Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 5. rujna 2017.

NEW IN #18 preparativa - Skintegra, Novexpert, Avene, Konjac....




Pozdrav dragi moji,


U jučerašnjem postu, (klik na post) gdje sam pisala o svojim novitetima dekorativne kozmetike obećala sam vam da ću drugi dio posta objaviti odmah idući dan. 
Obećanje ispunjeno, tako da možemo krenuti na proizvode koje sam kupila u zadnja 2 mjeseca.

New in preparativa




Za početak ću vam ukratko opisati sve što mi se dešavalo u posljednje vrijeme, odnosno kako je moja koža burno reagirala na proizvode koje je moja koža voljela u zimskim mjesecima.

 Da vas ne bunim krenimo ispočetka.
Pred nekoliko mjeseci objavila sam post u kojem sam pisala kako sam se riješila prištića uz pomoć aloe vere (klik na post ovdje)
Tu ste i sami mogli vidjeti po slikama da mi je lice bilo u odličnom stanju nakon godinu dana korištenja tih proizvoda.

 Nakon tog posta počela sam lagano eksperimentirati s drugim proizvodima, točnije s vitaminima i kiselinama. 
Vrag mi nije dao mira ne isprobati neke nove proizvode za koje svi rejvaju da su odlični.
I sve je bilo ok, sve mi je odgovaralo i nije mi stvaralo nove prištiće na licu.

Negdje u 7mj. bila sam na jednom tretmanu, točnije Face Fit tretanu s Dermalogica proizvodima i od tog dana krenulo je sve nizbrdo..Dva dana nakon tretmana lice je bilo savršeno a nakon toga kad je krenulo nije stalo. 
Svakim danom sve više i više novih gadova (prištića), bar 2-3 nove štetoćine na mom licu. Jedan prođe 2 nova dođu.😥😥

Sve što sam koristila zimi (prekinula sam i s korištenjem aloe) 
za vrijeme ljetnih mjeseci meni više ništa nije odgovaralo.WTF...
 Što god stavila, počevši od Vitamnia C, Skeyndor čistača s AHA kiselinama, The Ordinary Azealic kiselina, Dermalogica testera koje sam dobila na tretmanu i sve ostalo što sam imala, meni je na koži svakim danom izbijao 
novi nametnik, štetočina kako ga zovem.

 Sve sam na kraju izbacila i uvodila jedan po jedan proizvod da vidim što mi to točno smeta i uvijek isto, ništa ne pomaže, sve isto... 
Tako sam došla do zaključka da u biti moja kože se promijenila u ljetnim mjesecima i da pod hitno treba novu rutinu.

Očito je da su vrućine, druga klima, strašno znojenje po licu, razne BB kreme i ostali proizvodi na meni rezultirali stalnim izbijanjem prištića. Pore su mi bile zatvorene, lice je bilo mekano i glatko, ali prištići nikako da stanu.

Sada nakon što je ljeto pri kraju moje se lice dovelo u normalu. 
Nije u potpunosti čisto, kako je i bilo, ali se vidi napredak.
Opet sam počela koristiti stare a i neke nove proizvode koje su mi za sada odlične. 

100 puta sam čitala da nam koža u zimi i ljeti nije ista te da trebamo promijeniti rutinu. Sada sam to okusila na svojoj koži i s jedne strane mi je drago.

Ono najvažnije što sam shvatila jest da uvijek trebamo slušati svoju kožu i prilagoditi se njenim željama,pa  makar to značilo da trebamo koristiti samo jedan proizvod. 
Drago mi je što je to sve prošlo, sad sam pametnija za jedno svoje loše iskustvo i znam da iduće ljeto moram biti spremna na promjene i pokušati izbjeći katastrofu.

A sada krenimo mi na moje novitete, preparativu koja mi odgovara samo u zimsko vrijeme.

NOVEXPERT BOOSTER A LA VITAMINE C drugi put kupujem, odnosno kupila sam ga početkom ljeta ali pošto mi  nije odgovarao u ljetnim danima ostavila sam ga da čeka vrijeme kad će malo zahladiti i kad ću ga opet krenuti koristiti.

 Za razliku od boostera koji čeka hladnije vrijeme,
NOVEXPERT FLASH ECLAT CLEANSING FOAM VITAMIN C pjenu koristim cijelo ljeto u jutarnjoj njezi. 
Trošim već drugo pakovanje i toliko mi se sviđa da ne bih voljela ostati bez njega. Pjena je lagane teksture i baš zbog toga više mi odgovara da osvježim svoje lice u jutarnjoj njezi. 
Preporučuju da se pjena nanese na lice i tek nakon 20 sekundi ispere radi ujednačavanja kože, sužavanja pora i zdravog izgleda kože.
 I da, istina je, koža vam izgleda zdravije, ten je ujednačeniji i pore su zatvorene nakon dužeg korištenja pjenice.

