Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

subota, 19. svibnja 2018.

2.dio New in 20# PREPARATIVA Bocassy, Skintegra, Cosmel, CV, Biobaza....



Pozdrav dragi moji,

Novitete sam raspodijelila u 2 posta jer se skupilo dosta proizvoda koje sam kupila/dobila na testiranje.
Dekorativu sam već objavila te ju možete pročitati ovdje, a za danas nam je na repertoaru preparativa.
Većinu proizvoda sam već isprobala jer su to noviteti koje sam kupila još u ožujku.
Neke sam odmah zavoljela a neki čekaju drugu priliku jer mi se na prvu nisu svidjeli. Što se to našlo kod mene i čime nisam bila oduševljena na prvo korištenje saznajte u nastavku.

NEW IN 20#

BRAUN ČISTAČ ZA LICE (zaboravila ga posebno poslikati) je nešto najbolje u što sam investirala zadnjih par godina. Imala sam sreće pa sam ga u Bipi uz popuste i neka oštećenja u setu
(u ogledalu koje se dobije u paketu nisu radila svijetla) ulovila za nekih 200-ak kunica. Odličan ulov koji nisam mogla propustiti.
Odlično čisti kožu i nije grub. Jedini savjet je da kad se budete odlučili kupovati čistač da kupite onaj koji ide na struju jer ovaj moj je na baterije koje moram promjeniti svakih 10 dana. Već ga imam oko 3 mjeseca i još nisam zamijenila glavu.

BIOBAZA CLEAN IT ALL gel za čišćenje uzela sam kad mi je ponestalo čistača za lice.
Pošto nikada nisam isprobala Biobazu kao brend bila sam vrlo sretna što sam im napokon dala priliku da isprobam nešto iz njihovog asortimana. Par puta sam očistila lice s gelom no nije mi se svidjelo što se desilo par dana kasnije😑 Stigli prištići. Odmah sam prekinula korištenje i evo još dan danas stoji u mom kupaonskom ormariću. Znate što je najgore od svega, upozorena sam da postoji mogućnost izbijanja prištića. Ali ja tvrdoglava moram isprobati. Ne želim odmah donijeti konačne dojmove da ne valja jer ga treba pošteno isprobati. Doći će vrijeme i za to, ako se do tada ne pokvari😂

DIRTY WORKS CREAMY CLEANSER kremasti gel za čišćenje uzela sam čim je stigao u Bipu. Iako o njima ništa ne znam a nisam ni čula ništa za njihove proizvode kupila sam ga naslijepo. Najviše zbog nepoznatog mi brenda i zbog divne ambalaže. Isto kao i s biobaza gelom imala sam nakon nekoliko korištenja nered na licu zbog čega je ovaj gel dobio mjesto na listi čekanja da ga uzmem opet u rutinu i pružim mu drugu šansu.😕 Kod njega mi se svidjelo što ima osvježavajući efekt i imate osjećaj kao da hladi lice.

CV VITAL kremasta pjena za čišćenje kupujem već drugi put. Smiješno je jer ona košta nekih 15-tak kuna a radi svoj posao puno bolje od mnogo skupljih čistača. Vrlo lagana pjenica koju koristim samo u jutarnjoj njezi koja vrlo nježno ali učinkovito osvježi i razbudi moje lice. Zbog izrazito lagane teksture ne bih je preporučila za večernje čišćenje.


BOCASSY CLEAN&TONE TONIC kupujem već drugi puta i vjerujem da ću nastaviti s korištenjem. Dugo nisam koristila nikakve tonike ali nakon što sam krenula koristiti Skintegra proizvode točnije Hydra B serum morala sam nabaviti neki tonic. Njuškajući po drogeriji naišla sam na Bocassy. Bacila sam oko na sastojke i odmah nedugo zatim on je postao moj must have proizvod preparativne kozmetike.
Od srca preporučujem.

L'Oreal SMOOTH SUGARS glow scrubs ulovila sam nešto jeftinije kad je bio happy vikend u Bipa drogerijama. Inače mislim da je malo preskup zato ga bolje uloviti kad su ovakva slična sniženja.
Glow scrub me oduševio jer je istovremeno nježan ali dovoljno snažan da dobro očisti sve nečistoće s mog lica. Stavlja se na suhu kožu te se lagano masira lice, a možete napraviti i piling usna. Nakon što se ispere ostavlja kožu jako mekanom i glatkom. Kao bebina guza. Koristila sam ga već 10-tak puta i još možda imam za dva nanošenja a onda moram ga kupiti opet.


Čitala sam o njima sve najbolje no ja nisam toliko oduševljena. Radi se o
COSMEL FRESH HYDRO TONIC
COSMEL NEW GELL MILD AHA 1% + GREEN TEA
COSMEL C CREAM vitamin c +hydro
Sva 3 proizvoda ostavljam za ljeto i nadam se da ću ih više zavoljeti. Svaki put kad operem lice njihovim gelom evo novog prišta. Ah prokleta ja i sa svojom kožom😢. Svaki put kad koristim neki novi proizvod desi se kaos. Ili mi paše ili ne, nažalost baš moram pogoditi u sridu.
Svakako još javim svoje konačne dojmove o Cosmel proizvodima.


A sada na red dolaze proizvodi koji su spasili moje lice. A to su redom
SKINTEGRA LUMION noćni eksfolijant s AHA i PHA kiselinama recenzija
SKINTEGRA HYDRA B serum s hijaluronskom kiselinom
SKINTEGRA SPECTRA serumska emulzija
SKINTEGRA NARO skvalan ulje
SKINTEGRA SUPERBA C serum s vitaminom C
Recenziju Lumiona imate na blogu tako da brzo klik na link, dok o ostalim proizvodima nisam još pisala ali vjerujem da će biti recenzija na blogu jer oni to zaista zaslužuju. Nemam ni jednu lošu riječ i sve što imam za reći jest da isprobate.


*DM je poslao BALEA paketić gdje su se nalazili
- BALEA TONIC
- BALEA MICERALNA S CRNIM UGLJENOM
- BALEA MASKA
- BALEA HIDRATANTNA KREMA 
Pošto još imam proizvode koje testiram, a ne želim otvarati nove da se ne pokvare još nisam sve isprobala. Veselim se isprobavanju jer još nisam isprobala Balea proizvode.
UPDATE: jednom sam isprobala miceralnu s ugljenom te njime očistila makeup na licu i očima.
Nisu me pekle oči ali mi je nakon čišćenja izbilo crvenilo oko očiju koje je prošlo kroz 10-tak minuta.
Kad više isprobam svakako javim dojmove o svemu.


Iz *DibaCharm tima koji su mi se javili joŠ prošle godine poslali su mi jedan vrlo zanimljiv i inovativan brijaći aparatić. Aparatić je vrlo jednostavan za korištenje te s njim nema porezotina (barem ih ja nisam imala). Nakon mjeseci brijanja on još uvijek nije otupio što me jako veseli.
Svakako ga preporučujem. Čekirajte ga na E kupi stranici.
Pisala sam i snimala na instagram storyu kako funkcionira ovaj aparatić no ako želite detaljnu recenziju slobodno mi pišite..



Kako vam se čine noviteti???
O čemu želite da vam pišem??

*pr proizvod

Broj komentara: 8 :

  1. Budi oprezna s Bio baza gelom, meni je tako krvnički isušio usnice da sam ih danima oporavljala. Za Bocassy tonik se slažem, savršen je <3

    OdgovoriIzbriši
  2. A joj... Sad ga se još više bojim staviti😐 .. Al ja stanem ako vidim pogoršanje pa ajde.. Moram mu dati drugu šansu ... Hvala za info

    OdgovoriIzbriši
  3. Bocassy tonik je odličan. Ja sam jako zadovoljna sa Cosmel tonikom, a ostale njihove proizvode za lice nisam koristila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boccasy je divan, a za Cosmel jos nisam sigurna što reći al nije me bacio na koljena😐

      Izbriši
  4. Zanimaju me Baleini proizvodi jer ih ne koristim često.Ja trenutno koristim Olivalov micelarni gel i odličan je

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši