Stranice

Pages

petak, 22. prosinca 2017.

RECENZIJA- NOELLE 10PCS Pro makeup Brush set



Hello najdraži moji,


Ima već neko vrijeme da znatiželjno mjerkam Noelle kistiće ali iskreno nisam imala hrabrosti da ih isprobam jer sam do sada toliko para bacila u vjetar zbog jeftnijih po mom iskustvu loših kistova da sam se jednostavno bojala riskirati. Da sam bila pametnija trebala sam si odmah u početku kupiti jedan pošteno kvalitetan set tipa Zoeva ili Sigma a ne bacati brdo para na različite setove jeftinijih kistova koji su mi na kraju ostali ne korišteni jer nisu kvalitetni ili se skroz raspali. Zato ja uvijek dajem savjet da si radije uložite u dobar alat nego da kupujete svakakve fejkove ili dupliće. Vjerujte mi više ćete uštedjeti.
Kao što rekoh bila sam jako skeptična prema Noelle kistovima no tu sam se itekako prevarila.
Što mi se svidjelo a  što nije saznati ćete u nastavku ovog posta.

NOELLE 10PCS PRO MAKEUP BRUSH SET

ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

RECENZIJA - Jaclyn Hill X Morphe eyeshadow palette



Pozdrav dame moje,

Da, ja priznajem, totalno sam zaljubljena u ovu paletu. Čim sam ju vidjela morala je biti moja. I onda su krenule hrpe recenzija po Yt-bu gdje su svi hvalili kvalitetu samih sjenila gdje su navodili da je tekstura puno kvalitetnija nego u prijašnji Morphe paletama.
To mi je bilo dovoljno da se odlučim na kupnju. Inače padam na hype proizvode jer sam eto jako znatiželjna, pogotovo kad se nešto hvali.

subota, 16. prosinca 2017.

💥NEW IN 19# - Benefit, Mac, Laura Mercier, Morphe, Tarte, Stila, Maybelline, Bourjois, Wet n Wild...



Hello dragi moji,

Kad sam vidjela koliko je vremena prošlo od zadnjeg new in-a stvarno sam pod hitno morala krenuti na posao jer se skupilo masu novih proizvoda. Od 9.mj. ja nisam ništa objavila, shame on me, a znam da vi to najviše volite čitati.😊 Neću previše duljiti nego se odmah bacamo na posao. O proizvodu čiju sam recenziju već pisala linkati ću vam u ovom postu jer bi post bio predugačak da opisujem svoje dojmove za svaki proizvod, pa stoga krenimo...

NEW IN PROSINAC

petak, 8. prosinca 2017.

🎄Mjesec darivanja- Christmas Giveaway 2017.god.



Hello dragi moji,

Kao i prošle godine odlučila sam nastaviti svoju tradiciju te vas u cijelom blagdanskom mjesecu prosincu darivati sa vrlo vrijednim poklonima koje sam kupila samo za vas svojim vlastitim novcem.
Pa krenimo


utorak, 5. prosinca 2017.

RECENZIJA - Farmasi Love YourSelf eyeshadow palette



Pozdrav dragi moji,

Za današnji post odlučila sam se na jedan svojoj novitet koji sam nedavno si naručila te za kojeg nisam imala neka velika očekivanja 😕😉. Danas vam pišem o najmanjoj trio paleti koju posjedujem a riječ je o FARMASI LOVE YOURSELF EYESHADOW PALETI u nijansi Love YourSelf.
Li
Da skratim uvod, možemo odmah krenuti na opisivanje i kao uvijek na kraju vas očekuju moja razmišljanja o proizvodu koji recenziram, pa hajdemo....

FARMASI LOVE YOURSELF EYESHADOW PALETTE