Odmah pri prvom lansiranju proizvoda od naše Babushke odmah sam si naručila dva njena proizvoda točnije SKINTEGRA CLARION 2% BHA - 4% AHA i SKINTEGRA NARO 100% OLIVE DERIVED SQUALANE ULJE. 
Pošto je bilo ljeto Clarion s kiselinama nisam htjela stavljati na lice jer već ionako imam problema s novonastalim pigmetacijskim mrljama, pa sam ga pustila da malo sačeka.
 Čim je mrvicu zahladilo krenula sam s korištenjem ali pod obavezno kremica sa visokim zaštitnim faktorom. 
Prvo sam krenula samo na aplikaciju Clarion seruma na svoju 
T zonu i na prištiće. Tu sam već primjetila da mi užasno pomaže za prištiće. 
Slijedeći dan oni bi bili manje upaljeni i jako bi brzo prošli. 
Zadnja 2 tjedna sam ga počela koristiti na cijelom licu.
 Neću previše otkriti već ću samo čestitati Jeleni na stavarno odličnim proizvodima koji su preporodili moju kožu.
 Još koji tjedan pa vam pišem recenziju sa slikma prije i poslije.

Što se tiče njenog Naro ulja isto sam oduševljena jer je toliko lagan da ga uopće ne osjetim na licu. Nije jako masan, brzo se upija u kožu i malo osjećam da hidratizira moje lice.

Kako su me njeni proizvodi doslovno oborili odlučila sam naručiti SKINTERGA HYDRA B SERUM koji je ujedno i njezin trenutno zadnji proizvod u ponudi.
 Pošto ga tek koristim tjedan dana nemam baš previše za reći, ali za sada izgleda da mi on nije dovoljan za hidrataciju.😐 
Koža mi je zbog svega ovoga dehidrirana tako da osjećam da nakon Hydre mi fali još nešto, jer me koža zateže. 
Zato nakon Hydre nanesem Naro i riješim sve probleme zatezanja kože. Kombinacija pun pogodak.

Jedva čekam da izbaci nove proizvode koje ću sa oduševljenjem koristiti. Ako još niste onda svakako škicnite na njenu stranicu i naručite proizvod za vaše stanje i tip kože jer su stvarno povoljni 
 i učinkoviti.

AVENE TRIACNEAL EXPERT EMULZIJU sam naručila sasvim slučajno, odnosno zabunom sam umjesto Cleanance Expert emulzije naručila Triacneal emulziju. 😁
Imaju sličan naziv a i bočica im je vrlo slična pa se budala zabunila😄...Nisam pazila i eto. Ali nema veze jer mi je dobro došlo malo retinola, odnosno retialdehid koji je najslabiji oblik retinola.
 Čitala sam da retialdehid mogu kombinirati s AHA i BHA kiselinama tako da nema straha.
 Koristim ga oko 2 tjedna nakon Clariona i za sada mi savršeno odgovara. Vidjet ćemo za dalje.

Nakon na tisuće pročitanih hvalospjeva ja sam napokon kupila KONJAC SPUŽVICU za kojom niti u jednom trenu nisam požalila jer je to čudo nježno a istovremeno očisti svu nečistoću s mog lica.  
Još je rano da išta kažem ali za sada se pitam "gdje si bio do sada"😂😂..


Eto nas, došli smo do kraja još jednog posta.
 Malo sam Vam se izjadala (morala sam malo), ali se nadam da će nekome pomoći ovo moje iskustvo. Ja sam tek krenula u upoznavanje preparativne kozmetike i još sam totalni neznalac ali slušam sve što mi moja koža govori a to je ono najbitnije. 
Na sebi učim iz svojih greški.😏

Uz malo jadanja, predstavila sam vam i svoje novitete. Pogotovo veliki palac za Skintegru kojoj se u budućnosti jako radujem.


Kako vi njegujete svoju kožu?
Mijenjate li svoje zimske/ljetne rutine?

4 komentara :

  1. Uh..i meni izbijaju u zadnje vrijeme dosta, ali pripisujem to stresu.. i ja cu si naruciti Skintegra proizvode cim budu dostupni, sve same pohvale na sve strane :)

    Nadam se da ce ti sve ovo pomoci, cine mi se super proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj više sam luda od svega,al sama sam kriva...lice mi je bilo u odličnom stanju i ne budala da ostanem na tim proizvodima nego gospođa želi isprobati i drugo...pa neka mi je sad kad radim gluposti...ali opet kakva bi ja to bila blogerica da ne isprobavam proizvode...ne bih vam imala ništa za reći o preparativi...ovako bar imam šta za pisati..ma nema veze,nadam se da će brzo proći ovaj kaos...sad je mrvicu bolje i nadam se da će kroz mjesec dana opet se sve svesti na lijepu i zdravu kožu...Skintegru ti od srca preporučam...Pogotovo Clarion i Naro....Big like...

      Izbriši
  2. Ja sam također počela testirati Skintegra proizvode prije par dana i za sada su dojmovi odlični.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i kod mene dojmovi odlični...na kraju sam uzela sva 3 proizvoda i jedva čekam da izbaci novitete,pogotovo vit.c,ali moram se strpiti za njega do kraja godine...

      Izbriši