Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 12. listopada 2017.

USPOREDBA- Benefit Hoola VS W7 Honalulu bronzer



Hello ljudi moji,

Za danas sam se odlučila usporediti dva bronzera koji već od ljetos čekaju svoj red, svoj konačni post, moje dojmove i moju usporedbu ali ja nikako da krenem napisati par riječi
(znate razloge,zar ne)....xD
Jedan od njih je skupljeg cjenovnog ranga i nešto teže dostupan a riječ je o  BENEFIT HOOLA BRONZERU dok je onaj jeftinijeg ranga i nama lakše dostupnog  W7 HONALULU BRONZER.
Koliko ste mogli primjetiti brend W7 je pokušao kopirati poznati Hoola bronzer a dali je u tome uspio, moje mišljenje saznati ćete nakon kratkog opisivanja svakog pojedinačno.

BENEFIT HOOLA VS W7 HONALULU BRONZER

Prije same usporedbe želim vam se unaprijed ispričati za nešto lošije slike. Nikako mi se ne sviđaju ali što da radim kad tek sad vidim koliko su loše ispale. Slikano još po ljeti, očito brzinski.😕


Krenimo prvo na jeftiniji odnosno Honalulu bronzer

Honalulu broner dolazi u čvrstom kartonskom pakiranju rockaste boje sa cvijetnim uzorkom koji se za razliku od Hoola bronzera odvaja od donjeg dijela, odnosno poklopac je odvojen od samog djela gdje se nalazi bronzer. Opalila sam puno slikica da možete vidjeti kako bronzer što realnije izgleda.
Uvijek smatram da će vam jedna slikica reći puno više nego ja u par rečenica.😊😉

  Kad podignete poklopac unutar ambalaže nalazi se mala, ravno rezana četkica koja se nije po mom mišljenju proslavila jer je premalena za broncanje lica.
Četkicu nisam ni probala tako da ne mogu ništa reći o njoj. Odmah je zabačena na neko tamno mjesto u mojim ladicama..xD

Kad podignemo četkicu unutar ambalaže nailazimo na čvrstu plastičnu foliju  koja omogućuje da nam je proizvod u potpunosti zaštićen. Nakon nje dolazimo do samog proizvoda koji ovako na prvu izgleda kao kakaoo.😂 Da, kao kakaoo😁, zaista je toliko taman.
Za razliku od Hoola bronzera Honalulu bronzer kao glavni sastojak ima Mica dok je Talc potpuno izbačen kao sastojak.

Gramaža bronzera je 6 gr kojih morate potrošiti kroz 12 mjeseci od otvaranja.
I važno je napomenuti da njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama.

Možete ga kupiti na Pink Pandi po cijeni od 44,90 kn.
Koliko vidim trenutačno je rasprodan ali se možete zabilježiti na njihovu mejling listu da vas obavijeste kad proizvod bude dostupan.😉

W7 HONALULU BRONZER
W7 HONALULU BRONZER


SASTOJCI

Sad nam na red stiže  BENEFIT HOOLA BRONZER

Hoola bronzer dolazi isto u čvrstoj kartonskoj ambalaži koja je bordo nijanse te se za razliku od Honalulu bronzera otvara podizanjem gornjeg djela poklopca prema gore. Kod njega su gornji i donji dio spojeni.
Unutra ambalaže nalazi se jedno malo ogledalce koje kod Honalulu bronzera nema. Ali po mom mišljenju ogledalce je potpuno nebitno u ovom proizvodu i kod mene apsolutno nikada korišteno.
Isto se dobije mala plosnata čekica s kojom ako želite možete nanositi bronzer. Ali kao što rekoh ja ih ne preferiram niti ne koristim za broncanje lica.

Glavi sastojak je Talc koji je puno bolji i kvalitetniji od Mice koja se na prvom mjestu nalazi u Honalulu bronzeru.

