Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 27. listopada 2017.

Kratka ali slatka - RECENZIJA - Essence Hello happiness brush cleansing soap - LE



Hello,

Za danas sam se odlučila za jednu kraću ali slatku recenziju jer smatram da to ovaj proizvod zaslužuje. Nedavno sam proslavila 30-et i neku godinu (starim) te mi je moja najdraža riječka blogerica a ujedno i moja najbolja frendica s kojom se svakodnevno čujem MakeupHolic (svratite na njen divan blog) za moj ročkas poklonila jedan divan poklon. U new in postu ćete vidjeti što sam dobila koji ide kroz par dana. Stay tuned.

ESSENCE HELLO HAPPINESS BRUSH CLEANSING SOAP



U paketiću se našao jedan zanimljivi sapun za pranje kistova a radi se o
ESSENCE HELLO HAPPINESS BRUSH CLEASING SOAP  o kojem vam danas pišem.

Sapun dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži bijele boje koji se otvara odvrtanjem poklopca.
Unutar ambalaže nalazi se mali bijeli sapun koji ima jako slab miris, skoro pa neprimjetan.
Ispod sapuna nalazi se zaštitna spužvica koja nam služi da nam pri pranju kistova sapun bude na jednom mjestu, a ne da pleše lijevo desno.

Brush Cleaner sadrži 30 gr proizvoda i iskreno neznam u kojem roku će se potrošiti, no ja ću vas svakako o tome obavijestiti.
Sapun morate potrošiti kroz 12 mj od otvaranja što sam sigurna da hoćete.
Možete ga kupiti u svim drogerijama po cijeni od 21.90 kn






Sad kad smo prošli važne tehnikalije oko proizvoda idemo vidjeti dali taj sapun uopće obavlja svoj posao.😊
Za test sam uzela jedan mali kist za blendanje (koji nisam slikala), orginal beauty blender i jedan veliki kabuki za tekući puder. Ako prođe test na velikom kistu koji je zamaljan od pudera onda nam sapun prolazi sva testiranja.
Jesam li uspjela u tome, saznajte u nastavku.

**Ova dva kista prala sam na isti način kao i do sada. Znači umočim kist u toplu(mlaku) vodu, potrljam par puta kistićem po sapunu pa krenem prati kist trljajući ga pomoću jajastog čistača (egg cleaning) i naravno isperem. Dok blender trljam o sapun te ga prstima gnječim sve dok ne bude posve čist te ispirem.

Ovako nam izgleda prljav alat 👇👇


TEST 1
Mali kist za blendanje oprao je u samo jednom nanosu, znači nije bilo ponavljanja da ga nanovo umočim u sapun. Prošao test👍

TEST 2
Najteže se peru kistovi zaprljani kremastim proizvodima (to svi znamo),u mom slučaju zamaljan od pudera.
Odradila sam isti proces pranja kao kod malog kista samo što velike kistove za lice perem bez egg čistača jer mi je za njih premali (moram si nabaviti onaj veći što se zalijepi za umivaonik) već sam kist trljala o dlan.
Za ovaj kist bilo je potrebno 2 x nanositi sapun te ispirati, no oprao je kist do zadnje mrvice.
Inače mi se zna desiti da ostane bar mala mrvica pudera, pogotovo u unutrašnjosti kista gdje su dlačice gušće. Ovaj sapun skinuo je svu prljavštinu u roku keks te me jako ugodno iznenadio.
Prošao test👍

TEST 3
Svoje blendere perem nakon svakog korištenja običnim sapunom za pranje ruku (imam svoj posebni sapun samo za njega) te ga u više navrata trljam po sapunu dok ne vidim da se u potpunosti očistio od pudera što nekada zna biti jako teško jer koliko god ga trljala o sapun, puder nikako da ode.
Sa Essence sapunom nisam se previše mučila. Doslovno u 3x što sam prešla preko sapuna skinuo je svu prljaštinu bez ijedne flekice.
Prošao test👍




ZAKLJUČAK
Sapun je prošao sve testove i od mene je zasluženo dobio mjesto najboljeg čistača kojeg sam probala i zasluženo je dobio recenziju na mom blogu. Inače kistove perem ili sa dječijim sapunom koji mi je ipak preslab za moje prljave kistove ili koristim tekući deterđent Jar sa kap maslinovog ulja koji ih očisti besprijekorno. Isprobala sam tekući sapun Solid soap blender koji me nije oduševio a košta masne pare dok ovaj sapun radi isto kao i moj Jar ako ne i bolje a košta 20-tak kunica.👌😉
Nije skup a odličan i još nam je lako dostupan tako da znate što vam je činiti. Big like.

No nažalost moram vas razočarati (šmrc,šmrc) i reći vam da je sapun dio limitirane  Hello Happines kolekcije pa stoga trk po njega dok ne nestane s polica.
Mi se samo možemo nadati da će nam Essence kao brend smisliti opet nešto ovako slično, jeftino i učinkovito.



Koje vi sapune koristite?
Jeste li probali ovaj?

Broj komentara: 5 :

  1. 💖😘sad mi zao sto nisam i sebi uzela😢

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 😐😐šteta jer je stvarno dobar
      Mozda ga još negdje nađeš
      Hvala ljube😘😘😘

      Izbriši
  2. inače koristim Becutan dječji sapun u kamenu i zadovoljna sam kako pere spužvice,a odnedavno sam njime počela prati i kistove (dosad sam prala Becutan dječjim šamponom)
    mislim da si ovo neću ni uzeti,jer LE je i jednom uzmem a drugi puta ga nema, tako da..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da steta... Možda izbace nešto slično daj Bože 😊
      Meni je dječji sapun slab..
      Male kistove lako opere ali ove od pudera bas se namucim.. Tako da sam na Jar-u.. I sad bi tražila jos ovog sapuna da ga imam na zalihi😊😉

      Izbriši