Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 7. studenoga 2017.

Trenutni favoriti - Aura,Maybelline,The Balm,Jane Iredale,Laura Mercier,Bourjois,Essence



Hello,

Za danas sam vam pripremila opet puno šminke na jednom mjestu.😂 A što drugo očekivati od teške šminkoholičarke😂.
Već dugo nisam pisala post o svojim favoritima stoga mislim da je sada idealno vrijeme jer kako stalno nešto kupujem ili dobijem stalno vrtim razne proizvode i tako nailazim na one koje apsolutno svaki dan koristim i koje naravno obožavam.
Ovaj put ću se više fokusirati na dekorativu no ako vas zanima preparativa svakako mi napišite u komentaru pa se bacam na pisanje.

Pa hajde da krenemo na moje trenutne favorite od kojih će se neki proizvodi pronaći u postu favorita godine koji ću vjerovatno objaviti krajem godine, no ima još vremena za njega. Krenimo;

TRENUTNI FAVORITI



Kako da pišem o svojim favoritima a da u tu kategoriju ne ubacim svoje nove kistove, točnije
NOELLE KIST ZA TEKUĆI PUDER.
O Noelle kistovima pisati ću zaseban post (tj. on je već napisan, samo čeka svoj red za objavu) tako da neću previši duljiti o njima već ću samo reći da su me ugodno iznenadili jer su poprilično jeftinijeg ranga a kvaliteta im je odlična. Toliko dobra da se eto jedan od kistova iz seta našao u ovoj kategoriji. Što više reći.😊

Još jedan kist točnije ESSENCE STROBING BRUSH kojeg sam jedva ulovila, i to zadnji primjerak u Muller drogerijama. Predivni, jeftini i kvalitetni. Što vam više treba. Nemam naviku kupovati LE kolekciju Essence kistova no to će se od sada itekako promjeniti. Nije ni čudo što ih svi hvale. Kist koristim za nanos hajlajta na jagodične kosti te se za tu namjenu pokazao odličnim.

ESSENCE STROBING BRUSH
NOELLE ROUND KABUKI

Dugo željeni i jako hvaljeni puder u prahu  je napokon u mojim rukama a radi se o
LAURA MERCIER LOOSE SETTING POWDER nijansa Translucent.
Kako da živim bez setting pudera?? Ja, nikako. Nemoguća misija. Probala sam ih na stotine i niti jedan me nije ostavio bez teksta kao i Laurin. Prvi nanos je bio baš "wow". Kad sam vidjela kako mi pore "nestaju" prilikom setiranja lica riječ "wow" je prva riječ koja je izašla iz mojih usta. Da, baš je wow. Tako lagan, sitno mljeven, pod prstima baršunast da sam sigurno pronašla svoj ride or die proizvod.
Naručila sam još jedan od svoje poznanice onda znate koliko ga volim i da ne mogu bez njega.
Biti će uskoro recenzija.😊

LAURA MERCIER LOOSE SETTING POWDER

Ova dva iduća proizvoda stavljam ama baš svaki dan i skužila sam da mi funkcioniraju savršeno.
Prvo nanosim LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO UNIFIANT kojeg trošim već drugo pakiranje. On nema jako prekrivanje ali meni je dovoljno što mi je ujednači ten da ne izgledam kao bolesna.😏 Za veće nepravilnosti koristim korektor o kojem ću vam uskoro pisati. Mogla sam i njega ubaciti u ovaj post, no zaboravila sam. Shame on me. Ako se pitate koji je to proizvod, radi se o Wet N Wild Photo Fokus korektoru.

LA ROCHE-POSAY EFFACLARE DUO UNIFIANT

Nakon unifiant kremice i korektora nanosim ravno rezanim kabukijem u tankom sloju odličan
JANE IREDALE PURE PRESSED BASE MINERAL FOUNDATION.
Isprobala sam ga nanositi samostalno te mi se isto pokazao odličnim. Ovaj moj je u kamenom obliku što znači da je za masni i mješoviti tip kože dok je onaj u prahu više za suhonošce.
Mineralni puderi nemaju mogućnost jakog prekrivanja tako da ako više to preferirate radije ga preskočite. On daje lijep i prirodan finish koji se bez problema može nadograđivati do srednje prekrivenosti. Ja prezadovoljna.

JANE IREDALE PURE PRESSED BASE MINERAL FOUNDATION

Za ovaj proizvod ste već sigurno čuli da obožavam a riječ je o AURA CORRECT ME nijansa Fair 304. Ludujem kad ga nemaju na Pink pandi, no čim ga dobiju ja naručujem po 3 komada. Toliko je dobar da ne mogu bez njega. Ova nijansa Fair je za moj podton savršena. Odlična za posvjetljivanje. Baš onako neutralna nijansa koja ne vuče niti na žuto niti na rozo. Perfect. Korektor nema jako prekrivanje ali meni to ne treba jer nemam muku sa podočnjacima (sretnica). Daje lagano do srednje prekrivanje, bez da se uvlači u fine linije i daje vam osjećaj hidratizacije. Pa tko voli nek izvoli. On je moj ride or die proizvod.

