Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 18. ožujka 2018.

Skintegra Lumion Moje iskustvo+recenzija



Helooo,

Evo ga napokon, dugo očekivani post o mojem iskustvu sa Skintegra proizvodima. Puno upita i puno savjeta ste me tražili svaki put kad bih o njima pričala tako da je vrijeme da i ja sažmem par riječi o Skintegra proizvodima. Vjerujem da znate da se iza Skintegra brenda krije divna žena, dugogodišnja blogerica koja se izvaredno razumije u preparativnu kozmetiku, žena koja je mnogima uzor, pokretačica hrvatskog brenda, naša Jelena Skendžić (Babushka blog).
Čim je izbacila svoje prve proizvode nisam se ni sekunde dvoumila jer sam čitajuće njezine postove shvaćala da je to jedna od blogerica kojima skoro pa u potpunosti vjerujem.
Isprobala sam apsolutno sve njene proizvode ali jednu veliku transformaciju sam imala samo sa Lumionom, noćnim eksfolijantom s glikolnom kiselinom o kojem vam danas pišem.
Da ne duljim previše jer će post ionako biti dosta dugačak odmah se bacamo na malog dragulja u bočici.💓😉

SKINTEGRA LUMION




Za početak ću vam navesti svoj tip kože i njeno stanje;
Dakle imam mješovitu kožu gdje je T zona masnija dok su obrazi normalni. Jedno vrijeme bila sam jako dehidrirana (o tome u nastavku), dok je sada moja hidratacija svedena na normalan nivo.
Borim se s komedonima, ožiljcima od prištića, velike pore koje moram držati pod kontrolom, te lošija tekstura kože. Imam malo prvih bora na čelu i zbog svoje nepažnje ( nekorištenja spf krema) imam i pigmetacijske mrlje.
U vrijeme pms-a ili kad koristim krivi proizvod sklona sam izbijanju prištića.

Ako ste se našli u mom opisu kože nastavite čitati jer ste onda pravi kandidat za ovog dragulja. 

Moja trenutačna njega - obuhvaća samo Skintegra proizvode izuzev sredstva za čišćenje
Jutarnja njega - čišćenje pjenom, nakon čišćenja zadnja 2 dana koristim Skintegra Vitamin c, nakon njega,odnosno pola sata nakon vitamina nanosim Spectru i na kraju obavezno kremu sa SPF-om
Večernja njega - mi se sastoji od gela za čišćenje (recenzija), Lumion, pola sata nakon Lumiona lice toniziram Boccasy tonikom te nanosim Hydra B serum i na kraju svakodnevno stavim Naro.
Osim vitamina C i Spectre, ovu rutinu koristim negdje od 10-12 mjeseca prošle godine. 

SKINTEGRA PROIZVODI - MOJA POSTAVA
TRENUTAČNA NJEGA LICA +  SUPERBA C VITAMIN KOJI NIJE NA OVOJ SLICI

Sad kad smo to riješili krenimo na kratku recenziju Lumiona. 
Pošto sve o Lumionu imate na Skintegra stranici ja ću se više fokusirati o svom iskustvu sa Skintegra Lumionom i ostalim proizvodima. 

Što je Lumion i kome je on točno namijenjen???
Lumion je noćni eksfolijant na bazi AHA (glikolna) i PHA (polihidroksilna) kiselina.
Što znači da Lumion uklanja odumrle stanice kože,odnosno vrši kemijski piling kože, omekšava grubu kože te ujednačuje njezin ton.
Namjenjen je svim tipovima kože uključujući i onu najosjetljiviju.

Tko treba koristiti Lumion?
Osobe sa zrelom kožom, osobe sa prvim znakovima starenja, osobe koje imaju vidljive hiperpigmetacijske mrlje na koži, osobe sa grubom teksturom kože, osobe sa ožiljcima....
Više o samom Lumionu i njegovim sastojcima možete saznati ovdje



OPIS PAKIRANJA
Lumion dolazi u staklenoj bočici s pumpicom zapremine od 100ml što će vam biti dovoljno za 3 mjeseca svakodnevnog korištenja. Tekstura seruma je vrlo tekuća, doslovno kao voda stoga se preporučuje nanošenje na blazinicu te njome prebrisati lice. Ja sam napravila grešku s prvom bočicom koju sam potrošila u roku od mjesec dana iz razloga što sam aplicirala po 5-6 stiska pumpice na blazinicu jer sam imala osjećaj da mi nije dovoljno natopljena tekućinom.
Sada shvaćam da je to bila čista pogreška i da ga slobodno možete staviti na blazinicu
(3 stiska pumpice) jer efekt sa 6 ili 3 stiska pumpice je potpuno isti. Totalno sam bila u zabludi.😒
Nakon potrošene prve bočice s ovom drugom sam puno pametnija. Uz Jelenin savjet apliciram ga direktno na ruku i stavim na lice. Sad su mi dovoljna samo 2 stiska pumpice koje uspijem rasporediti po cijelom licu.
Pumpica funkcionira odlično čak i kad je proizvod pri kraju što mi je baš drago jer ne moram otvarati proizvod i izvoditi čuda da bih potrošila par zadnjih kapi.
Miris seruma je vrlo neutralan što meni osobno odgovara jer ne patim za proizvodima punih parfema.
Cijena Lumiona je 189,00kn + postarina.
Najiskrenije, smatram da ovaj proizvod puno više vrijedi i da bih bez problema iskeširala puno veću svotu novaca za njega.



SASTOJCI LUMIONA


MOJI DOJMOVI
Kao što rekoh Lumion i ostale Skintegra proizvode koristim cca 4 - 5 mjeseci te kao što vidite po slikama transformirali su moje lice.
Ja sam prvo krenula sa Clarionom koji mi nije uspio napraviti čuda. Koristila sam ga 3 mjeseca, potrošila bočicu do kraja no nisam imala želju da ga naručim opet jer u svih tih 3 mjeseca moje lice je divljalo. Znam da je to proces čišćenja ali brate mili meni je 3 mjeseca bilo previše😐. Stalno su izbijali novi prištići koji bi brzo prolazili no kako god bi stari prošli novi bih odmah došli. Baš sam bila isfrustrirana.
Osim toga koža mi je bila jako dehidrirana a koristila sam hydru i to na pravilan način plus još jednu hidratantnu kremu. Mislim da Clarion nije za moju kožu i da je bio prejak za mene. Sve sam pokušala  s njim ali nikako mi nije odgovarao.😕 Jedini plus je što mi je pore držao po kontrolom i što mi je lice dobilo predivan sjaj. Ostalo je bilo koma.
Na slici ispod možete vidjeti stanje lica nakon nekoliko tjedana korištenja Clariona.

PROCES ČIŠĆENJA S CLARIONOM

 I tada je Skintegra izbacila Lumion u kojeg sam više vjerovala jer sam i prije imala pozitivnih iskustva sa glikolnom kiselinom.

Prvi dan korištenja Lumiona krenuo je jakim crvenilom i laganim peckanjem, ali ništa toliko strašno da ga odmah moram prestati koristiti. Nastavila sam dalje.😊
Bilo je dana kad je crvenilo bilo jače prisutno koje bih prošlo kroz pola sata no bilo je i dana kada crvenila uopće nije bilo. Već nakon tjedan dana vidjela sam pomake na svojoj koži.
Lice je bilo zaglađenije i puno mekše. Koža je dobila onaj lijepi sjaj koji sam imala i sa Clarionom, ali Lumion mi nije radio nered po licu. On je omogućio da moja koža dobije zdravi luminos, da svi ožiljci polako izblijede. Čak sam primijetila da su i prve bore koje imam na čelu nekako više zategnutije i manje vidljive. Imam dojam kao da je moje lice "ispolirano", jer je tekstura puno bolja, kao da je nestala ona gruba i neravna koža i nastala je nova, puno mlađa i bolja.😉 
Miteseri po bradi su nestali dok komedona je manje, no i dalje su prisutni.
Svi oko mene, pa i moji ukućani koji me svakodnevno vide bez šminke primijetili su ogromnu transformaciju. Kad mi je moj sin rekao "mama, lice ti je sada lijepo, bez onih ružnih prištića" to mi je bilo dovoljno da Lumion zauvijek ostavim u svojoj rutini i da ga zovem malim draguljem u bočici.

Na slici ispod vidjeti ćete transformaciju stanja kože. Mali dragulj zvan Lumion napravio je ovo čudo.

lijevo - stanje kože danas
desno - stanje kože prije korištenja lumiona

Slika nije uređena jer onda nam nema smisla predstavljati ovaj proizvod
Na licu nemam apsolutno ni trunkice šminke, osim sređenih obrva i malo ruža na usnama.


Ono što mi je isto fascinatno jest da uopće nisam imala nuspojava kod upotrebe Lumiona. Niti sam bila dehidrirana, niti se lice ljuštilo, sve je bilo savršeno i to u vrlo kratkom roku.😊
Kao laik smatram da sam svoju fazu čišćenja odradila sa Clarionom i da mi je Lumion došao kao naručen da spasi moje lice jer sam već bila skoro pa odustala i htjela se vratiti na aloe veru s kojim sam isto imala lice bez prištića klik na link.
Vjerovatno se onda pitate zašto sam odustala od aloe kad mi je pomagala. Vrlo jednostavno, jesam li bloger ili ne. Takav vam je život blogera, uvijek nešto isprobavati i riskirati stanje svoje kože samo da bih iznjeli svoje recenzije😉


KRATKI OSVRT NA SKINTEGRA PROIZVODE

Osim Clariona, svi ostali proizvodi savršeno su pogođeni za moju kožu.
Hydra B uz tonik dovoljno hidratizira moje lice dok je Spectra toliko lagana i odlična dnevna emulzija koju će svatko zavoljeti. Naro je predivno ulje koje nije teško i ne stvara začepljenje pora ni kod moje mješovite kože. A Lumion je moj dragulj kojem ću se opet vratiti na jesen.💖
O Superba C, odnosno vitaminu C još nemam nikakvih dojmova jer ga tek koristim 3 dana. Jedno što mogu reći da je potrebna vrlo mala količina za cijelo lice, brzo se upija u kožu te ostavlja ljepljiv trag što je normalno kod vitaminskih seruma.

Jako mi je drago što su upravo hrvatski proizvodi za moju kožu učinili čuda i što napokon možemo biti ponosni na naše proizvode, na proizvode koji djeluju.  Njeni proizvodi ne mogu šteti vašoj koži jer su izrađeni bez loših sastojaka, nema parabena, nema parfema, nema alkohola i još mnogih drugih loših sastojaka. Više o Skintegri možete pročitati ovdje.
Svaki proizvod rađen je od srca i nije testiran na životinjama. Za koji god se odlučili nećete požaliti.

Od srca vam ih preporučam i ako niste sigurni što uzeti, koji proizvod vam treba savjetujem vam da se obratite Jeleni (FB stranica) koja je vrlo profesionalna u svom poslu i koja će vam pomoći pri odabiru savršenog proizvoda prema vašem tipu i stanju kože.
Bitno je da pratite upute i da ih se strogo držite. Ako ste se odlučili za noćne eksfolijante ne zaboravite hidratizirati lice i obavezno koristite zaštitni faktor.
Lumion, Hydra b, Spectra i Naro moji su must have proizvodi i oni su moj....


Ako želite recenziju bilo kojeg Skintegra proizvoda molim vas da mi pišete u komentaru.
Do idućeg posta puno vas volim i ljubim...kisssss......

Kako vam se čini moja transformacija?
Jeste li isprobali Skintegra proizvode?

Broj komentara: 15 :

  1. Odlična recenzija.Zanima me da li bi Lumion mogla koristiti moja kćer koja ima 16 godina i probleme s prištićima.Za Eucerin ili Avene liniju od čistača do kreme treba izdvojiti dobru svotu novca.Zanima me da li bi jedan proizvod uz naravno dobar čistač pomogao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema dobne granice za korištenje glikolne kiseline tako da slobodno može .
      Možete se slobodno posavjetovati sa Jelenom.. Stavila sam vam linkove gdje joj se možete javiti.
      Bitno joj je da ima dobru kremu za hidrataciju i da ne zaboravi na zaštitni faktor.
      Zašto? Hidratacija je važna jer su ovo proizvodi koji ce malo isusiti vašu kožu a isto tako korištenjem kiselina vasa koza postaje osjetljivija na sunce pa je potrebna zaštita.
      Nadam se da ćete uspjeti i da ce vam kćerka biti zadovoljna.

      Izbriši
  2. Rezultati su odlični. Motivirala si me da ga i ja isprobam. Nemam prištiće, ali proširene pore i prve bore su tu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dosta cura mi se javilo kojima iz nekog razloga nije odgovarao Clarion. Svima njima sam preporučila Lumion .
      Nadam se da će i vama odgovarati kao i meni i ostalim curama. Hvala vam

      Izbriši
  3. Super rezultati. Ja ga planiram na jesen uzeti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome i ja ponavljam na jesen..
      Znam i da tvoja koža voli glikolnu tako da slobodno ga uzmi jer su rezultati fantastični..

      Izbriši
  4. Fotke govore sve, zaista. Premišljam se već dugo oko naručivanja nekih Skintegra proizvoda, konkretno Clariona ili Lumiona, ali s obzirom na to da nam uskoro dolaze topliji dani ne znam ima li smisla uopće započinjati novu fazu s kiselinama. Zadnjih par mjeseci sam dala koži predaha i koristim tek par proizvoda, dok se konkretno ne posavjetujem u vezi mojih ludih hormona i njihovih djelovanja na moje lice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bez fotki nema nista😉
      Ova druga bočica Lumiona trajala mi je 3 mjeseca😊..
      Sad sam pri kraju s njom i isto se predomisljam da li uzeti još jednu turu🤔... Praktički imamo vremena do 5mj,al nećemo ih uspjeti potrošiti do kraja..
      Tako da cu vjerojatno uzeti opet na jesen . Za sada imam vitamin c i to ce mi biti taman do ljeta..
      Ljeti kod mene što manje proizvoda to bolje, Spectra i Hydra će ostati u rutinu i za vrijeme vrućina .. Samo se nadam da ce mi odgovoriti jer sam skužila da mi ljeti lice traži sasvim drugačiju njegu nego zimi . 😉😊😘

      Izbriši
  5. svakako ću uzeti nešto od Skintegre, samo da završim terapiju po dermatologu.
    ANETA

    OdgovoriIzbriši
  6. Wauuu 😊
    Predobro dobro je znati da ipak postoji proizvod koji uklanja te pristice..
    Ja nemam pristice neg suhu kozu i crvenilo blago i ovo ce mi svakako dobro doci..😉

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdrav! Zahvaljujuci i Vasem kao jednom od mnogih recenzija o ovim divnim proizvodima, oni su postali i dio moje vecernje rutine. I nakon 3 dana vidim poboljsanje.! Uglavnom, moje pitanje je, ljeti ne tretirate lice kiselinama zbog osjetljivosti na UV. Koja Vam je onda ljetna rutina?? Hvala unaprijed 😉😉😉

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je to čuti😊
      Da ljeti odmaram kožu od kiselina i koristim samo Hydru od skintegre preko dana plus SVR blur kremu spf50.. U nocnoj njezi nema Skintegre ali slobodno bi mogla sa Tria light. Ja osobno koristim što trenutno imam od hid.krema

      Izbriši