Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 31. listopada 2017.

RECENZIJA - Bourjois Rouge Velvet lipstick




Hello ljepotice moje,

I kako to inače biva kod mene ni ovim ruževima nisam mogla odoljeti😁
Nedavno su se pronašli na policama naših drogerija i gledavši swatcheve na insta storyu imala sam strašnu želju da ih isprobam, pa makar samo jednu nijansu. Volim ruževe i ne mogu si pomoći.😉

Danas vam u collab suradnji sa blogericom MakeupHolic donosimo recenziju (svaka po jednu od nijansi) najnovijih BOURJOIS ROUGE VELVET ruževa.
Odlučile smo napraviti jedan collab tako što će vam svaka napisati recenziju o ružu jer svaka ima drugačiju nijansu te su naravno dojmovi drugačiji.
Stoga preporučam da KLIK na njen post gdje je pisala o najtamnijoj nijansi u ponudi - Brunette 12

BOURJOIS ROUGE VELVET THE LIPSTICK





OPIS PAKIRANJA

Ovo nisu tipični tekući ruževi kao što su bili predhodni Velvet Edition ruževi već dolaze u sasvim klasičnom pakiranju običnog ruža koje je jako čvrsto te mislim da nema šanse da vam napuknu nakon nemilog nošenja po torbici. Isto sam primjetila da se nešto teže otvaraju (gornji dio se odvaja od donjeg, kao kod ostalih ruževa) i nema šanse da se sami od sebe otvore u torbici ili u nesseru što je još jedan plus.

Svaki ruž je izgledom drugačiji, odnosno kakva je nijansa unutar ambalaže takvo je vanjsko pakiranje ruža što je zaista super jer nam olakšava traženje ruža u našim velikim hrpicama od kolekcje, zar ne.😂

Osim što je ambalaža već obojena u nijansi koja je unutar nje dodatni naziv nijanse nalazi se na donjem djelu ruža te sa strane gdje se još nalaze ostale informacije (gramaža, rok trajanja,  proizvodnja itd).

Formula je posebna koja sadrži hidratantni kompleks, gusti pigment i eterična ulja. 
Finish je u potpunosti matt.

Gramaža je 2,4 gr a ruž morate potrošiti kroz 30 mjeseci od otvaranja.

Ja sam svoj primjerak kupila u Bipi po cijeni od 94,90 kn. 
Vjerujem da ih ima i u ostalim našim drogerijama te da su cijene tu negdje, jedino se na Fellenique stranici može pronaći malo jeftinije te je izbor duplo veći, čak 12 nijansi.

Jako su skupi za jedan drogerijski ruž stoga vam svakako preporučam da sačekate happy vikend u Bipi kad će sva dekorativa biti snižena na 30%.
Da li vrijede tih stotinjak kuna saznajte moje mišljenje u nastavku.






SASTOJCI
ISODODECANE, C9-12 ALKANE, POLYETHYLENE, BIS-CARBOXYDECYL DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, OZOKERITE, COCOCAPRYLATE/CAPRATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, QUATERNIUM-90 SEPIOLITE, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL, UNDECYLENIC ACID, QUATERNIUM-90 MONTMORILLONITE, SILICA, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, BHT, May Contain/Peut Contenir/+/-: MICA, D&C RED NO. 7 CALCIUM LAKE (CI 15850), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), D&C RED NO. 6 BARIUM LAKE (CI 15850), FD&C YELLOW NO. 5 ALUMINUM LAKE (CI 19140), FD&C YELLOW NO. 6 ALUMINUM LAKE (CI 15985),FD&C BLUE NO. 1 ALUMINUM LAKE (CI 42090).

MOJI DOJMOVI

Za početak mojih dojmove evo jedan swatch na ruci i na usnama nijanse 03



Ruževi su stvarno predivnog baršunastog osjećaja na usnama. Baš velevet kako ih i opisuju.
Sam aplikator, odnosno oblik ruža mi je fantastičan jer omogućava lakše i preciznije nanošenje. Inače moram orubiti usne sa olovkom a kod ovakvog oblika ruža to nije bilo potrebno.

Nanese se doslovno u 2 poteza jer mu je pigmetacija vrhunska.
Na usnama se ponaša odlično. Dok se ne osuši malo će vam se preslikavati, ali kad u potpunosti posuši (nakon cca 5 min) tada postaje u potpunosti matt i nema šanse da vam se preslika.
Nema zatezanja, nema isušivanja, nema apsolutno nikakvog osjećaja na usnama, kao da na usnama nemate ništa.

Veće obroke meni nije preživio, odnosno nestao je po sredini usana ali se niti malo nije razmazao.
Ako nemam neki veći obrok onda mu je postojanost do 5 sati. Tada već lagano počinje gubiti na intezitetu po sredini usana. Bar je tako bilo u mom slučaju sa ovom nijansom.

Nakon nekih 7 sati još uvijek je tu ali se počinje lagano mrviti ali i dalje ga ne osjećam na usnama.

Ako se nadogradi što je isto moguće bez dodatnog osjećaja težine ili isušivanja na usnama tada primjećujem da se nešto brže cca kroz 3 sata od nošenja lagano počinje mrviti na usnama, tako da bih radije preporučila da se ne nadograđuje ako baš ne morate.

Ispod je slikica kako izgleda nakon cca 5 sati


ZAKLJUČAK

Rouge Velvet ruževi su mi se jakooo svidjeli i slobodno mogu reći da konkuriraju sa puno skupljim ruževima. Čak su se bolje ponašali od nedavno kupljenih ABH tekućih ruževa koji su mi se razmazali nakon 4 sata nošenja (radi se o nijansi Sarafine).

Jesu nešto skuplji za drogerijski ruž ali vrijede svake lipe/kune.
Ono što sam već rekla u početku posta sačekajte sniženje i nabavite si barem jednu nijansu a može i sve, jer ja sigurno hoću. Odlični drogerijski ruževi.


Slika ispod prikazuje sve moguće nijanse koje možete pronaći, ali kod nas, nažalost, nisu dostupne u svim nijansama.
Izvor
Swatchevi na slici ispod su rađeni u drogeriji te su slikani mobitelom. Osme nijanse nema na swatchu pošto je iz nama nepoznatog razloga u Bipi ona nedostupna. Ali zato tu nijansu možete vidjeti kod MakeupHolic.

SWATCH 7 NIJANSI
Kako vam se čine ruževi??
Jeste li ih isprobali??

Do idućeg čitanja, šaljem puno kisića😉💓..kisssss...kisssss

Broj komentara: 6 :

  1. Imas lijepu nijansu ruza. Sviđa mi se.
    Alii.. meni su sve roze nijanse naj.. najvise padam na njih 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malkice mi je tamna,al svakako lijepa. Voljela bih onu malo svjetliju 02 probati.😀.. Već znas da ja volim rockaste😄.. Hehhe. Kad mi najljepše stoje.. Ništa moramo čekati sniženja u Bipi, ja sigurno uzimam još 😁😘😘

      Izbriši
  2. Nisam isprobala, ali nijansa je divna, i izbor ostalih nijansi je odlican. Oblik samog ruza je jako zanimljiv i svakako cu baciti pogled na njega. Odlicna recenzija

    Blog: MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj svakako.. Divna tekstura, divne nijanse odlicna postojanost 😊😘

      Izbriši
  3. Svigja mi se bas ta nijansa koju imas,,svjetlije roza bi bila preblijeda ...zato bas taj😗

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobala sam svijetliju br. 02 i baš je onako taman.. Vjeruj mi da nije preblijeda... Ta mi je iduća za kupovinu 😊😉

      Izbriši