Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 5. siječnja 2018.

Flop👎 - Flip👍 proizvodi 2017 godine (kratki dojmovi)




Hello dragi moji,


Ušli smo u Novu godinu i za početak želim Vam od srca sve najbolje, da vam se ostvare sve želje, da mi budete lijepi, pametni i ono najvažnije da budete zdravi.😉
 
   Početkom godine većina blogera otkriva svoje godišnje favorite tako da sam se i ja odlučila na taj korak ali ja sam odlučila da ću u post ubaciti nekoliko proizvoda koji su me ostavili ravnodušnima u protekloj godini.
 Da ne duljim previše, odmah krećemo jer će nam post ionako biti dosta dugačak.
Koji su se proizvodi našli visoko na mojoj top ljestvici i koji su me skroz razočarali saznajte u nastavku....

FAVORITI 2017 GODINE


FAVORITI GODINE - Flip proizvodi

Puder koji me oborio s nogu i kojeg trošim već drugo pakiranje je jako hvaljena LAURA MERCIER LOOSE SETTING POWDER u nijansi Translucent. Onaj koji me prati znao je da će ovaj proizvod biti u mojim favoritima godine jer je jednom riječju savršen. Sitno mljeveni puder, baršunastog dodira svaku će podlogu ostaviti besprijekornom. Ako vam treba odličan puder za setiranje onda obavezno nabavite Laurin. Skup je no vrijedi svake lipe i jedno pakiranje trajati će vam više od 5 mjeseci svakodnevnog korištenja.

Laura Mercier Setting powder


Jedan divan drogerijski proizvod koji se nedavno našao na našim policama i koji me odmah na prvu kupio je MAX FACTOR  HEALTHY SKIN HARMONY PUDER.
Puder ima predivan dewy finish i na licu izgleda jako prirodno i svježe. Prekrivanje mu je srednje do jače te se može nadograditi bez da budete cakey. Noseći ga na licu dobivam jako puno komplimenata na svoju kožu što mi je bilo dovoljno da ga zavolim i da dobije svoje mjesto u ovoj kategoriji jer sam se dvoumila zbog nešto lošije postojanosti na mojoj mješovitoj koži. Naime, kroz 8 sati on mi sklizne na području brade što mi je malo mrsko.😐 Ali bez obzira na to ja sam ga jako zavoljela i još se puno moram s njim poigrati da Vam prenesem zaključni dojam o njemu. Nadam se pisati recenziju o njemu.. Iskreno, malo je pudera kojih sam isprobala a s kojim mi lice bude ovako lijepo,svježe i prirodnog izgleda, ali bez da nepravilnosti dolaze do izražaja.

Kada ne nosim puder volim staviti LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO UNIFIANT KREMU koja nema veće prekrivanje, odnosno nema nikakvo osim što ujednači vašu kožu. No uz malo korektora na nepravilnostima moje lice zaista izgleda pristojno, po meni zadovoljavajuće.👍



Već  dugo rejvam o jednom korektoru koji me sa svojm teksturom oborio do kraja. Radi se o
AURA CORRECT ME CONCEALER u nijansi Fair. Nijansa Fair je neutralnog podtona koja je poprilično jako svijetla odnosno to i jest njihova najsvjetlija nijansa koja je meni savršena za posvjetljivanje okooločnog područja. Korektor nema jako prekrivanje tako da ga osobe sa jakim podočnjacima vjerovatno neće voljeti ali ono što je veliki plus kod njega jest što niti malo ne isušuje okooločno područje i ne ulazi u fine linije oko očiju. Toliko je lagan i hidratantan da ga slobodno možete svakodnevno koristiti bez da vam okooločno područje izgleda suho.

Još jedan korektor koji je totalna suprotnost od Aurinog i koji je nama teže dostupan te cijenovno puno skuplji jest TARTE SHAPE TAPE CONTOUR CONCEALER u nijansi Fair beige.
Kupila sam od svoje frendice koja često odlazi u Ameriku, prije možda 2 mjeseca. Ta 2 mjeseca bila su dovoljna da ga dobrano isprobam. U to vrijeme malo sam zanemarila svoj voljeni Correct me i u potpunosti se posvetila hvaljenom Shape Tape korektoru. Njega je doslovno potrebno jako malo (3 male točkice) za jednu stranu koju želimo posvijetliti. Ono što je kod njega minus jest da morate pripaziti sa količinom jer može izgledati jako suho što nikako ne izgleda privlačno i niti malo lijepo.
Prekrivanje mu je extra jako. Baš napravi flawless skin kojeg minimalno trebate setirati. Tako da  baking metoda uopće nije potrebna za fotošopirani efekt. Od srca ga preporučam.


Prošlu godinu isprobala sam hrpu primera.😊 Neki su mi se jako svidjeli među kojima je po meni najbolji primer za bluranje pora i bora CLARINS INSTANT SMOOTH PERFECTING TOUCH PRIMER. Čitala sam o njemu samo riječi hvale tako da se i ja pridružujem klanu koji ga uzdižu u nebesa jer on je zaista the best. Jedina mana mu je što se jako brzo potroši.😔 Imate recenziju na blogu pa svakako bacite oko na post klik na link

Ako volite prirodan glow ili imate suhu kožu kojoj želite dodati malo prirodnog sjaja onda vam definitivno preporučam da čekirate moje omiljeni MAC STROBE CREAM. Trošim već drugo pakiranje koje mi traje već preko pola godine. Pošto ja imam mješovitu kožu stavljam ga samo uzduž nosa i na vrhove jagodične kosti prije svoje podloge. On mi služi kao neka baza za hajlajt u prahu koji je neizostavan dio moje rutine. Ovaj proizvod može se koristiti i za miješanje sa vašim puderom za jači glow ili kao baza za sjenila ili samo za djelove lice koje želite naglasiti prirodnim sjajem. Odličan proizvod koji je se jako sporo troši.


Nedavno sam imala jednu zamjenu s jednom curom gdje sam ja njoj dala hrpu ruževa a ona meni jedan divan hajlajt koji se od nedavno može kupiti i na Pink Pandi.
Riječ je o OFRA HIGHLIGHTER u nijansi Rodeo Drive. Predivan zlaćni hajlajt koji je jedan od najjačih highlightera koje sam ikada isprobala. Dugo je Mary lou bila na tronu no ovaj ju je skinuo s tog postolja i postao jedan od najdražih hajlajta kojeg posjedujem. Ako volite intezivan sjaja onda ga obavezno čekirajte i koristite ga samo sa fan (lepeza) četkicom ako želite prirodniji sjaja na vašem lice jer u protivnom zaslijepit ćete sve osobe oko sebe...Xd😀😂

Dugo sam ga mjerkala i napokon uspjela nabaviti.😉Skinuo je s trona mog favorita Benefitov Holla bronzer i postao je bronzer za kojeg nemam niti jednu jedinu lošu riječ. A on je TOO FACED CHOCOLATE SOLEIL BRONZER. Osim što jako lijepo miriši, jako se lako blenda. Tekstura mu je mekana i s njim je raditi kao u snu. Nema narančasti podton tako da će odgovarati srednjim i tamnijim curama , dok za one jako svijetle mislim da bi mogao biti možda mrvicu  pretopao jer je ovo nijansa medium/deep tako da svjetlije osobe čekirajte light verziju.



Još jedan drogerijski favorit kojeg ću slobodno svrstati kao dupe za poznati Benefit Ka-brow olovku za obrve a riječ je o najnovijem proizvodu za obrve, točnije MAX FACTOR BROW SHAPER u nijansi 30 Deep Brown. Pošto sam od nedavno zaposlena u jednoj drogeriji svakodnevno se susrećem sa novitetima pa mi niti ovaj nije promaknuo😇. Radi se o olovci na odvrtanje, koja se ne lomi prilikom aplikacije i ne trusi se. Vrh olovke je vrlo tanak što nam omogućuje da pomoću nje iscrtamo fejk dlačice.
Jedina mana jest što su nam dostupne u samo dvije nijanse. Dark brown je hladno smeđo-sivkastog podtona dok je svjetlija nijansa toplijeg svijetlo smečkastog podtona.


Volim glow, volim glittere tako da nisam dugo razmišljala o kupnjii hvaljenih STILA GLITTER & GLOW LIQUID EYE SHADOW nijanse Kitten Karma i Diamond Dust. Set od 3 nijanse tekućih glittera mene su ostavili bez riječi. Daju intezivan sjaja, ne preslikavaju se na gornji dio kapka, nema trušenja ni padanja glitera po licu, te ne blijede tokom dana. Dvije nijanse koje sam malo iznad navela su mi jako korištene dok je treća nešto manje voljena. Obavezno ih moram nabaviti još jer su zaista must have za obožavateljice glittera.
Slični proizvod iz naših drogerija ali s nešto manje sjaja bili bih Catrice Metal eyeshadow ili Essence Metal Shock eyeshadow.😉


Najkorištenija paleta u prošloj godini bila mi je brutalno dobra KAT VON D SHADE+LIGHT EYE CONTOUR PALETTE. U zadnje vrijeme volim neutralne ili hladne nijanse tako da sam doslovno svakodnevno koristila sve nijanse iz spomenute palete. Više o paleti imate na ovom linku


Neki ih vole a nekima nisu sjeli, no meni su odlični jer im je postojanost brutalno dobra.
Radi se o MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK RUŽEVIMA u nijansi 15 i 25.
Neću previše duljiti jer sam pisala o njima. Ako mi vjerujete, što vjerujem da da jer inače ne biste čitali ovaj post, kliknite na link i pročitajte koje nijanse preporučam a koje ne i zašto.

Među najboljim po teksturi ali s nešto manjom postojanošću našao se BOURJOIS ROUGE EDITION u nijansi 02. Ako volite obične kremate ruževe bez veće postojanosti onda ih svakako čekirajte. Nijansa 02 je predivna pinki nude koju volim nositi u kombinaciji sa Max factor olovkom za usta u nijansni Mauve Moment o kojima pišem u nastavku👇

Dm mi je posalo mali paketić gdje sam dobila  nekoliko proizvoda njihovog najnovijeg brenda Trend It Up gdje se našao jedan favorit točnije TREND IT UP ULTRA MATTE LIPSTICK u nijansi 400. Toliko mi se svidio da sam si nedugo zatim uzela još jednu nijansu. Vrlo cjenovno pristupačni, predivna lagana tekstura, matt finisha te srednje postojanosti. Nisu kao tekući ruževi, no vrlo su ugodni na usnama i ne isušuju ih niti malo. Kad pogledam omjer cijene i kvalitete slobodno mogu reći da su među boljima drogerijskim ruževima koje sam nedavno isprobala.

I kao i uvijek, među favoritima našli su GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK u nijansi 06. Kako bez njih napisati post o favoritima. Baš nikako. Zašto?. Jer su najbolji. Ako ih niste probali ne znam što čekate, jer sam sigurna da ćete se zaljubiti kao i ja 😁😂 Nijansa 06 je bila moja ljubav. Predivna hladno crvenkasta nijansa koja mi stoji kao salivenoj.😉



Olovke za usne kod mene su prozivodi koje svakodnevno koristim. Osim Catrice olovka obožavala sam MAX FACTOR COLOUR ELIXIR LIP LINER u nijansi 12 Red Blush, 04 Pink Princess i 06 Mauve Moment. Sve 3 nijanse su zaista predivne. Vrlo su pigmetirane, vrlo su mekane i lako mazive i ne truse se. Za mene su savršene. Isprobajte.




Dosta smo hvalili😊, sad krećemo na proizvode koji mi nikako nisu sjeli iz nekog mog razloga koje ću vam naravno navesti u opisu. Moram napomenuti da to što se meni nisu svidjeli ne mora značiti da će tako biti i s vama. 😉Sad kad smo to riješili možemo krenuti na razočarane.


PROIZVODI KOJI SU ME RAZOČARALI - flop proizvodi


MAYBELLINE NEW BABY SKIN INSTANT PORE ERASER uzela sam najviše da vidim dali je dupe za Benefitov Pore Professional primer. Hm,tko je to uopće rekao taj nema mozga.😒 Maybelline primer nema veze sa Benefitovim. Nikakve sličnosti oni nemaju. Prvo cjenovno su nebo i zemlja, tekstura potpuno drugačija, i potpuno drugačiji efekt. Benefitov primer blura i koliko toliko radi svoj posao, dok Baby skin meni apsolutno ništa ne radi. Definitivno uštedite svoj novac.

Imam ukupno 3 nijanse ovih ruževa. Jako sam ih hvalila ali eto naišla sam na lošu nijansu i to naravno moram podjeliti sa vama. Riječ je o ANASTASIA BEVERLY HILLS LIQUID LIPSTICK u nijansi Safarine. Nijansa je predivna ali kvaliteta joj je puno lošija od ostalih koje imam.😑
U razmaku od 8 sati ruž prepravljam čak do 3 puta što je za ABH ruževe nedopustivo. Osim konstantnog prepravljanja primjećujem da se vrlo lako razmazuje što mrzim kod crvenih ruževa jer izgleda jako neuredno😖.



Kad se Kozmo zatvorio i povukao nam Auru bila sam prisiljena pronaći korektor koji je jako sličan Correct me korektoru, i po teksturi i po nijansi koja meni najviše odgvara. Prvo sam bacila oko na
BOURJOIS RADIANCE REVEAL KOREKTOR nijansa 1 Ivory. Njihova najsvjetlija nijansa koja je nažalost jako žuta za moj podton meni nikako ne odgovara. Da napomenem da ja nemam niti malo podočnjaka i da moje okooločno područje nije isušeno. Tako da meni žuti podton u korektorima nikako ne odgovara zbog čega je ovo veliki minus kod ovog korektora. Drugo je taj što mi ulazi u fine linije oko očiju što naravno nitko ne voli. Jedini plusić što mu dajem jest taj što je vrlo lagan i hidratizirajući, pa čak i vrlo sličan po teksturi Correct me korektoru. Ali kao što sam rekla previše žut za mene.😐

Sljedeći i posljednji u nizu razočaranih je THE BALM EVEN STEVEN PUDER kojeg hvala dragom bogu nisam kupila jer bih sada lupala glavom o zid jer je strašno skup za tako malu količinu koju dobijete već sam u malu plastičnu posudicu stavila po 2 nijanse ovog pudera čisto da ga isprobam prije nego što iskeširam više od 200kn. Svaki put kad bih nanijela bilo to blenderom, četkicom ili pak prstima svaki put moja koža izgledala bih jako suho😖. Jedno vrijeme koža mi je bila jako dehidrirana pa sam mislila da mi zbog toga puder ne odgovara, no nakon nekoliko mjeseci, kad se moja koža oporavila i napokon zasjala ( o tome pišem uskoro) dala sam još jednu šansu ovom puderu. No ni ovaj put nisam ga zavoljela. Lice je izgledalo malo bolje ali još uvijek jako suho. Na predjelu brade i oko usana koža je bila cakey i jako suha. Baš se vidjelo da nosim puder što ja nikako ne volim. Tako da sam odustala od njega i eto svrtala ga u ovu kategoriju.





I  završili smo još jedan post ,moj prvi ovogodičnji post o favoritima. Nadam se da će godina biti puno bolja i da ću početkom iduće godine pisati više favorite bez ovih flop proizvoda.

Pišite mi što biste voljeli čitati za recenziju ??
I otkrijte mi koji su vaši favoriti u prošloj godini??

Do idućeg čitanja puno vas ljubim...kisssss

Broj komentara: 10 :

  1. Dobro da sam pročitala ovo za Maybelline Baby Skin primer, jer sam ga mislila kupiti da ga usporedim sa Benefitovim primerom. Clarins primer mi se čini jako zanimljiv!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je bio i moj razlog kupnje, no vjeruj mi nemaju veze s vezom.. Radije uloži u Clarins. 'ima ga na feelunique nešto jeftinije 😉😊😘

      Izbriši
  2. Jedini zajednički favoriti su nam trend IT Up ruževi.
    Meni je Bourjois korektor baš drag i nijasna mi savršeno odgovara.
    Puno lijepih i kvalitetnih proizvoda uvijek ima kod tebe, tako da sam sa guštom čitala post ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam mogla vjerovati kako su im ruzevi dobri.. 'odmah po jos jednu...
      Svi smo drugačiji tako da je i za očekivati da svima isto ne/paše...
      Hvala ti draga😘😘😘ljubim

      Izbriši
  3. Ja sam oduševljena kvalitetom KVD palete, nijanse su mi baš dosadne, ali kvaliteta, o moj bože <3 Baš me oduševila.
    Također dijelimo ljubav prema Rodeo driveu, meni je isto odličan.
    Trend it up mat ruževe moram isprobati, valjda ću naći neku lijepu nude nijansu, a preporučujem ti da isprobaš i Catrice mat ruževe, meni su odlični <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, malo su dosadne ali ta njena tekstura je neponovljiva😉... Mene sad pucaju takvi(neutralni) lookovi pa mi paše... Bas ju koristim stalno zadnjih par mjeseci...
      A trend it up moras nabaviti.. Ja sam si uzela nijansu 410(pinki nude) i mislim da cu opet čim se docepam dm-a😂...
      A Catrice nikako isprobat, mislim na ove novije ruževe.. Stvarno mi je krajnje vrijeme 😊😘

      Izbriši
  4. eii, supeer post... i koristan i ugodan za citati...bas sam danas u bipi kupila ovu olovku za obrve od Max Factora zbog ovo posta..jer znam da ako tebi odgovara i meni ce.. ukinuli su nam loreal brow artist plumper maskaru za obrve i moju najdrazu olovku Manhattan (kao i cijeli brand)... ovA olovka je super, bas onnako hladno smeđa sto moje obrve vole :) jeedino mala zamjerka je cijena od 50 kn, a olovka se brzo trosi, vrijedi sacekati trideset posto popusta pa odmah kupiti par komada :)i hvaalaa tii :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti dragicka.. 'evo da te razveselim ovaj vikend, om
      odnosno od četvrtka kreće happy vikend u Bipi... Eto prilike

      Izbriši
  5. Gr ruževe volim, trend it up također,ali ovi maybelline.. imam ga u nijansi 030 i nije nikakav. ljepljiv užasno dugo, i skine se s usana za 3 sata ,mrvi se.. komaa jednom rječju -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljepljivi su dosta i nisu sve nijanse jedanko dobre... Nijansa 30 je meni medu boljima... Meni izdrži jakooo dugo i ne mrvi se..😊
      Nijansa 15,25 i 30 su mi top... Ostale nikako..
      Trend it up su me ugodno iznenadili... Nemam losu riječ za njih

      Izbriši