Hoola bronzer možete kupiti na onnline stranici Lookfantastic i to u većem pakiranju od 8 gr
(to je moja veličina bronzera) za koji ćete morati izdvojiti 24,50 funti.
Postoji i manja varijanta Hoola bronzera, tj. 4 gr ali koliko vidim trenutno ga nema na zalihi.
Osim na Lookfantasticku bronzer možete pronaći na Feelunique stranici po cijeni od
24,90$ (cca 180kn).
I još nešto, uskoro nam stiže Benefit u Hrvatsku čemu se izrazito veselim.Jupiiiii


Hoola bronzer koristim već jako dugo. Trošim već drugo pakovanje. Tako da nemam slike potpuno novog proizvoda. 😔 Ovaj na slikama je potrošen dok imam drugi koji sam depotirala u malu Z paletu radi lakše organziacije. Kako inače depotiram sjenila možete saznati u ovom postu.

BENEFIT HOOLA BRONZER
SASTOCI HOOLA BRONZERA

MOJI DOJMOVI I USPOREDBA

Što se tiče kvalitete ambalaže tu mogu reći da su potpuno jednake. Jednko su čvrste, osim što je po veličini Honalulu bronzer mrvicu veći. Sve možete vidjeti na slikama ispod.👇







Kad ih vidite jedan pokraj drugog razlika u nijansi je ogromna. Honalulu je puno tamnijeg podtona za razliku od Hoola bronzera.


Upravo to možete vidjeti na slici ispod.👇👇



Tekstura kod Hoola bronzera je mrvicu mekša te sam primjetila da se puno lakše blenda.
Honalulu je jako pigmetiran i puno tamniji i zato je potrebna lakša ruka. Doslovno jedan mali dodir četkice po panu i već imate pigmenta.
Može se nadograditi ali ako se nadogradi biti će ipak pretaman za cure koje su srednje svijetle puti kao i ja ( Mac nijansa nw25). On nema onaj narančasti podton koji nam većini nas  jako smeta već je čokoladno taman baš za tamnije djevojke, all za mene nikako.

Trajnost je kod oba odlična i tu nemam niti jednu zamjerku.

Za mene je Hoola bronzer ride or die proizvod kojeg ću iznova i iznova kupovati jer mi ta njegova neutralna nijansa strašno odgovara. Nije ni prehladna ni pretopla. Baš nekako između a to mom podtonu laska.

Tako da je to jedini razlog zašto više volim Hoola i od srca bih vam ga preporučila.
Cure sa jako svijetlim tonovima slobodno neka čekiraju Hoola Light bronzer za kojeg sam sigurna da će im odgovarati.

A što se tiče Honalulu, nisam baš oduševljena jer se vrlo lako može pretjerati a onda nam nema povratka. Slabo ga koristim i žalim bačenog novca. S druge strane dobro mi je došao za usporedbu jer uvijek volim pronaći svoj dupe za neki skuplji i nama teže dostupan proizvod.
Ako ste tamnijeg podtona onda ga slobodno čekirajte jer sve ostalo s njim je na mjestu. I trajnost i mogućnost blendanja.

Na slici ispod napravila sam swatcheve svih bronzera koje sam tada imala u kolekciji čisto da vidite razliku između njih te da pronađete za sebe onaj koji će vam najviše odgovarati.


.....Da sumiramo...
Iako je Hoola teže nam dostupna i puno skuplja od Honalulu bronzera ja bih vam ipak preporučila Benefit Hoola bronzer samo zbog te nijanse koja više odgovara za broncanje lica.
Ne bih rekla da je ovo dupe jer osim pakiranja nemaju nikakvu sličnost.

Veselite li se Benefit brendu uskoro u Hrvatskoj??
Jeste li probali išta od njihove kozmetike??

2 komentara :

  1. Odgovori
    1. Nedavno sam čitala tu info...dolazi sad uskoro u Douglas parfumerije,ali mislim da samo u Zg.. za sada. I to ne sav asortiman već samo oni najprodavaniji....ima ga na Lijepa.hr al jako mali izbor i čini mi se tamo jako skup..

      Izbriši