AURA CORRECT ME CONCEALER

Od nedavno nam se u Douglas parfumerije napokon pojavio Benefit. Brend za kojim već dugo žudim i želim isprobati. Ono što sam već i prije njegovog dolaska u lijepu našu  isprobala jest njegova najpoznatija maskara  točnije
BENEFIT ROLLER LASH MASKARA. Iako svakodnevno nosim umjetne trepavice svejedno volim nanijeti maskaru. Najviše iz razloga da mi se moje prirodne slijepe sa umjetnima da se ne vidi onaj ružni prijelaz trepki. Nisam primjetila da se maskara razmazuje niti da se mrvi. Lijepo mi razdvoji trepke što je meni dovoljno.

BENEFIT ROLLER LASH MASKARA

U Bipi na sniženju ulovila sam THE BALM INSTAIN BLUSH nijansa Houndstooth. Rumenila  obožavam i koristim svakodnevno tako da nisam dugo razmišljala kad sam vidjela da su sniženi. Kvaliteta je vrhunska, jako pigmetirana što obavezno znači da morate imati laganu ruku pri aplikaciji. Rumenila su postojana cijeli dan što je još jedan plus. Svakako nabavim još koju nijansu kad opet budu na sniženju.

THE BALM INSTAIN BLUSH

I za kraj ostavila sam 3 ruža (jer se nisam mogla odlučiti za najboljeg) koje sam nosila zadnjih mjesec dana. Znate da sjajila za usne baš ne preferiram stoga uvijek bacam pogled na one koji matiraju iz samo jednog razloga a to je postojanost. Dakle, sva 3 imaju veliku postojanost i jaku pigmetaciju.
Sva 3 su mene oduševila. Sva 3 su našli mjesto u ovoj kategoriji.
A to su MAYBELLINE SUPERSTAY MATTE INK ruževi o kojima sam pisala ovdje. Već 100 puta sam rekla i reći ću opet, nabavite si bar jednu nijansu nijansu.
Iako imaju čudnu teksturu i malo su ljepljivi pri nanošenju no to kad se posuši to čudo ne mrda sa usana cijeli dan. Da ne duljim pročitaj post.😉
Drugi najdraži ruž po formuli jesu GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK koje sam već odavno proglasila najboljim drogerijskim tekućim ruževima. I toga se još uvijek držim. Koju god nijansu kupila oni su i dalje Number 1.
Morate probati jer su odlični.
I posljednji al zato ne manje važan jesu BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK o kojima sam isto pisala recenziju. Jesu nešto skuplji no vrijede svake lipe.
Ta predivna baršunasta tekstura ama baš svakog će oduševiti. Kad se posuši u matt taj nigdje ne mrda. Stoji na mjestu dobrih 6 sati bez ikakvog zatezanja ili isušivanja. Baš, baš dobri ruževi. Probajte i zahvalite mi kasnije.😉

BOURJOIS ROUGE VELVET THE LIPSTICK
MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK
GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK

I to je to. Obavila sam još jedan post o svojim trenutnim favoritima. Ako želite da pišem o navedenim proizvodima koji još nemaju recenziju na ovom blogu slobodno mi pišite u komentarima.

Imamo li zajedničkog favorita?

Pišite mi..kisssss



Broj komentara: 8 :

  1. Correct me od Aure i ja jako volim nanositi pogotovo kada se ne šminkam u full paketu već samo da malo oživim oči, LRP unifiant mi je također jako draga kremica za prirodan izgled i da ne izgledam bolesno kako ti kažeš, Jane Iredale puder bih svakako željela isprobati kao i theBalm rumenilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od kada sam prvi put probala Auru on je postao must have.. Savršen za svaki dan😉😊..
      Jane puder mi se sviđa al vidim da ga jako brzo trošim a skup je😢 jeftnija alternativa koji je isto odlična ti je Everyday minerals.. Ima ga na Pink pandi... Njega prvo nisam voljela jer ga nisam pravilno nanosila a na kraju sam ga jako zavoljela😄😄druga šansa😉

      Izbriši
  2. Laura Mercier puder totalno želim, ali sam malo odgodila kupnju, do kraja god ništa od makeupa :D
    Aura korektor sam nekoliko puta stavljala i micala iz košarice na PP, budem ga uzela, ali i on će pričekati.
    A Bourjois i Maybelline ruževi me privlače baš, uzet ću si koji ako nađem neku lijepu nude nijansu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taman je u Bipi popust na dekorativu stoga hitro po ruževe... Super su
      Laura je stvarno opravdao svaki hype odličan odličan

      Izbriši
  3. meni su essence kistovi odlicni, pogotovo ovi iz LE. uspjela sam uhvatiti isti kist kao ti negdje u dm-u sasvim slucajno i prezadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 😅😅tako i ja,sasvim slučajno..
      Taman su još ostala ova 2 pa hajde da probam.. Ugodno iznenađena.. Big like

      Izbriši
  4. Golden Rose tecne ruzeve obozavam ♡
    www.kraljicadrameblog.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši