Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 25. svibnja 2018.

AVON Pomagalo za mitesere, Kako ga koristim ???



Pozdrav dragi moj,

Tko ima mitesera i komedona??? Ja prva,😑 a vjerujem da i većina vas ima taj problem.
Što god koristila uvijek se s vremenom pojave. Probala sam razne pilinge, čistače i maskice no ništa ne pomaže. Sve dok nisam naišla na ovo pomagalo. Da se razumijemo ni ono nije riješilo moje probleme dugoročno no puno mi je ubrzao i olakšao proces istiskivanja komedona i mitesera.
Nedavno sam vam na instagram storyu pokazala koliko zapravo izvučem nečistoća iz svojih obraza i nosa (malo niže u postu prikazana je slikovno količina izvađenih gadova) i bili ste jako zainteresirani da vam napišem post gdje ću vam objasniti kako ja to uspijevam jer mi se puno vas javilo da vam pomagalo ne služi ničem. Pa evo sad kad ste tu možemo početi.

DVOSTRANO POMAGALO ZA MITESERE AVON



POMAGALO ZA MITESERE

Tanak i nehrđajući čelični pribor koji ima dvije strane za istiskivanje mitesera. Jedna strana ima veću rupicu dok je s druge strane ta rupica puno manja. Oba dvije strane imaju funkciju izvlačenja mitesera ili komedona na licu.
Svoj primjerak kupila sam u Avon katalogu. Cijena mu je trenutno 13,90kn na akciji dok je redovna samo 22,00kn.




 Iskreno, ovu stranu ispod na slici ne koristim uopće jer nisam primijetila da njome uspijevam izvući gadove s nosa. Tako da s njom ne preporučujem raditi. Ako s njome netko uspijeva izvući neka mi napiše na koji način.😊


Sve što izvlačim je uz pomoć ove strane koja ima veću rupicu. SLIKA ISPOD.



MOJI SAVJETI ZA KORIŠTENJE
Bilo je jako teško uslikati primjer na mom licu stoga sam vam to odlučila prikazati pomoću crne točke koju sam označila na papiru. Tako da se možemo praviti da nam je to miteser.😇😁

Prije svake upotrebe pomagalo obavezno dezinficiram tako što ga pošpricam s alkoholom te ga obrišem u čistu maramicu. Sve isto ponavljam kada završim s istiskivanjem jer ipak to su bakterije koje se vrlo lako mogu prenijeti.
Prije nego što krenem s istiskivanjem dobro očistim lice. Nakon toga sjednem ispred ogledala te okrenem ogledalo koje ima povećalo koje mi omogućuje da bolje vidim gadove na nosu i obrazima.
Ako ovaj krug stavim direktno na komedon ili prištić izvući neću apsolutno ništa. Mogu stiskati kao konj ali ništa ne ide van. Ja sam skužila da ako pomagalo naslonim i pritisnem uz miteser ili komedon da će gad puno brže izaći na površinu. U biti ja njega guram sa strane da gad izađe van.
I na taj način ja uspijevam.
PRIKAZANO NA SLICI ISPOD. CRNA TOČKA JE NAŠ MITESER.


Drugi način koji isto jako dobro funkcionira je prikazan na donjoj slici
Nije potrebno jako stiskati, već laganim kratkim pritiscima sa svih strana mitesera sve dok on sam ne izađe. Ako vam slučajno tvrdoglavo ne izlazi na površinu lagano ga probušite iglom koje ste prethodno isto dezinficirali.



Na ovakav način (slika ispod) ja ne uspijem izvući apsolutno ništa.

NA OVAJ NAČIN JA NE USPIJEVAM IZVUĆI MITESERE


OPREZ - slika niže prikazuje količinu gadova koju izvučem iz svog lica (nos i obrazi).
Iako je slika gadljiva namjerno sam vam to htjela prikazati da se uvjerite u ono što pričam.
Kod mene vrijedi "gadljivo ali iskreno" i to je poanta, pa tko voli nek izvoli.



Jednom u 10 dana, odnosno čim vidim da se nos napunio krećem s ovakvom metodom istiskivanja. Jako brzo, doslovno u 5 minuta ja izvučem gamad van. Nažalost opet se vrate. I onda opet sve nanovo.
Nakon što masakriram lice prvo što napravim je toniziranje s tonikom. U new in-u navela sam kako koristim već drugo pakiranje Boccasy tonica koji mi je odličan. Lijepo osvježi lice i sastojci su mu odlični. Nakon toga naravno ide krema za hidrataciju te na kraju ulje (sve Skintegra).

Ovime smo došli do kraja posta za kojeg se nadam da vam je pomogao. Nešto je kraći no dovoljno da vam mogu prenijeti svoje savjete.

Jeste isprobali ovakav tip pomagala??
Kako vi rješavate problem mitesera ili komedona??

Broj komentara: 10 :

  1. Nisam probala ali htjela bih. I ja imam problema s time.
    Svida mi se tvoj post- iskren i realan. Tako i treba biti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobaj svakako. Nije skup a odlično radi.
    Hvala ti na divnim riječima🙊..
    Nadam se da će ljudi to prepoznati.. Kod mene nema fejkanja i da se pravim da sam savršena i najbolja kad to nisam.. Ili se druži ili produži😂😂
    Iskreno do kraja😘😘😘

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se ne gadi haha :) probat ću

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo ja koristim ovu drugu stranu pa bih se ubacila. Moj istiskivac je doduse s ebaya pa ne znam jesu li skroz isti, ali nadam se da cu pomoci. Dakle ta druga strana je kod mene oblikovana kao sicusna okrugla zlicica, cini mi se da je ovdje plosnatija, i na sredini je rupa. Ja pore otvorim parenjem ako imam vremena ili samo umivanjem toplom vodom. Onda uzmem tu kao zlicicu i, posto su mi obrazi puni komedona, samo stisnem vodoravno uz kozu i prelazim preko tog podrucja. Vise puta, u sto vise smjerova. Zlicica se brzo napuni pa ju i praznim, a pore ubrzo budu ciste. Malo mi bude oteknuto sve od pritiska, ali kroz par min se smiri. Znaci ne jedan po jedan, nego vuci po kozi. Tako mi najbolje izvuce.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma mislim da su sva ta pomagala vrlo slična .
      Bas cu isprobati ovako kako kažeš...hvala ti na savjetima

      Izbriši
  5. Ovo meni treba! Zadnja slika je možda gadna, ali da ju nisi stavila, ne bi se toliko ni zainteresirala za tu spravicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato sam ju i stavila.. Mislim da je najbolje sve prikazati slikovno.. Bar se onda vidi na pričam bezveze hahaha..
      Hvala ti😘😘

      Izbriši
  6. Moram nabaviti,da isprobam.Dovoljno da bilo sta "izadje"

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ne uspiješ probaj ispariti lice pa onda.. Tako jos lakse ide van

      Izbriši