod nas bila sam vrlo skeptična i predomišljala sam se da li ga uzeti ili ne. Vrag mi nije dao mira i uzela sam prvo nijansu Light koja je tada bila najsvjetlija nijansa u ponudi. Naravno ta nijansa mi nije odgovarala jer je bila pretamna za moje okoloočno područje te sam ga proslijedila dalje. Da bih ga opet kupila kad nam je stigla nijansa Brightener. Ova nijansa je rozog podtona, ali ful je roza. Bez obzira na to isprobala sam ju na svom tenu i ona uopće ne izgleda loše. Ima solidno prekrivanje, lijepo se razmazuje i ne ulazi u fine linije. Tako da ako ste neutralni podton kao i ja ili ste rozog podtona preporućujem nijansu brightener no ako ste žutog podtona onda radije uzmite light nijansu.



Imala sam neku fazu traženja dobrog drogerijskog pudera pa sam opet uzela da isprobam
L'Oreal NUDE MAGIQUE CUSHION u nijansi 03. Nije za moj tip kože ali ja želim taj glow. I mogu ga dobiti ali nažalost ne s ovim puderom. Odmah nakon aplikacije on izgleda nevjerojatno  dobro. Daje prirodan i svjež izgled kože. E da bar tako ostane. Ja ga moram setirati jer u protivnom nakon par sati skliznuti će s lica, no ako ga setiram ili pak ne, opet nakon par sati ja sva budem cakey. Lice mi izgleda katastrofa. Još se moram s njime poigrati da bih donijela konačne zaključke, no za sada ne prolazi.

LAURA MERCIER LOOSE SETTING POWDER u nijansi Translucent kupujem već treći puta. On je postao moj must have i moj ride or die puder za setiranje. Spremam recenziju tako da više o njemu uskoro.

CHANEL POUDRE UNIVERSELLE LIBRE u nijansi 20 Clair nije nadmašio moju Lauru ali je jedan od boljih pudera koje sam isprobala. Imala sam zamjenu s jednom curom, gdje sam ja njoj dala svoju tamniju nijansu a ja uzela ovu njenu svjetliju nijansu. Nijansa je oke ali mi ipak treba još jednu nijansu svjetlija. Ali puder će se svejedno potrošiti jer je odličan.

Dugo sam slušala sve pohvale za ovaj hajlajt. Kažu da s njim dobivate najjači glow u svemiru.
Je l' to istina????
OFRA HIGHLIGHTER u nijansi Rodeo Drive ubija. DAAAAA,istina je. Ja još nisam naišla na tako jaki hajlajt. Čak daje i previše sjaja stoga ga moram oprezno aplicirati. Jer ipak ja ga nosim svakodnevno na dnevnoj bazi a ako ga je previše na mojim obrazima to ne izgleda baš privlačno, zar ne. Zato ga jedino uspijem u normalnim količinama aplicirati samo sa fan četkicom (četkica u obliku lepeze). I tada on izgleda besprijekorno na licu.



TREPAVICE S E BAYA uvijek voli isprobati. Nekad naiđem na dobru kvalitetu a nekada kupljene trepke bacim u smeće jer ničem ne služe. Ove zadnje što sam uzela meni su potrebne samo za instagram lookove, tako da vam ne preporučujem za svaki dan jer su ipak malo too much. Znate već moj odgovor Ardell trepke za svaki dan stil demi ili wispies su zakon.


COLOR CLEANER je ponovljena kupnja. Uzmem ga na e bayu za nekih 1 ili 2 dolara. Odličan alat za čišćenje četkica. Svakako preporučujem.

POMAGALO ZA MITESERE uzela sam iz Avon kataloga i mislim da mi je to sigurno najbolja  kataloška kupovina.😊
To malo čudo izvlači sve živo i neživo. Puno puta sam čula da se curama ne sviđa i da nikako sa njime ne mogu ništa izvući. Ali ja vam garantiram ako se malo poigrate s njim i kad ga skužite da ćete biti i više nego zadovoljni. Ako želite pisati ću kako ja to pomoću ove špatulice izvlačim svoje mitesere.



*Dm tim iznenadio me s nekoliko Alverde proizvoda. Fiksator sam već potrošila. Svidio mi se po svemu jedino što mu je miris mrvicu jak. Ostatak ekipe još isprobavam. Bit će neka grupna recenzija Alverde proizvoda tako da neću duljiti jer ionako je post malo predugačak.



Ima još noviteta jer ja debelo kasnim, ali to ostavljam za idući new in.

Za kraj mi napišite u komentaru što biste voljeli da recenziram i napišite mi jeste li isprobali što god od ovih noviteta??

Do idućeg čitanja šaljem punoooo kisićaaa



*pr proizvodi

Broj komentara: 6 :

  1. Jedva čekam recenziju Alverde proizvoda jer ih dosad nisam koristila

    OdgovoriIzbriši
  2. Budem nešto smislila.. Hvala draga 😘

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj essence primer izgleda full dobro.. i njehovoj se recenziji najvisee radujem 😊
    Iako ga ja jos nisam ugledala u dm-u

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada je dobar... Čudno mi je da ga nema u dm-u jer je to nova kolekcija . Imaš ga u Bipi sigurno onda..
      Pišem za recenziju 😘😘

      Izbriši
  4. Isuse koliko divnih proizvoda :)
    Čekam recenziju Chanel-a

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neznam na koju foru napraviti recenziju jer nemam novi proizvod za slikanje... Znas i sama kako to ide... Al možda ga ubacim u neki post sa favoritima ili tako nešto smisliti ću već nešto da prenesem bar dio svojih dojmova😘😘

      Izbriši